Uitstekend initiatief waarbij je gevoelsmatig dichtbij kunt staan bij mensen die het nodig hebben. Geen vis geven, maar zelf kunnen laten vissen is écht helpen!

Probleemloos wordt geld uitgeleend en terug ontvangen. Het gaat vanzelf. Voor mij al vele jaren. Micro credieten is een manier om vooral armen te helpen. Het is een te kleine stap om de welvaart in de... Mehr ansehen
Al heel lang ben ik via Wakibi donateur voor microkredieten voor mensen uit veel verschillende landen. Ik ben blij dat ik dat kan doen. Eenmaal had ik het geld zelf nodig en kon ik gemakkelijk een dee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mooi initiatief om zelf te kunnen kiezen wie je steunt. Krijg regelmatig terugbetalingen, die ik vervolgens weer in iemand anders kan investeren. Nadeel is alleen dat er zóveel keus is, dat ik soms ni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Stiftung
- Finanzdienstleistungsinstitut
Über Stichting Wakibi
Vom Unternehmen geschrieben
Non-profitorganisatie Wakibi zet zich in voor armoedebestrijding en duurzame zelfredzaamheid door microkredieten te verstrekken aan ondernemers in ruim zeventig ontwikkelingslanden. In plaats van hulp te geven in de vorm van donaties, bieden we mensen de kans om zelf een beter bestaan op te bouwen. Zo krijgen ondernemers, vaak vrouwen, toegang tot financiering die hen helpt om een bedrijf te starten of uit te breiden.
Eén microkrediet heeft een enorme impact. Gemiddeld profiteren vijf mensen direct van een lening, zoals familieleden en werknemers van de ondernemer. Dit betekent dat kinderen naar school kunnen, gezinnen toegang krijgen tot medische zorg en gemeenschappen economisch sterker worden. Zo draagt elke lening bij aan structurele verbetering van levensomstandigheden.
De financiering van deze microkredieten komt van mensen zoals jij! 100% van het geld gaat rechtstreeks naar de projecten van ondernemers. Dankzij het hoge terugbetalingspercentage van 98% kun je jouw uitgeleende bedrag steeds opnieuw inzetten en zo blijvend impact maken. Wil je het liever terug? Dan kun je het bedrag laten terugstorten.
Doe mee en verander levens met een kleine lening! Ontdek hoe jij impact kunt maken op www.wakibi.nl.
Groeneweg 2 , 3235 KD , Rockanje, Niederlande
- support@wakibi.nl
- wakibi.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Ik hoor niets over de bedrijven waar ik…
Ik hoor niets over de bedrijven waar ik geld aan uitleen.
En ik wil mijn winst wel steeds opnieuw uitlenen, maar niet steeds geld erbij leggen.
geld beschikbaar maken in de wereld…
geld beschikbaar maken in de wereld speciaal voor vrouwen
Het is een geweldig concept
Het is een geweldig concept. Ik heb 1x €25 ingezet en het wordt in fases terugbetaald. Dan zet ik mijn €25 weer in en heb zo al meerdere vrouwen in verschillende landen geholpen om een bedrijfje op te zetten zodat ze in hun onderhoud kunnen voorzien.
Prachtig concept
Kleinschalig, mensen helpen ,zonder grote investering. Prachtig concept.
Circulaire ondersteunen
Wakibi is een manier om op een laagdrempelige manier individuele ondernemers in ontwikkelingsgebieden te ondersteunen. Een circulaire investering die werkt.
Top maar ik mis af en toe een update
Ik vind het top dat je met deze methode mensen kunt helpen.
Wat ik alleen een beetje mis is af en toe een update wat er nu echt gebeurd is met de lening. Nu leen je het geld uit, krijg je aflossingen en dat is het.
Een aantal malen al een microkrediet…
Een aantal malen al een microkrediet uitgeleend, wordt altijd keurig terug betaald. Heel goed doel!
Je kunt mensen verder helpen die het…
Je kunt mensen verder helpen die het stuk minder hebben dan wij.
Mensen helpen, dat helpt
Dit is het soort initiatief dat ik erg waardeer. Mensen ter plekke helpen om hun toekomst te verbeteren.
Omdat ik mensen kan ondersteunen met…
Omdat ik mensen kan ondersteunen met een kleine lening.
Kleine moeite, met impact : ) Duidelijk aan wie en waarvoor je…
Duidelijk aan wie en waarvoor je krediet verleent. Nette terugbetaling en weer uit lenen is makkelijk geregeld
Betrouwbaar en transparant
Ik ondersteun verschillende ondernemers via Wakibi. Ik ben erg positief over de overzichtelijkheid en betrouwbaarheid van het platform. Het is prettig dat ik precies kan zien waar mijn geld naartoe gaat en welke impact het heeft. De projecten zijn duidelijk beschreven en het proces om te investeren is eenvoudig en transparant. Ik weet dat mijn geld goed terechtkomt.
Ondernemerschap stimuleren en ondersteunen: doen!
Ondernemerschap stimuleren en ondersteunen is een heel goed doel.
Persoonlijk vind ik het de laatste tijd wat moeilijker om projecten te kiezen, de opbouw van de website was mij vroeger duidelijker.
goed doel, goede website
heldere en makkelijke website, goed doel, duidelijke communicatie niet teveel en niet te weinig
Dit vind ik een geweldige stichting!
Dit vind ik een geweldige stichting!
Je hoeft niet heel veel te investeren om mensen over de hele wereld te helpen. Ook als je terugbetalingen weer aan anderen uitleent wordt de impact steeds groter. Ik kreeg de eerste 25 euro inleg als cadeau en heb ondertussen al veel mensen kunnen helpen! Aanrader!
Met kleine stapjes naar een betere wereld
goede doelstelling; aansprekende projecten; prima concept om laagdrempelig een bijdrage te leveren.
Klein gebaar, grote impact
Mooie manier om zelfs met een kleine beurs mensen te kunnen helpen.
Uitlenen, terug ontvangen en weer uitlenen
Ik vind het leuk om kleine leningen te verstrekken. Met regelmaat krijg je je geld dan weer terug en kun je het weer uitlenen aan een ander project. Zo help je mensen in armere landen een bestaan op te bouwen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.