Watchbandjes-shop.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bandje welke ik ontving was helaas niet kleurgetrouw aan de foto (andere toon) maar de webshop heeft dit keurig opgelost door of mijn geld terug te betalen of een andere te sturen. Gekozen voor d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede ervaring! Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn eerste bandje voor de Garmin paste niet. Mocht hem kosteloos terugsturen en aangeven welke dan mijn voorkeur had. Na het lezen van reviews gekozen voor de Milanese band. Deze is ook geleverd. Was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na negen dagen had ik het bestelde bandje nog niet ontvangen. Geklaagd via klantenservice en er werd onmiddellijk toegezegd dat er opnieuw een bandje zou worden verzonden. Klasse. Vandaag, 23 januari... Mehr ansehen

1. Uhrengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Op zoek naar een nieuw smartwatch bandje voor de Apple watch, Samsung, Garmin, Fitbit, Xiaomi of Huawei smartwatches? Bekijk dan snel de webshop van Watchbandjes-shop.nl. ✔️ Altijd veilig afrekenen in de webshop (ook achteraf betalen mogelijk) ✔️ Voor 17:00 besteld? Vandaag al verstuurd ✔️ Verzonden uit eigen voorraad ✔️ Ruim 120.000+ klanten gingen u voor ✔️ Het grootste assortiment aan smartwatch bandjes!

Akzeptabel

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbaar winkeltje

Bandje vlot besteld. Blijkt dat als je voor de goedkope optie kiest, het op hoop van zegen is of je het ontvangt. Ik ontving het dus niet en duikt watchbandjes-shop onder haar verantwoordelijkheid van verzender weg. Ja, wacht eerst maar 14 dagen en wacht dan nog maar even, zodat je denkt “stik er maar in”. Dit was dus eens, maar nooooooooit weer. Pas dus op met dit zaakje!!

24. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je bestelling niet is aangekomen en dat je onze service als teleurstellend hebt ervaren. Wij begrijpen dat het frustrerend is als een brievenbuspakketje vertraging oploopt of niet aankomt. Omdat deze zendingen zonder Track & Trace worden verzonden, zijn we afhankelijk van de bezorgdienst en gelden er helaas wachttijden voordat we verdere stappen kunnen ondernemen.
Mocht je bestelling nog steeds niet binnen zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op, we denken graag met je mee over een passende oplossing.

Ik bestelde een oplader en 2 bandjes

Ik bestelde een oplader en 2 bandjes, oplader werkt perfect zoals het hoort en met de bandjes heb ik ook nog geen problemen ondervonden. De kwaliteit is zeker goed in mijn ervaring, en de prijzen zijn ook heel goed!

27. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de oplader perfect werkt en dat je ook tevreden bent over de bandjes.

We doen ons best om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, dus het is geweldig om te weten dat dit ook bij jou in de smaak valt. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder!

Leren horlogebandje voor Garmin

Nieuw leren horlogebandje voor mijn Garmin Epix pro gekocht. Perfect! Mooie kwaliteit. Kan na 2-3 maanden zeggen: blijft mooi. Voor een leuke prijs en snel bezorgd.

26. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe leren horlogebandje voor de Garmin Epix Pro!

Fijn dat de kwaliteit je bevalt en dat het bandje er na een paar maanden nog steeds mooi uitziet. Bedankt voor je positieve woorden en het vertrouwen in ons. We staan altijd voor je klaar als je weer iets nodig hebt!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn bandje lijkt niet origineel

Mijn bandje lijkt niet origineel. Het originele voelde ik niet en dit bandje voelt niet aangenaam aan de pols. Het was wel gemakkelijk aan de watch te koppelen, maar is ook veel te lang.

24. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review. We willen graag verduidelijken dat wij geen originele Apple-bandjes verkopen. Onze bandjes zijn zorgvuldig geselecteerde alternatieven die een goede balans bieden tussen kwaliteit en prijs. Wat betreft het draagcomfort en de lengte, dit kan per persoon verschillen, en we vinden het jammer om te horen dat het bandje voor jou niet prettig aanvoelt. Als je graag wilt omruilen voor een ander model of maat, helpen we je daar uiteraard graag bij.

Beste service die er is

Mijn bestelling van 3 bandjes zijn keurig op tijd geleverd (volgende dag). Eén bandje was iets te smal en door en foto te sturen was meteen duidelijk dat de het een verkeerd model was. De reactie was dat ze meteen een nieuwe, juiste hebben gestuurd! Zonder problemen en moeilijke vragen: het was duidelijk en kreeg zelfs meteen nog een mail dt een nieuwe onderweg was.
Zo keurig en netjes afgehandeld dat ik gewoon verbaasd was van dat dit dus ook kan! Goede service en kwaliteit-bandjes :-)
Complimenten!

23. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Heel erg bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken en het is geweldig om te weten dat dit zo goed werd gewaardeerd. Veel plezier met je bandjes!

Positieve ervaring

Bandje volgens verwachting en binnen de verwachte levertermijn

23. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat het bandje aan je verwachtingen voldoet en dat de levering binnen de afgesproken termijn is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over mijn bandje voor de…

Heel tevreden over mijn bandje voor de galaxy watch 3. Een goede kwaliteit/prijs verhouding. Ook de verzending ging zeer vlot, had het de volgende dag al in huis!

4. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het bandje voor je Galaxy Watch 3! Fijn dat zowel de kwaliteit als de snelle levering goed zijn bevallen. Bedankt voor je mooie feedback en veel plezier met je aankoop!

Goed geholpen door klantenservice

Update: Na contact met de klantenservice een fijne oplossing gekregen; ipv het siliconen bandje heb ik de Milano gekozen, die sluit heel goed aan én past ook beter omdat de maatvoering niet op gaatjes gaat maar met een magneet. Ik raad dus de milano aan!

Originele review: Er zit best veel speling bij de bevestiging, het materiaal van het bandje is veel harder en stugger dan van het originele bandje, en na twee weken in gebruik is de verf het gespje er al af aan het chippen. Best teleurgesteld.

20. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het bandje niet aan je verwachtingen voldoet. De speling bij de bevestiging, het stuggere materiaal en het afbladderen van de verf op het gespje na zo’n korte tijd horen natuurlijk niet zo te zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend is.
We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen en eventueel een foto kunnen meesturen? Dan kijken we met je mee naar een passende oplossing.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering! Kwaliteit van het bandje zelf is goed (vergelijkbaar met Apple original), maar zit wel wat speling bij de bevestiging aan de watch. Niet een heel groot probleem.

31. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het bandje! Wat betreft de speling bij de bevestiging aan de watch: dat mag natuurlijk niet storend zijn. Mocht het toch problemen geven in gebruik, laat het dan gerust even weten, we kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Bandjes Apple Watch SE

2 verschillende bandjes besteld.
Ruime keuze en prijs-kwaliteit is prima.
Gebruik op de lange termijn kan ik niet beoordelen.

1. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je beoordeling en je bestelling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de ruime keuze en de prijskwaliteitverhouding. Mocht je op de lange termijn nog feedback hebben over het gebruik van de bandjes, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, eerste oplaadkabel werkte niet op mijn smartwatch waardoor er snel werkt gehandeld en er een nieuwe kwam die naar wens werkt.

15. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je fijne review! Vervelend dat de eerste oplaadkabel niet werkte, maar we zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen en dat de nieuwe kabel goed functioneert.

Handig bandje

Handig bandje, geen allergie meer! Daar ging het mij om. Staat mooi,past goed.

14. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat fijn om te horen dat het bandje goed bevalt en dat je geen last meer hebt van allergie, daar doen we het voor!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waardeloos de stoffen bandjes gingen al…

Waardeloos de stoffen bandjes gingen al na 3 dagen stuk !

12. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend om te horen dat de bandjes zo snel stuk zijn gegaan , dat is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet de kwaliteit die we willen leveren.
We helpen je hier graag mee verder. Zou je contact met ons willen opnemen of even je ordernummer kunnen doorgeven? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bandje besteld dat niet is aangekomen

Bandje besteld dat niet is aangekomen, waarschijnlijk ergens bij de post misgegaan. Klantenservice is heel vriendelijk en snel met reageren en bood een goede oplossing

10. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je positieve feedback, ondanks het vervelende voorval met de levering. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we het naar wens hebben kunnen oplossen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ik had een bandje besteld maar het kwam niet toe. Waarschijnlijk verloren gegaan of gepikt. Zodra ik dit meldde kreeg ik antwoord dat ze dit gingen nakijken. Twee dagen later kreeg ik mijn bestelde bandje in de brievenbus.

25. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je fijne review! Vervelend dat je het bandje in eerste instantie niet had ontvangen, maar we zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Prima bandje

Prima bandje, met een goede magneet, dus blijft prima zitten, goed afgewerkt, geen scherpe randjes, erg tevreden! Echt zwart.

5. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het bandje en dat het goed zit en mooi is afgewerkt. We waarderen je feedback enorm en hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd naar België is opgelopen tot…

Levertijd naar België is opgelopen tot 8 werkdagen.

3. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je feedback. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden geplaatst, worden bij ons dezelfde dag nog verzonden. Helaas hebben wij na verzending geen invloed op het verdere verloop bij de postdiensten.

Normaal gesproken duurt een zending van Nederland naar België 3 tot 6 werkdagen, al kan dit bij vertragingen helaas iets oplopen.

Onze excuses voor het ongemak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het watchbandje is van goede kwaliteit…

Het watchbandje is van goede kwaliteit en past uitstekend bij de smartwatch. Het heeft wat langer geduurd eer het bandje geleverd werd, maar ik werd vriendelijk geholpen door de klantendienst. Goede aankoop en een aanrader.

3. September 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het bandje en dat het goed past bij je smartwatch. We begrijpen dat de langere levertijd vervelend kan zijn, dus des te fijner dat je onze klantenservice als positief hebt ervaren. Bedankt voor je geduld en je aanbeveling daar zijn we erg blij mee!

Snel ontvangen

Snel ontvangen, leuk bandje en zit prima. Helaas liet één van de gekleurde draadjes na ruim een week al los. Opgelost met een druppeltje lijm op alle draadjes, maar toch wel jammer....

27. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je het bandje leuk vindt en dat het prettig zit! Wel jammer dat een van de draadjes al na een week losliet, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Goed dat je het hebt kunnen oplossen, maar we hadden dit uiteraard graag netjes voor je opgelost. Neem gerust contact met ons op als je hier nog iets over wilt, we denken graag met je mee!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tot hier toe heel tevreden

Perongeluk zonder Track code besteld. De zending was redelijk lang onderweg, maar toen ik mailde waar mijn bestelling bleef stond de klantendienst me goed te hulp.

30. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je bericht en je begrip! Soms kan een zending zonder Track & Trace inderdaad wat langer onderweg zijn. Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. We waarderen je geduld en vertrouwen!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr