Wilde tijdelijk abonnement op vt wonen opzeggen. Dacht het in mijn account wel te kunnen doen maar kan niet , alleen telefonisch. Dus ik bel het bewuste nr en krijg een bandje dat de wachttijd langer... Mehr ansehen
Op 1 maart 2026 bij VT wonen shop partner J-line vaas besteld. Niet volgens verwachting en andere dag direct retour. Ondanks bevestiging dat vaas daar ontvangen is wacht ik al 4 weken op mijn geld. O... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een abonnement afgesloten op het blad VT Wonen. Allereerst het blad: geeft weinig tips, veel reclame voor te dure producten. Je hebt er helemaal niks aan. 1 klik op Pinterest en je ontvang al... Mehr ansehen
Kleed dat ik besteld had, paste helaas toch niet bij ons interieur, dus retour. Heeft meer dan drie maanden geduurd om kleed opgehaald te krijgen en eerder kregen wij ons geld niet terug. Meerdere ker... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
vtwonen is de wooncoach voor een fijn en stijlvol thuis dat helemaal bij jou past. Met magazines, een shop, tv-programma’s, producten, een website, socialmediakanalen, een beurs en meer inspireert en informeert vtwonen dagelijks interieurfans, verbouwers, verhuizers, shoppers en mensen met een snelle woonvraag. Van unieke binnenkijkers tot on-trend stylingideeën, van shoptips van de redactie tot hotspots die je niet mag missen en van easy-peasy DIY’s tot snoeitips: met vtwonen voel je je thuis.
Niederlande
- vtwonen.nl
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
De kwaliteit is slecht…
De kwaliteit van de click spc(pvc) vloeren van vtwonen zijn hun hoge prijs niet waard.
De vloer krast redelijk snel.
Voor de rest zijn de XL planken wel mooi
Snel en zorgvuldig geleverd.
In deze drukke tijden werd het bestelde snel en netjes verpakt geleverd. Fijn!
Hele snelle verzending
Hele snelle verzending. Nog geen 24u later al in huis!
Ik ben blij wn nkg steeds blij
Ik ben blij en nog steeds blij
Mijn aankoop was precies zoals verwacht!
Mijn aankoop was precies zoals beschreven op de website. Snelle levering. Prettige website. Aanrader!
VT wonen tuin tegel
Wij hadden VT wonen tuintegels besteld, een grote betonlook tegel met een warme bruine vleug.
Toen de tegels bezorgd werden waren deze grijs met een koele grijze toon. Omdat we nog een tegel hadden staan van wat we uitgezocht hadden kwam er iemand van vt wonen langs. En het werd afgedaan dat iedere bakking/partij een andere kleur kan hebben. Dat begrijpen we, maar bruin of grijs is toch wel een heel verschil.
Nu hebben we dus voor een behoorlijke bedrag een terras wat we niet echt mooi vinden, maar we hadden geen keus.
Bedankt vt wonen, voor ons dus geen vt wonen meer. Slechte service.
En nee, de tegels waren natuurlijk nog niet gelegd toen we de klacht indiende. Maar terug konden ze ook niet meer!

Antwort von vtwonen
Top!
Hele goede service en snelle levering. Producten komen overeen met wat je op internet ziet.
VTwonen giftcard
Mijn advies; geef iemand GEEN giftcard van VTwonen. Er staan veel artikelen op de website die aangeboden worden door Fonq, dan wordt je automatisch doorgezet naar de website van Fonq. Je kan daar niet de VTwonen kaart gebruiken. De giftcard is vrij kort geldig, dus het is gewoon zonde van het geld.
Al is je kaart nog maar net verlopen, ze kunnen niets voor je betekenen.
Vaak zie je dat bedrijven nog wel iets voor je kunnen betekenen, maar VTwonen is ontzettend stug en totaal niet flexibel. Er worden geen oplossingen of opties aangedragen. Heel jammer.
Eetkamerstoelen
Ik heb onlangs eetkamerstoelen gekocht bij de VT Wonen shop. Een aantal dagen later ontving ik de stoelen, de doos zat onder het stof. Ik maakte de doos open en ik zag dat er een houten poot behoorlijk beschadigd was. Ik een chatsessie begonnen met VT Wonen over de poot, want toen had ik de rest nog niet uitgepakt. Ze gaven aan dat ze het vervelend en dan sturen ze je door naar hun partner, geen leverancier wordt dan gezegd want hun verkopen hun spullen op de website van VT Wonen en daar mag je dan verder contact mee hebben. Daarvan krijg je een standaard mail van met excuses voor het ongemak en ze vragen of je de rest ook wilt uitpakken om te kijken hoe de rest eruit ziet. Ik had zoiets nog nooit gezien. Onderstellen verbogen, stukken eraf, onder het stof. Onder beide stoelen was het één en al roest. Blijkbaar lagen de stoelen ergens in een magazijn waar niemand meer kwam. Ik dit gemeld bij de partner van VT wonen, want daar moest ik verder contact mee hebben en die stuurde alleen hierbij wordt een retour aangemaakt etc... etc...., Dagen gewacht tot dat ze de spullen via Post.nl kwamen ophalen, maar er stond een naam van partner bij die me niets zei, maar dat bleek wel de juiste te zijn. En twee dagen later kwam ze de stoelen weer ophalen. Maar die waren inmiddels al opgehaald. Ik heb nog contact met VT wonen shop gezocht en die geven aan we gaan het met onze partner opnemen. Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen de verantwoording afschuift. Ik zei ook tegen VT wonen shop, ik doe toch met jullie zaken. Nee zeggen ze dan, met onze partner. Ik vind dit maar raar. Er kunnen dingen misgaan, maar het gaat mij om het feit hoe je hier mee omgaat.
Veiligheid boven alles
Wat ben ik blij met mijn beukenhouten klapkruk met antislip noppen erop. Het past precies achter de kast en het is hoog genoeg om veilig bij de bovenste planken in de kast te kunnen. Het kan gewicht dragen van zelfs meer dan 100 kilo waardoor het stabiel is en ik me veilig voel. Het gaat mijn leven lang mee.
Snelle levering en mooi product
De Keter Adirondackstoelen zijn heel mooi. Zitten heerlijk.
Ze werden ook snel geleverd en zaten keurig verpakt.
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service. Al een aantal artikelen besteld en je wordt goed geïnformeerd over je bestelling, ook als de levertijd langer duurt. Bellen met de klantenservice gaat ook prima, snel en correct te woord gestaan.
Top!!!
Levertijd klopt altijd! Super snelle afhandeling en mooie spullen!
Top webshop!
Goede productomschrijving en snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is top!
Toffe site met mooie spullen
Toffe site met mooie spullen.
Snelle levering.
Te goed beschermd, daardoor veel afval materiaal.
Supermooie lamp van rookglas
Supermooie lamp van rookglas.
Makkelijk te bevestigen, good afgewerkt en mooie bedrading en plafonnière.
Dit is mijn tweede omdat de eerste kapot is gegaan door er met een hoofd tegenaan te stoten, maar had de eerste rond de zeven jaar!
Snelle verzending en goed ingepakt.
Blij mee!
Een product gekocht van VT-wonen…
Een product gekocht van VT-wonen perfect product zoals de beschrijving
Tevreden!
Voor de eerste maal iets besteld bij vtwonen. Zowel tevreden over het product als de service.
Tevreden klant
Ik heb nu 2 keer besteld en beide producten zijn precies zoals op de afbeelding. Levering en communicatie over status van de zending verliepen super goed.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.