Bestilte 5 tallerkner, som skulle gives i bryllupsgave i weekenden. Jeg var dog ude i lidt dårlig tid, og ringede derfor for at høre, om de kunne nå frem (4 dage), ellers ville jeg hente dem i Ikast,... Mehr ansehen
Jeg modtog min bestilling tilbage i juni måned, hvilket som udgangspunkt gik helt fejlfrit. Der var desværre en fejl/skade på varen, hvortil jeg fik kontakt til kundeservice, som ville eftersende en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte varer søndag aften. Der står at bestiller man inden 13.30 afsendes varerne samme dag.. går derfor ud fra at min pakke sendes mandag. Nu det onsdag aften, og stadig ingen mail om afsendelse!!... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
OPDATERING: Jeg blev kontaktet af Gastrobutikken og de forklarede at der var sendt varer ud af dårlig kvalitet/med fejl på og refunderede mit køb efter jeg selvfølgelig havde sendt billeder som... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi sælger professionelt køkkenudstyr til private. Vi sælger ikke køkkenudstyr der "lader som om", vores køkkenudstyr er skabt professionelt brug - hver dag.
Rømersvej 33, 7430, Ikast, Dänemark
- 71993098
- gastrobutikken.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Virkelig god kundeservice!
Fantastisk kundeservice
Jeg havde bestilt nogle varer hos Gastrobutikken, men da pakken kom frem, var der hul i den, og en skrællekniv manglede desværre under transporten.
Jeg kontaktede butikken, og her oplevede jeg en virkelig flot service fra Rasmus. Selvom sagen egentlig lå hos fragtfirmaet, tog de ansvar og fandt en løsning med det samme. De tilbød endda at bestille den ønskede Zwilling-kniv hjem og lavede en ny ordre til mig uden ekstra beregning.
Det er præcis sådan kundeservice skal være – venlig, løsningsorienteret og uden bøvl for kunden.
Stor ros herfra, og jeg handler meget gerne hos dem igen.
– Freddy Agnbro
Ingen problemer
Jeg kan se at Gastrobutikken ikke får fantastiske anmeldelser. Jeg har dog ikke en finger at sætte på den oplevelse jeg havde.
Havde varen i hænderne 2 dage efter jeg bestilte prisen var fin.
Så ringe service
Så ringe service, har vi aldrig oplevet før.
Vi foretog en bestilling først i november og fik med fakturaen besked om, at der var lang leveringstid - levering i slut november, da varen skulle hjem fra fjernlager.
Vi modtog ikke vores levering til tiden, og vi var selv nødt til at kontakte deres kundeservice, da de ikke selv mente, at der var et behov for, at meddele os at vores levering ville være yderligere forsinket.
Da vi havde brokket tilstrækkeligt, modtog vi en del af vores ordrer, men modtog først beskeden herom, efter vi havde modtaget varerne.
Da vi manglede resten af vores levering, tog vi kontakt igen, som de ikke svarede direkte tilbage på. Her efter nytåret modtog vi så en besked om, at de ikke kan levere resten af vores ordre, da de ikke kan få den hjem fra leverendøren. Så tydeligvis var varen ikke på fjernlager.
Gatrobutikken har opfordret mig til, at genlæse vores mailkorrespondance, og jeg fastholder, at det er en ringe service, med lange svartider. Det bør ikke være sådan, at varer der står til salg på hjemmesider, først opdateres som undgået, to måneder efter bestilling.
Køb ikke varer fra knivblokken.dk hvis de har lang leveringstid, det er ikke sikkert I får dem hjem.
I øvrigt, har vi jo så efterfølgende købt samme vare et andet sted. Det kunne vi jo have gjort tidligere, hvis nu gastrobutikken eller knivblokken havde været hurtigere til at komme med informationer om vores levering. Den blev trods alt bestilt 2. November, som ligger en måned før juletravlheden.

Kophylde/sættekasse med fejl
OPDATERING:
Jeg blev kontaktet af Gastrobutikken og de forklarede at der var sendt varer ud af dårlig kvalitet/med fejl på og refunderede mit køb efter jeg selvfølgelig havde sendt billeder som bevis (fair for alle).
Tak for hurtigt at rette op på oplevelsen.
--------------------
Jeg bestilte to sættekasser/kophylder til min kone og vurderede at de ud fra billeder og pris ville være noget pænere end dem fra en anden butik.. det var desværre en grim fejl. Det er absurd billig kvalitet og de er ved at falde fra hinanden (de er ikke taget i brug, kun pakket ud). Der er fejl i kanter med splinter og flosset træ.
Jeg kan på ingen måde anbefale Hâws Nooka reolerne.

Antwort von Gastrobutikken
Varen lever ikke op til forventet
Fik en reol (kopholder) i julegave. Mine forældre betalte 100 kr. i transport og da vi ser produktet er det skævt sat sammen og der er revner og pletter på træet. Det er bestemt ikke pengene værd.
Nu venter vi på hvor mange penge vi skal bruge på at sende det retur!!

Yderst fint..!!
Varerne kom som lovet -> meget fint.
Men man glemmer nok lige, at gi' chaufføren ros - for det skal han ha'.
Han er jo firmaets mand, og han fortjener al den ros han kan få.
Virkelig gode priser og hurtig levering
Virkelig gode priser og hurtig levering.
Jeg forstår ikke den meget lave bedømmelse, Gastrobutikken har herinde, og derfor var jeg lidt skeptisk. Den meget lave pris (for et natbord) gjorde dog, at jeg slog til alligevel - og jeg er og har været fuld tilfreds med både vare og købsproces. Så min vurdering er, at der roligt kan bestilles fra denne side :-)
Super dårlig kvalitet ikke som…
Super dårlig kvalitet ikke som forventet. Det produkt jeg bestilte på hjemmesiden liger ikke det jeg fik hjem. Det lige noget jeg kan bestille fra temu

Fiasko køb !!!
Købte 2 hylder i eg.
Under bemærkninger skrev jeg at de gerne måtte være så ens som muligt.
De skrev de havde gjort sig umage med pakningen 🙈🙈🙈
De var vidt forskellige og den ene med masser af revner i. Har skrevet til dem men intet hørt .
Hold jer langt væk !!!! Hylderne er lige til brændeovnen 😡

Virkelig flabet chauffør
Virkelig flabet chauffør, som talte dårligt engelsk. Da jeg spurgte om han ikke skulle have den Palle, som varen lå på, med igen- svaret han ikke og gik blot. Jeg bor i lejlighed og har nu en stor Palle stående ude foran vores fælles hoveddør, til stor gene for alle. Jeg har betalt 500 for levering og skal nu selv stå for at bortskaffe en palle- det er dårlig service.
Dårligste kundeservice jeg længe har…
Dårligste kundeservice jeg længe har oplevet. Overholder ikke købeloven og henviser til dokumentation, som ikke eksisterer. Køb jeres varer et andet sted!
Elendig
Bestilte 2 krydderimøller d. 29/11
Får af vide efter jeg selv har taget kontakt d. 12/12 at den ene ikke er på lager og først kan blive leveret efter jul.
Den kommer så d. 4/1.
Men det er også en saltkværn og i en anden højde end det jeg har bestilt.
Find en anden butik at handle i.
Det er useriøst og uprofessionelt
Super levering
Bestilte nogle vare sent torsdag aften d 26 dec og har lige modtaget dem her lørdag formiddag 28 dec ,mindre end 2 døgn efter jeg placerede min ordre hos Gastro butikken
Det er dælme hurtigt
Stor ros herfra
Produkt var ikke som forventet.
Produkt var ikke som forventet.
Jeg købte en vinhylde, hvor der dog var et enkelt billede af det, men ingen beskrivelse om, at det var lavet af en EUR-palle og så havde jeg bestilt det i en brændt udgave, hvor det viste sig, at det reelt var det, da soden smittede af på hænder. Dog ville jeg returnere produktet, da det ikke var som forventet. Der var der god service på det område og løsningsorienteret. (:
Men man skal selv betale for fragten for at returnere det, dog fik man et tilbud for at virksomheden kunne arrangere noget returfragt for 100 kr for egenbetaling, men ville blive fratrukket, i prisen for det man har købt for.
Så manglende billeder og tekst. Jeg vil ikke købe herfra igen. :)
Ufattelig behandling.
Ufattelig behandling.
En lang dårlig købsoplevelse:
Jeg bestilte et vinkøleskab til en god pris hos Gastrobutikken. Jeg aftalte med dem at få det leveret en bestemt dato da jeg boede i lejlighed og ikke kunne lade det stå udenfor opgangen. Min kone tog fri. På dagen kom det ikke. De havde glemt at afsende det.
Jeg bestilte så til en anden dato. Her lavede jeg en fejl, jeg skrev min gamle adresse. Jeg ringede og fik det rettet. På dagen havde vognmanden ikke fået den rettelse, og nu skulle jeg overtale ham til at aflevere på min nye adresse. Heldigvis kunne han fordi min gamle adresse ikke lå langt fra min nye.
Da jeg får køleskabet op, gik det op for mig at køleskabet var det forkerte. Der var ikke udvendigt display. Jeg ringede og klagede. Fik fragten plus 500 kroner i nedslag.
Men! så havde de ikke indberettet det til den virksomhed jeg afdragede igennem. På trods af at de lovede at det blev sendt med det samme.
Lad være med at købe. Det var gennemgående en rodebutik at handle med.

Antwort von Gastrobutikken
Meget hjælpsom og venlig betjening.
Meget hjælpsom og
De reklamere med en teddy variomixer…
De reklamere med en teddy variomixer til 7192kr på facebook, men nårman kommer ind på deres webshop koster den plusselig 8990kr
Update:
Selv efter svaret er det ikke rettet og der står intet om at det er uden moms.

Dejligt besøg hos knivblokken
Min far og jeg var lige på besøg ved knivblokken, hvor Rasmus gav os et rigtig godt indblik inde for knivenes verden. Det hjalp mig med at vælge de rigtige knive, og jeg er rigtige glade for dem.
Flot service og venlig betejning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.