Von Holmbäck Bewertungen 53

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Von Holmbäck da vi skulle lave nyt køkken. Tidsplanen blev fuldt overholdt, og det gik faktisk hurtigere med at få køkkenet færdigt, end vi tidligere har ople... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kaspar er ualmindeligt dygtig og samtidig utrolig pålidelig. Hans håndværk står knivskarpt og han leverer alt i den bedste kvalitet - endda til tiden. Kaspar har udført flere opgaver for mig igennem å... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk udførelse af Ikea-hack, hvor vi fik beklædt vores køkken i Von Hombäcks smukke egetræsfronter i flot kvalitet. Kommunikationen var tiptop, masser af fleksibilitet ift. ønsker og prisen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et super professionelt forløb fra start til slut. God sparring, høj kvalitet i håndværket til aftalt pris og tid. I tillæg har Kaspar og teamet det der lille ekstra der gør man føler sig godt behandle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Generalunternehmer
  2. Zimmermann
  3. Terrassenbau
  4. Bodenleger
  5. Küchenstudio
  6. Holzarbeiter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Von Holmbäck hjælper vi med at realisere byggedrømme – med ordentlighed, struktur og håndværk i høj kvalitet som fundament. Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed med base i København, og siden 2015 har vi udført bygge- og renoveringsopgaver for både private og erhverv. Gennem årene har vi arbejdet med stort set alle typer opgaver inden for faget – fra mindre specialløsninger til større renoveringer og hovedentrepriser. En stor del af vores kunder kommer gennem anbefalinger fra tidligere kunder, og det ser vi som den stærkeste anerkendelse af det arbejde, vi leverer. Det forpligter – og er noget, vi hver dag arbejder for at leve op til. For os handler godt håndværk ikke kun om det færdige resultat, men i lige så høj grad om processen. Vi møder til tiden, overholder vores aftaler og arbejder med gennemsigtige tilbud og realistiske tidsplaner, der rent faktisk holder. Vi prioriterer en tæt og konstruktiv dialog gennem hele forløbet, så du som kunde altid ved, hvor du står. Vi fungerer ofte som hovedentreprenør og tager ansvar for hele projektet – fra de første overvejelser til det færdige resultat. Gennem et stærkt samarbejde med faste og erfarne underleverandører sikrer vi, at alle faggrupper arbejder effektivt sammen, og at kvaliteten er ensartet hele vejen igennem. Hos Von Holmbäck går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem ansvar, tillid og respekt for både håndværket og processen. Von Holmbäck – godt håndværk uden genveje.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

5 stjerner herfra

Vi havde fornøjelsen af at få Von Holmbäck til at stå for renoveringen af vores lejlighed.

Projektet omfattede alt fra køkken til badeværelse samt mindre ting som radiatorskjulere og paneler, og der blev lagt stor vægt på både funktionalitet og æstetik.

Samarbejdet fungerede rigtig godt fra start til slut. Kommunikation var klar og professionel, tidsplanen blev overholdt og vi følte os trygge gennem hele processen.

5 stjerner herfra!

Hej Frederikke

Tusind tak for den flotte og grundige anmeldelse, Frederikke.

Det har været en fornøjelse at være med på jeres renovering – og særligt fedt at høre, at både samarbejdet, kommunikationen og det samlede resultat har levet op til jeres forventninger.

Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt og gennemtænkt forløb hele vejen igennem, så det betyder meget for os, at det er sådan, I har oplevet processen.

Tak fordi vi måtte være en del af jeres projekt.

Dybt professionelt

Pålideligt og professionelt fra start til slut - med skarp kvalitet og øje for detalje.

19. Dezember 2025

Hej Kathrine.

Tak for din anmeldelse – den sætter vi stor pris på.

Pålidelighed og sans for detaljen er noget, vi arbejder målrettet med, så det er fedt at høre, at det også er sådan, det er blevet oplevet.

Virkelig dygtige

Jeg har fået lavet flere forskellige opgaver af VonHolmbäck og har altid været meget tilfreds. Kaspar og hele hans hold er utrolig profesionelle, dygtige håndværkere og søde mennesker. Og så har de altid overholdt deres tidsplaner. Man bliver informeret om alt i processen undervejs og der er altid styr på selv de mindste detaljer.

Det kan være en kæmpe jungle at finde en god entreprenør i denne branche, men har ikke ene eneste finger at sætte på firmaet!

Vil til hver en tid anbefale det til andre, og det er bestemt ikke sidste gang at vi kommer til at bruge firmaet.

5. August 2025

Hej Ibe.

Tusind tak for de meget flotte ord!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med os på tværs af flere opgaver – og at både samarbejdet, kommunikationen og detaljeniveauet har levet op til dine forventninger hver gang.

Vi ved godt, at det kan være svært at finde den rette entreprenør, så det er en stor anerkendelse at blive fremhævet på den måde.

Tak for tilliden – vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en håndværker man kan stole på

Kæmpe anbefalinger af Von Holmbäck herfra!

De har stået for totalentreprisen af vores lejlighed i København, og hele forløbet har været helt perfekt. Fra første møde til det færdige resultat har de udvist en imponerende professionalisme og en virkelig god forståelse for vores ønsker.

Kommunikationen har været klar og tryg hele vejen igennem, og vi har løbende følt os opdateret på både fremdrift og beslutninger. Tidsplanen blev overholdt, og der var styr på selv de mindste detaljer.

Resultatet har virkelig overgået vores forventninger!

Vi vil uden tøven anbefale Von Holmbäck til alle, der søger en pålidelig og dygtig håndværker.

5 stjerner herfra!

25. Mai 2025

Hej Rasmus.

Tusind tak for den meget flotte og grundige anmeldelse, Rasmus.

Det er en stor fornøjelse at høre, at I har haft en tryg oplevelse hele vejen igennem – fra de første møder til det færdige resultat. Netop den løbende dialog og overblik i processen er noget, vi lægger stor vægt på.

Og at resultatet har overgået jeres forventninger, er selvfølgelig det bedste, vi kan få lov at høre.

Tak fordi vi måtte stå for jeres projekt – og tak for den klare anbefaling.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Von Holmback

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med von Holmback på en række projekter, hvor jeg har været underentreprenør som el-installatør gennem Triker El-Service.

Samarbejdet har gennem hele forløbet været særdeles professionelt. Kommunikation er klar og effektiv, og alle projekter er nøje tidsplanlagt, hvilket skaber en god og struktureret arbejdsproces for alle involverede parter.

Teamet hos von Holmback har et skarpt øje for detaljerne og går ikke på kompromis med kvaliteten. Samtidig er de kendt for deres pålidelighed – en aftale er en aftale, og det bliver altid overholdt.

Derudover oplever jeg et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper, hvor der er fokus på løsninger og fremdrift, også når der opstår udfordringer undervejs.

Derudover er Kaspar og resten af Von Holmback altid glade og imødekommende - behagelige mennesker.

Jeg kan derfor kun give mine bedste anbefalinger til von Holmback som totalentreprenør.

Mvh Daniel Seaton
Direktør - Triker el - service 💡

17. April 2025

Hej Daniel.

Tusind tak for de meget flotte ord, Daniel – det sætter vi stor pris på.

Samarbejdet med dig og Triker El-Service har været en vigtig del af mange af vores projekter gennem årene, og det er en fornøjelse at have en samarbejdspartner, hvor både faglighed, struktur og ordentlighed altid er på plads.

Du og dit hold leverer et højt niveau hver gang, og det er med til at sikre, at vi kan stå inde for det samlede resultat.

Det er netop den slags samarbejde på tværs af fag, der gør forskellen – både i processen og i det færdige produkt.

Vi ser frem til mange flere projekter sammen.

Godt håndværk

Antwort von Von Holmbäck

Kort og præcist - Tusinde tak for de 5 stjerner!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og veludført renovering fra start til slut

Jeg kan varmt anbefale Kaspar og hans team, som har stået for totalentreprisen i forbindelse med renoveringen af min lejlighed. Hele forløbet har været præget af god kommunikation, hvor jeg løbende blev opdateret og inddraget i processen.

Arbejdet blev udført til tiden som aftalt, kvalitet og finish på håndværket er i top – der er tydelig sans for detaljen, og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger.

Alt i alt en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som jeg uden tøven vil anbefale til andre, og bruge igen ved næste renovering.

31. März 2025

Hej Sebastian.

Tusind tak for den flotte og gennemarbejdede anmeldelse!

Det er en stor fornøjelse at høre, at du har oplevet et trygt forløb med god dialog og løbende inddragelse – det er noget, vi prioriterer højt i vores projekter.

Samtidig er vi selvfølgelig glade for, at både kvaliteten og finishen lever op til dine forventninger. Det er her, detaljerne virkelig får lov at tale.

Tak for tilliden – og vi står klar, når næste projekt melder sig.

Skabe i entre

Vi fik sat et større skabssystem op i vores entre. Det skulle mere eller mindre skræddersyes.
Von Holmbäck var både hurtige og effektive - og så ser det bare mega pænt ud!!!
Kan varmt anbefales 🙂

10. September 2025

Hej Jens.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

Fornøjelse at få lov at skræddersy løsningen til jeres entré, og vi er glade for at høre, at både proces og resultat spiller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lavede de flotteste høje paneler

Lavede de flotteste høje paneler, jeg kan varmt anbefale!

Antwort von Von Holmbäck

Tak for de pæne ord, Stina – det er vi virkelig glade for.

De høje paneler var en fornøjelse at lave, og det betyder meget at høre, at du er glad for resultatet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Von Holmbäck er verdensklasse.

Von Holmbäck er en yderst kompetent entreprenør med håndværkere, der både er virkelig dygtige og troværdige. De udfører arbejdet, som de har lovet det, og der var ikke en masse udsættelser på opgaverne, som man ellers desværre godt kan opleve i den branche. Derudover er det nogle rare mennesker, som vi har haft tilknyttet vores projekt. Alt i alt: Høj kvalitet og meget pålidelige.

6. März 2026

Antwort von Von Holmbäck

Tak for de virkelig pæne ord – det sætter vi stor pris på.

Især det med, at tingene bliver gjort som aftalt og uden unødige udsættelser, er noget vi arbejder meget bevidst med, så det er fedt at høre, at det er blevet oplevet sådan i praksis Martin :)

Og så er det mindst lige så vigtigt for os, at samarbejdet fungerer menneskeligt undervejs – så det er en ekstra stor anerkendelse at få med.

Tak fordi I havde tillid til os i jeres projekt.

Super professionel totalentreprenør

Super professionel totalentreprenør! God kommunikation undervejs og aflevering til tiden. 5 stjerner herfra

23. Mai 2025

Antwort von Von Holmbäck

Tusind tak for de 5 stjerner – det er vi virkelig glade for.

Vi er meget stolte af at du oplever vores kommunikation som god og ikke mindst at vi overholder tidsplanen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige fået lavet køkken af…

Vi har lige fået lavet køkken af firmaet. Alt spillede bare.

De kom som aftalt og overholdte deadline. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen

2. März 2026

Antwort von Von Holmbäck

Tak for de pæne ord – og for tilliden til jeres køkken.

“Alt spillede bare” er nok noget af det bedste, vi kan høre.
Vi glæder os til at være med igen, når næste projekt melder sig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og effektivt firma.

Super imødekomne og profesionelle.
Høj faglighed og brugbar rådgivning.
Effektive, og overholder alle aftaler.
Altid hurtig respons og tilbagemelding.
Overskuelige kontrakter med fin udspecificering af de aftalte opgaver.
Søde og venlige håndværker som også rydder fint op.

24. März 2026

Antwort von Von Holmbäck

Tusind tak for din anmeldelse, Susan – den er vi virkelig glade for!

Det betyder meget for os, at du oplever både høj faglighed, god kommunikation og et forløb, der er til at overskue. Det er netop det, vi arbejder for at levere hver dag.

Tak for tilliden – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner
Von Holmbäck

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr