Watchbandjes-shop.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bandje welke ik ontving was helaas niet kleurgetrouw aan de foto (andere toon) maar de webshop heeft dit keurig opgelost door of mijn geld terug te betalen of een andere te sturen. Gekozen voor d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goede ervaring! Twee smartwatchbandjes besteld, echter in twee losse orders. Daarna gevraagd of de stapelkorting nog zou gelden, klein bedrag, maar toch? En ja hoor, korting wordt retour gestort... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn eerste bandje voor de Garmin paste niet. Mocht hem kosteloos terugsturen en aangeven welke dan mijn voorkeur had. Na het lezen van reviews gekozen voor de Milanese band. Deze is ook geleverd. Was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na negen dagen had ik het bestelde bandje nog niet ontvangen. Geklaagd via klantenservice en er werd onmiddellijk toegezegd dat er opnieuw een bandje zou worden verzonden. Klasse. Vandaag, 23 januari... Mehr ansehen

1. Uhrengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Op zoek naar een nieuw smartwatch bandje voor de Apple watch, Samsung, Garmin, Fitbit, Xiaomi of Huawei smartwatches? Bekijk dan snel de webshop van Watchbandjes-shop.nl. ✔️ Altijd veilig afrekenen in de webshop (ook achteraf betalen mogelijk) ✔️ Voor 17:00 besteld? Vandaag al verstuurd ✔️ Verzonden uit eigen voorraad ✔️ Ruim 120.000+ klanten gingen u voor ✔️ Het grootste assortiment aan smartwatch bandjes!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn horlogebandje, laat wel snel los

Fijn horlogebandje, snel verstuurd. Het elastische bandje zit fijn. De bevestiging was losgeschoten, maar inmiddels prima opgelost door watchbandjes-shop.

10. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het bandje prettig zit en snel is ontvangen. Wat betreft de bevestiging: dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kunnen je kosteloos wat langere pinnen toesturen, die vaak voor een stevigere bevestiging zorgen. Laat het gerust weten als je hier gebruik van wilt maken, dan sturen we ze direct op.

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring: website, levering, kwaliteit. Beter dan het origineel produkt (bij aankoop). Prima!

10. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat zowel de website, levering als kwaliteit zo goed zijn bevallen en helemaal geweldig dat je het zelfs beter vindt dan het originele product. Daar doen we het voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en goede prijs

Goede kwaliteit en goede prijs. Mijn pinnetje bleek echter iets tekort waardoor deze er snel uit viel. Gelukkig hebben ze hier een oplossing voor en werd dit kosteloos en snel opgelost!

9. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Vervelend dat het pinnetje in eerste instantie te kort was, maar goed om te lezen dat we dit snel en kosteloos hebben kunnen oplossen.

Heel comfortabel !!

Ik bestelde 3 bandjes en binnen de week waren ze binnen. Ze zitten heel comfortabel, je voelt ze bijna niet ! Ook gemakkelijk te wisselen, in 1 woord: tevreden !!

8. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je fijne review. Wat leuk om te horen dat de bandjes snel zijn aangekomen en zo comfortabel zitten. En super dat het wisselen ook zo gemakkelijk gaat. Mooi om te lezen dat je tevreden bent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over mijn nieuwe bandje…

Zeer tevreden over mijn nieuwe bandje voor mijn samsungwatch. Mijn oude bandje was gescheurd en deze vervanger is helemaal goedgekeurd. Goede kleur en lekker soepel. Via Google gevonden en binnen een 2 dagen in huis.

7. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het nieuwe bandje voor je Samsung Watch! We zijn blij dat de kleur en soepelheid goed bevallen en dat de levering snel is verlopen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je horloge!

Mooie nieuwe bandjes.

Mooie nieuwe bandjes en bovenal het verwisselen is kinderlijk eenvoudig.

5. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat leuk om te horen! Fijn dat je blij bent met de nieuwe bandjes en dat het verwisselen zo eenvoudig ging. Bedankt voor je review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gemakkelijke en ruime keuze voor mijn…

Gemakkelijke en ruime keuze voor mijn Versa 3. Goede instructie voor het omwisselen. Draagt veel prettiger dan het oorpronkelijke siliconenbandje. Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

2. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de keuze, het draagcomfort en de instructies. Ook mooi dat de levering en prijs/kwaliteit naar wens zijn. Veel plezier met je nieuwe bandje!

Samsung

Samsung
Bandje besteld voor mijn smartwatch.
Heel tevreden, zit veel beter dan het originele bandje.

2. August 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Goed dat het bandje beter zit dan het originele. Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop!

3 bandjes naar wens goede service

3 bandjes besteld. Snel geleverd. Er wordt niet moeilijk gedaan bij retourzending, kreeg dezelfde dag een retourlabel. Ik had een metalen bandje die niet fijn zat. Daarna een ander bandje gebruikt die ik besteld had. Hiervan waren de pinnetjes te kort waardoor de watch los liet. Na dit gemaild te hebben kreeg ik direct de volgende dag nieuwe pinnetjes binnen die inderdaad langer zijn en goed functioneren.

Het omgeruilde bandje is inmiddels ook binnen en in gebruik met de nieuwe pins.
Dik tevreden

21. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling van je retour en omruiling. We doen ons best om problemen snel op te lossen en het is fijn om te horen dat de langere pinnetjes goed werken en dat je nu tevreden bent met je bandjes. Veel draagplezier gewenst en nogmaals dank voor je vertrouwen!

Slechte kwaliteit!!!1!bandje gaat…

Slechte kwaliteit!!!1!bandje gaat steeds los

1. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat vervelend dat het bandje steeds losraakt. Is dit bij de sluiting, of bij de aanzet van het horloge? Ik kom graag met je in contact om samen een passende oplossing te vinden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het bandje defect was bij ontvangst. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

In het geval van een defect product horen er uiteraard geen retourkosten in rekening gebracht te worden. Als dat bij jou toch is gebeurd, dan willen we dit graag rechtzetten. Neem gerust even contact met ons op, dan lossen we het netjes voor je op.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet geleverd, traag, na drie weken geen geld terug

Na diverse mails op en neer met veel excuses maar geen actie eindelijk toezegging na drie weken (!) dat ik mijn geld terug krijg voor niet geleverde bandje. Hun chatfunctie werkte ook niet. Sowieso claimen ze dezelfde dag versturen maar toen ik na drie dagen informeerde omdat er geen enkele verzendbevestiging was gekomen zeiden ze dat een week voor verzenden normaal is! Maar uiteindelijk niets gehad, kostte bakken met energie en nu nog zien of ik mijn geld nog terugzie. Geen goede reclame voor hun en een frustrerende ervaring.

Ondertussen bandje besteld bij concurrent. Leuke daar was: volgende dag binnen, kosteloos verzonden en WEL met track & trace. Ook nog gratis omgeruild. En vriendelijke, terzakedoende en snelle reacties. Ik wil geen reclame voor hun maken maar mijn ervaring was zo ontzettend anders dan bij Watchbandjes-shop dat ik alleen kan zeggen dat je bij een shop wiens naam begint met 10 veel beter uit bent voor bandjes.

4. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Wat jammer om te lezen dat je ervaring met onze service zo teleurstellend is geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden of nastreven.

Voor de duidelijkheid: bestellingen die op werkdagen voor 17:00 worden geplaatst, verzenden wij nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, worden op de eerstvolgende werkdag verzonden. We begrijpen dat er in jouw geval verwarring is ontstaan en dat er geen verzendbevestiging werd ontvangen. Dat had beter gecommuniceerd moeten worden.

We komen graag met je in contact om het probleem alsnog goed op te lossen. Ook kijken we graag even met je mee wat er precies met de zending is gebeurd. In zeldzame gevallen kan briefpost helaas zoekraken bij de post en we willen dat graag voor je nagaan.

Nogmaals onze excuses. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en willen dit graag rechtzetten.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het bandje wat ik besteld heb was binnen 2 weken kapot

Het bandje wat ik besteld heb was een combinatie van kunststof en leer. Het kuststof was binnen 2 weken gescheurd. Klacht gestuurd en deze is heel netjes afgehandeld en heb mijn geld terug gekregen. Ervaring met de webshop dus ok maar het product niet. Hopelijk wordt het uit het assortiment genomen.

18. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het bandje zo snel is gescheurd. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die wij willen leveren.

Fijn om te lezen dat de afhandeling van je klacht naar tevredenheid is verlopen. We nemen jouw feedback over het product serieus en zullen dit intern bespreken. Producten die niet aan onze kwaliteitseisen voldoen, worden inderdaad heroverwogen of uit het assortiment gehaald.

Dank je wel voor je vertrouwen en je eerlijke beoordeling. We hopen je in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen met een product dat beter aansluit bij je verwachtingen.

garmin venu.

Reeds driemaal bandjes besteld bij deze webshop. Levering is steeds in orde en ik krijg steeds het juiste product. Helaas is het quick release systeem van Garmin venu niet goed. Het komt steeds los bij bruuske bewegingen. Hun hoesjes zijn gelukkig wel van degelijke kwaliteit.

24. Juli 2025

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te horen dat de Garmin QuickFit niet optimaal werkt, want dat zou natuurlijk wel het geval moeten zijn. Vind je het goed als we contact met je opnemen? Dan kijk ik graag met je mee waar het precies misgaat, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Topservice!!!!!!

Aan het bedrijf mankeert niets! Keurige prijs en snelle bezorging. Het bandje is wat tegenvalt en dan wordt de 'keurige prijs' feitelijk te hoog. Bandje is van goed materiaal en heeft een mooie kleur. Maar de bevestiging (klein metalen pennetje) aan het horloge (in mijn geval een Garmin Venu 2) laat zo ongeveer om de dag los met het risico het horloge te verliezen.

Aanvulling: het bedrijf heeft gereageerd en heeft mijn probleem 100% kosteloos opgelost! Eerlijk is eerlijk; er zijn tegenwoordig helaas nog maar weinig bedrijven waar de klant koning is! Hulde aan de Watchbandjes-shop.nl !!!

14. Juli 2025

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles goed is gegaan, op één puntje na, dat de pinnetjes losschieten. Bij sommige Garmin-horloges kan het inderdaad voorkomen dat de meegeleverde pinnetjes net iets te smal zijn, waardoor ze los kunnen raken. Dit verschilt per model.

Gelukkig hebben we hiervoor een passende oplossing. We kunnen kosteloos langere pinnetjes opsturen. Ik kom dan ook graag met je in contact om deze kosteloos naar je toe te sturen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mijn Samsung watch nieuwe bandjes…

Voor mijn Samsung watch nieuwe bandjes besteld die in webshop gemakkelijk op type kon worden uitgezocht. Vlotte levering en bandjes voldoen aan verwachting.
Bandjes passen prima om mijn pols en glijd gemakkelijk over mijn hand er naar toe.

22. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Veel plezier ermee!

Goed product

Goed product, correcte prijs. Ik had beschermhoesjes voor de Applewatch nodig. Ik kreeg er zelfs eentje gratis bij, dus dat was een leuke actie. Kwaliteit is goed. Verwacht alleen niet dat je het de volgende dag hebt, dat klopt niet. Ik had de bestelling binnen een week.

22. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de artikelen. Op onze website staat aangegeven: “Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden.” Helaas is bij verzending via briefpost het pakketje niet altijd de volgende dag in huis.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Prima

Prima, goede producten, snelle levering

20. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De bandjes zijn niet zoals ik verwachten

De bandjes zijn niet zoals ik verwachten. Ze zijn redelijk dun. Had ze breder verwacht en krijg ze bijna niet rond men hand voor de aan te doen.
Had ze 3juni besteld en uiteindelijk 10juli gekregen terwijl ze zeggen 2 tot 5 werkdagen.

10. Juli 2025

Antwort von Watchbandjes-shop.nl

Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de levering niet helemaal aan je verwachting voldeed. Kun je de bandjes inmiddels wel goed dragen, of loop je nog ergens tegenaan? Laat het gerust weten, dan kijken we graag met je mee.

Wat betreft de levering: hierbij worden alleen de werkdagen meegeteld. Volgens onze gegevens is je bestelling op dinsdag 3 juni verzonden. Omdat het weekend niet meetelt als werkdag, is de bestelling op de vijfde werkdag bezorgd, wat binnen de aangegeven termijn valt.

Voor een klein bedrag is het overigens ook mogelijk om te kiezen voor een snellere levering (volgende werkdag in huis). Die optie wordt tijdens het afrekenen aangeboden.

Nogmaals dank voor je feedback, we waarderen dat zeer!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr