wearmedicine.com Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jakosc ubran w Medicine jest skandaliczna. Kupilam sukienke, fason naprawde fajny, material z lnem. Co z tego jesli wszystko sie pruje, guziki same odpadaja, jest zle pozszywana, mnostwo nitek, a jesz... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ostatnio przechodząc koło tego sklepu coś mnie tknęło, żeby wejść. Spodobał mi się styl niektórych ubrań, kupiłem koszulkę i spodenki. O ile spodenki wydają się bardzo solidne, o tyle koszulka po jed... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

od wielu lat kupuję w medicine, kiedyś jakość była bardzo dobra, a kupowałam prawie cały asortyment, bluzy, spodnie, spodenki czapki, torby, płaszcz no i moje ukochane sukienki. Ostatnimi czasy spadła... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kochałam Medicine. Za nietuzinkowe wzory, barwy, za to że mają niesztandarowy styl i naturalne materiały. Niestety, jakość ciuchów spadła na psy. Szycia koszul z których wystają nitki, wypchnięte kola... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Obsługa

Nie jestem częstym Klientem sklepu, ale za każdym razem gdy robię w nim zakupy i potrzebuję pomocy pracownika sklepu, (np. w poszukaniu brakującego rozmiaru, dokonaniu zwrotu lub wymiany towaru), mogę liczyć na miłą obsługę. Zostawiam niniejszy komentarz, bo wspomniane sytuacje zdarzały mi się kilkukrotnie, a nigdy nie miałem okazji na wyrazeniu swojej opinii. Obserwując pracę zespołu, da się wyczuć vibe młodego pokolenia, ktore z niewymuszona empatia podchodzi do swojej pracy - na luzie ale bez nonszalancji czy tzw. olewki. Byc moze jest to ta przyslowiowa "młodość" i brak efektow wypalenia zawodowego, byc moze dobra praca HR. Tak czy inaczej, chcialbym docenic i zwrocic uwage na młody zespol sklepu w Łodzi, w Manufakturze, a także wyrazic swoja sympatie oraz podziekowania za zawsze mila i profesjonalna obslugę.

Pozdrawiam,
Konrad Szlęzak

Dotyczy: Manufaktura, dn. 3 grudnia 2025, godz. 14:00.

3. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Obuwie zamówione przez aplikację z…

Obuwie zamówione przez aplikację z odbiorem w salonie. Niestety po otwarciu torby okazało się, że w kartonie zastępczym, karton zniszczony, obuwie ze śladami wielokrotnego przymierzania, wygniecione, obuwie w środku bez zabezpieczenia przed zgniataniem itp.

19. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Szarobury kolor, poliester nie wiskoza

Sukienka miała inny kolor niż na zdjęciu i moim zdaniem była z poliestru a nie z wiskozy jak w opisie. Była niemiła w dotyku i miała szarobury odcień. Szkoda, że nie ma opinii o produktach w tym sklepie, pewnie uniknęłabym rozczarowania i ponoszenia kosztów przesyłek. Więcej nie kupię. Szkoda, że nie ma możliwości dołączenia zdjęcia.

5. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

10 lat temu jakość ubrań w medicine…

10 lat temu jakość ubrań w medicine była zadawalająca w stosunku do ceny. T-shirt zachowywał formę i kolor po kilku, a nawet kilkunastu praniach. Dziś t-shirt medicine po dwóch praniach jest wyciągnięty, pruje się, farbuje, więc blaknie, do wyrzucenia, a ceny wyższe, niż kiedyć. Dużo sztucznych materiałów, zwł swetry damskie, króluje akryl i poliester. Nie polecam.

16. Oktober 2025

Scammers, very bad materials

Worst customer service ever,did like the clothes was advised at the store to place order online to find more varieties and my size, which I did place a huge order of 27 items, received it missing 2items, tried to contact them many times and opened a case, they reply rudely,"cannot accept a claim for missing products."also did return clothes at the store one week ago, and didn't receive my money back.

3. August 2025

Klantenservice NUL

Wij kochten op 16/06 2 hemdjes en 1 short in de winkel te Breda. Omdat het verschrikkelijk warm was in de winkel wilde mijn man liever niet meer passen. Om toch maar te kunnen verkopen stelde de winkelbediende voor om het mee te nemen zonder te passen, indien niet goed mochten we komen ruilen. Op 1/07 (15 dagen later) wilde ik de short (te klein) ruilen en dit was niet meer binnen de 2 weken, dus geen omruiling. 1 dag te laat! Wat een klantenservice!!! Hier komen wij nooit meer!!!

1. Juli 2025

Medicine - kardigan długi

Medicine - Swetry Kardigan długi i inne - akryl 100% - nie kupujcie sztucznych rzeczy. Ten sweter śmierdzi po każdym praniu jeszcze bardziej niż przed.

Niestety kiedyś odzież była z bawełny/wełny, teraz plastik i sztuczne - okropna jakość.

A szkoda bardzo fajna marka była, dużo rzeczy tam nabyłam.

25. Januar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kwiatowe bawelniane bluzy z kapturem i…

Kwiatowe bawelniane bluzy z kapturem i spodnie dresowe (ID Produktow RS25-BLD701-59A, RW24-SPD302-59A) - fajne wzory, ale materiał się mechaci (zachodzi jakims białawym meszkiem) juz po pierwszym dniu noszenia, przez co kolor staje mniej intensywny.
Bluzy przymierzane przez klientów wiszące na wieszaku w sklepie są bardziej wypłowiałe niż nowe z magazynu.
Strach pomyśleć co będzie po praniu.
Do tego "czarne" tło nadruku wyraźnie wskazuje na to, że Medicine oszczędza na farbie, bo nie jest to intensywna czerń.
Oczekiwałabym lepszej jakości po ubraniach w takiej cenie.

22. Juni 2025

Kupuję w Medicine od 2 lat

Kupuję w Medicine od 2 lat. Dwie kurtki puchowe są super. Dobra jakość i wygoda. Fajny design tshirtów, ubrania głównie z wiskozy i bawełny, dobrze się piorą i ładne kolory.
Trzeba pamiętać, że wiskoza się zawsze trochę zwęzi/ skróci po praniu.
Większość rozmiarów dobrze opisana i zmierzona

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No response on the complaint

I have bought winter boots in October. They look good and were very comfortable. However, after less than 4 months the sole in one shoe split in three places creating massive holes. No response from the seller on my enquiry.

12. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oceniam zakupy przez internet.

Oceniam zakupy przez internet.
Za każdym razem błyskawiczna wysyłka, zdarzyło mi się złożyć zamówienie w piątek wieczorem, a w niedzielę odebrać z paczkomatu. Bezproblemowy zwrot w sklepach.

22. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kurtka zimowa

Dostałem na prezent kurtkę zimową za prawie 400 zł w której po 2 miesiacach zaczela sie pruć podszewka. Moja 3 letnia kurtka z Pepco lepiej sie zachowuje

15. Januar 2025

Zdecydowanie nie polecam Medicine

Bardzo kiepska obsługa klienta w Galaxy w Szczecinie. Zblazowane dziewczyny, które nie potrafią rzetelnie wypełniać swoich obowiązków.

Beznadziejna polityka zwrotów w Polsce.
Zakupiłam 3-pak bielizny męskiej, która okazała się być za duża. Rozmiary są zawyżone o czym przekonałam się dopiero po porównaniu bielizny z bielizną w domu (a kupilam taki sam rozmiar).
Przy zakupie w sklepie stacjonarnym nie zostałam poinformowana przez sprzedawcę o tym, że bielizny nie można zwracać.
Musiałam również upomnieć się o papierową torbę, za którą zapłaciłam.

Przy próbie zwrotu powiedziano mi, że zawsze o tym informują (jak widać niekoniecznie), ponadto zaczęto zasłaniać się regulaminem na stronie co jest dla mnie totalnym absurdem. Nikt nie zawraca sobie głowy regulaminami kupując w zwykłym sklepie. Ponadto wpędzanie klienta w poczucie winy, bo niby nie przeczytał regulaminu jest tak słabe, że nawet nie wiem jak to dalej skomentować. Standardy jak w PRL-u.
Bielizna jest nieużywana, nieprzymierzana na ciele, a mimo to nie można jej w Polsce zwrócić. Klient zostaje z towarem, który albo musi oddac albo odsprzedać. Czyli kolejne zawracanie sobie głowy.
Przykładowo: według regulaminu australijskiego zwrócić można wszystko byleby nie było używane, prane itp. (sprawdzone na australijskiej wersji strony).
Jak widać w Polsce robicie wszystko aby klientowi zakupy utrudnić i obrzydzić.
Proces zakupowy ma być przyjazny klientowi a w Medicine w Polsce zdecydowanie nie jest.

Ponadto tak jak piszą inni - materiały, z których wykonana jest odzież są bardzo słabej jakości i mimo, że sam design jest ciekawy, to wizja wyrzucenia bluzki po 3 praniach skutecznie zniechęca mnie do zakupu.

Nie polecam sklepu Medicine.

7. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pierwszy raz kupilem tam spodnie i…

Pierwszy raz kupilem tam spodnie i raczej ostatni. Kiepska jakość. Ubrane pierwszy raz na wyjście do pracy a po powrocie widzę plamę na nogawce co się okazało przetartym materiałem? Moze to jakas wada fabryczna. Nie pracuję w tych i spodniach tylko służą na drogę do pracy i z pracy. Jeśli tak wygląda jakość to ja juz tam zakupów nie zrobię. Lepsza jakość z bazaru jest.

29. Oktober 2024

oszukanie zapis na newsletter

Przy dokonywaniu zakupu w sklepie on-line zapisałam się na newsletter, zeby dostać 30 zł zniżkę. Mail bardzo długo szedł, ja cierpliwie czekałam. udało sie. no i nie dało się zrealizować. Zgłosiłam uwagę. Sklep nie widzi w tym problemu. Absolutnie mi się takie traktowanie nie podoba.

30. März 2024

Good value for money

Great jungle-inspired patterns, good quality, kind service. After a few purchases, the brand has become one of my favourites.

18. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr