har bestil en del ting her D.4 april. og har stadigvæk ikke modtaget min pakke, eller om hvornår det vil blive leveret. selvom der står hurtig levering inde under produktet. Må ærlig indrømme det er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god oplevelse. Handlede i butikken i Ikast. God vejledning og fik de varer, jeg ønskede. Efter jeg kom hjem, ønskede jeg nogle flere varer. Ringede derned og de fandt varerne frem og gjorde a... Mehr ansehen
Jeg har nu bestilt tilbehør til nogle akustikpaneler, som jeg har købt andetsteds. Tilbehøret har passet alligevel - flotte hylder og knager, som ser fantastisk ud på alle paneler. I 2. Bestilling... Mehr ansehen
Min kæreste og jeg bestilte 2 fine natborde. Desværre havde det ene en transportskade. Vi kontaktede wallshop samme aften som vi modtag bordene og allerede dagen efter var et nyt på vej. Lyn hurtig r... Mehr ansehen
Vi har koncentreret os om alt der kan hænge på væggen. Alt fra spejle, lamper, akustikpaneler til plakater og rammer - Du finder det hele på wallshop.dk
Rømersvej 31, 7430, Ikast, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Supergo’ service - og eksemplarisk kommunikation. (Og fine produkter vi fik)
Vi havde faktisk købt varerne et andet sted men da de 2 gange leverede defekte varer, opgav vi dem og købte hos Wallshop, hvor varerne bare “spillede”
Utrolig hjælpsom
Gode priser, god kvalitet på ting og utrolig hurtig levering :)
I får 5 stjerner bare fordi i løste et leveringsproblem med det samme, Jeg bestilte 4 pakker med kirkplader men modtog kun en pakke, sendte de sidste 3 pakker med det samme.
Det kan man kun kalde for god kundeservice.
Jeg manglede nogle hylder i rustfrit stål til mit badeværelse jeg kunne stille body- og hår shampoo'er på til nem brug når jeg er i bad.
Jeg havde længe ledt i byggemarkeder efter dem men dem de havde de steder jeg kiggede hen har enten for store eller for små. Men Wallshop.dk havde lige dem jeg søgte efter så jeg bestilte dem med det samme.
Der var et par ugers leveringstid på varen men da den blev leveret var jeg kisteglad 😇. Deres leverandør sendte mig tilmed er garantibevis så jeg har det skulle der ske noget med dem.
I skal have tak for at i findes for nu bliver det snart nemmere for mig at gå i bad hvor jeg ikke skal bukke mig ned for at tage sæbe og shampoo hver gang.
I får 5 stjerner for en god online butik med en stabil kundeservice!
Jeg husker jer en anden gang jeg skal have noget mere inventar til min lejlighed.
Jeg havde set forkert på åbningstiderne og mødte op fredag kl 15:30 for at hente min ordre. Selv om lageret lukker kl 13:30, kom en medarbejder hjemmefra, åbnede lageret og udleverede varen til mig. Udsøgt kundeservice!
Meget dårlig kvalitet, har næsten ikke brugt den og selve træfinerpladen bliver slidt af straks

Antwort von Wallshop
Har købt hos dem flere gange - alt er bare ok - så fem stjerner herfra
Skarp pris og hurtig ekspedition/levering. Fin ekspedition og information fra Wallshop/KPA Inventar.
Kommunikation fra logistikfirma (JJD) i forhold til levering kunne være bedre da vi først tidlig morgenen blev informeret om at der ville ske levering på dagen og uden angivelse af tidsinterval. Chauffør ringede dog 15 minutter inden og informerede om at han var på vej.
Sindsyg god kundeservice, vi havde 2 akustikpaneler der var ødelagt i fragten, indenfor 2 dage var nye afsendt, virkelig god kvalitet til rigtig billige penge
Det startede rigtig skidt, men når man anerkender at der er begået fejl, det er god stil, og samtidig fik jeg kompensation.
Vi bestilte Akustikpanel Ubh. Valnød 2400x60 og waoow hvor er vi bare glade for resultatet. Tak for de gode tilbud på hjemmesiden.
God service ifølge ordre samt levering til Solrød Strand.
Rigtig god oplevelse med at bestille og afhente paneler på lageret. Tror nok han hed Jens, ham der hjalp mig. Meget rar mand, med rigtig god tålmodighed og service. Godt med højt humør og tid til kunden 👍🏽
Fine produkter og god levering.
Herfra vil jeg gerne ligge min anbefaling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.