Vi har haft en rigtig god oplevelse med Von Holmbäck da vi skulle lave nyt køkken. Tidsplanen blev fuldt overholdt, og det gik faktisk hurtigere med at få køkkenet færdigt, end vi tidligere har ople... Mehr ansehen
kaspar er ualmindeligt dygtig og samtidig utrolig pålidelig. Hans håndværk står knivskarpt og han leverer alt i den bedste kvalitet - endda til tiden. Kaspar har udført flere opgaver for mig igennem å... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk udførelse af Ikea-hack, hvor vi fik beklædt vores køkken i Von Hombäcks smukke egetræsfronter i flot kvalitet. Kommunikationen var tiptop, masser af fleksibilitet ift. ønsker og prisen... Mehr ansehen
Et super professionelt forløb fra start til slut. God sparring, høj kvalitet i håndværket til aftalt pris og tid. I tillæg har Kaspar og teamet det der lille ekstra der gør man føler sig godt behandle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Von Holmbäck hjælper vi med at realisere byggedrømme – med ordentlighed, struktur og håndværk i høj kvalitet som fundament. Vi er en tømrer- og snedkervirksomhed med base i København, og siden 2015 har vi udført bygge- og renoveringsopgaver for både private og erhverv. Gennem årene har vi arbejdet med stort set alle typer opgaver inden for faget – fra mindre specialløsninger til større renoveringer og hovedentrepriser. En stor del af vores kunder kommer gennem anbefalinger fra tidligere kunder, og det ser vi som den stærkeste anerkendelse af det arbejde, vi leverer. Det forpligter – og er noget, vi hver dag arbejder for at leve op til. For os handler godt håndværk ikke kun om det færdige resultat, men i lige så høj grad om processen. Vi møder til tiden, overholder vores aftaler og arbejder med gennemsigtige tilbud og realistiske tidsplaner, der rent faktisk holder. Vi prioriterer en tæt og konstruktiv dialog gennem hele forløbet, så du som kunde altid ved, hvor du står. Vi fungerer ofte som hovedentreprenør og tager ansvar for hele projektet – fra de første overvejelser til det færdige resultat. Gennem et stærkt samarbejde med faste og erfarne underleverandører sikrer vi, at alle faggrupper arbejder effektivt sammen, og at kvaliteten er ensartet hele vejen igennem. Hos Von Holmbäck går vi ikke på kompromis med detaljerne, og vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem ansvar, tillid og respekt for både håndværket og processen. Von Holmbäck – godt håndværk uden genveje.
Guldbergsgade 11, 2200, kbh n , Dänemark
- kaspar@vonholmback.dk
- vonholmback.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Dygtige folk
Dygtige folk, der overholder deres aftaler

5 stjerner herfra!
5 stjerner herfra!
Vi har brugt Von Holmbäck til en fuld renovering, og vi kunne ikke være mere tilfredse med både processen og det endelige resultat.
Fra start til slut har der været styr på tingene. Kommunikationen har været god, de har været nemme at få fat på, og vi har hele tiden følt os trygge i, at projektet var i gode hænder. Der blev lyttet til vores ønsker, og samtidig kom de med gode faglige input, som endte med at løfte resultatet endnu mere.
Selve håndværket er virkelig flot udført – der er kræset for detaljerne, og man kan tydeligt se, at det er dygtige folk, der har stået for arbejdet. Det gælder alt fra de store linjer til de små finish-detaljer.
Alt i alt en super god oplevelse, og vi vil klart anbefale Von Holmbäck til andre. Vi bruger dem helt sikkert igen næste gang.

Kommunikative og professionelle
Kommunikative og professionelle! En af de få i branchen der overholder tidsplan og aftale til punkt og prikke

Kæmpe anbefaling
Jeg fik lavet en gennemgribende renovering af min lejlighed i København af Von Holmbäck, og jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds med hele forløbet.
Projektet omfattede bl.a. nyt køkken, gulve, lofter og flere speciallavede snedkerløsninger – herunder indbyggede skabe og en specialtilpasset reol, som passer perfekt til rummet. Kvaliteten af arbejdet er virkelig høj, og detaljerne er udført med stor præcision.
Tidsplanen blev overholdt, og jeg blev løbende opdateret undervejs, så jeg hele tiden vidste, hvor langt de var i processen. Der blev også taget hånd om små justeringer uden problemer, og man kunne mærke, at de gik op i at levere et resultat, der var helt i top.
Det, der især imponerede mig, var deres evne til at kombinere godt håndværk med god rådgivning – de kom med forslag, som faktisk gjorde løsningen bedre, end jeg selv havde forestillet mig.
Alt i alt en meget professionel oplevelse, og jeg vil uden tvivl bruge Von Holmbäck igen og anbefale dem til andre, der skal have lavet renovering eller snedkerarbejde.

Top professionelle og kompetent
Top professionelle og kompetente! 10/10
Efter et par oplevelser med utilregnelige håndværkere, var det en verden til forskel at få hjælp af Von Holmbäck! Vi var trygge hele vejen igennem og kunne ikke være mere glade for det færdige produkt.

Super professionelt
Super professionelt, hurtigt, effektivt og høj kvalitet. Kan klar anbefales

Antwort von Von Holmbäck
Flotte resultater til tiden :)
Vi har brugt Von Holmbäck af flere omgange, og hver gang har de leveret et super flot resultat, overholdt deadlines, samt været utrolig gode til at vejlede!
Kan varmt anbefales :)

Antwort von Von Holmbäck
Renoverering af vores herskabslejlighed på Frederiksberg
Da vi fik renoveret vores lejlighed lavede Von Holmbäck mange virkelig lækre løsninger med bla dejligt egetræsparket, en meget smuk køkkenløsning og badeværelser som er super stilfulde.
Tidsplanen blev overholdt og vi er meget tilfredse. Vi kan varmt anbefale firmaet

Antwort von Von Holmbäck
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde…
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Von Holmbäck ad flere omgange, og hver gang har oplevelsen været helt i top.
De har stået for hovedentreprisen på begge vores huse, og resultatet har været intet mindre end imponerende. Fra første dialog til endelig aflevering har processen været professionel, struktureret og præget af en sjælden grad af kvalitetssans og overblik.
Det, der virkelig adskiller Von Holmbäck, er deres evne til at levere til tiden – uden at gå på kompromis med detaljerne. Kommunikation, håndværk og projektstyring spiller sammen på et niveau, man sjældent oplever i byggebranchen.
Vi har følt os trygge hele vejen igennem, og slutresultatet taler for sig selv.
Hvis du ønsker en samarbejdspartner, der tager ansvar, leverer høj kvalitet og overholder sine aftaler, så er Von Holmbäck et oplagt valg.
Vi giver vores varmeste anbefalinger.

Antwort von Von Holmbäck
Super professionel service og et…
Super professionel service og et produkt af meget høj kvalitet - vil klart anbefale.

En rigtig god oplevelse med Von Holmbäck
En rigtig god oplevelse med Von Holmbäck. God kommunikation, pålidelige og dygtige håndværkere og et rigtig godt slutprodukt!

Fremragende samarbejde
Super samarbejde igennem 2 projekter.

Totalrenovering
Vi fik renoveret vores lejlighed fra top til bund - nye gulve, ny gulvvarme, ny el, pudsede og malede vægge og nyt badværelse. Von Holmbäck styrede det hele, både egne medarbejdere og andre leverandører. De kom med mange kreative forslag som vi er glade for at vi fulgte og som vi ikke selv ville kunne komme op med. Alt blev leveret til tiden, al kommunikation blev dokumenteret så der aldrig opstod misforståelser.
Pernille & Lars

Antwort von Von Holmbäck
Flot håndværk og virkelig god oplevelse
Flot håndværk, super pålidelige, nemme at samarbejde med og gode til at forstå vores ønsker. Vi fik etableret et ekstra badeværelse op til jul - og trods stram tidsplan med mange forskellige håndværkere lidt uforudset undervejs, leverede de til tiden. Vi er super glade for resultatet. Vil klart anbefale Von Holmbäck

Kan kun anbefales!
Von Holmbäck har udført adskillige store og små opgaver for os, altid med super resultater og god kommunikation hele vejen igennem. Priserne er rimelige og alle ansatte er søde og behagelige. Kan kun anbefales!

Vi fik blændet en dør
Vi fik blændet en dør, det var nemt at få tilbud via mail og vi var meget tilfredse med arbejdet.

Renovering af lejlighed
Von Holmback renoverede min lejlighed på Vesterbro med nye gulve, køkken, el, filt og maling mm.
Superflot og professionelt resultat. Alt koordinering og håndtering kørte smooth imens mit liv i udlandet kunne fortsætte uforstyrret.
De håndterede endda også en sur underbo uden jeg behøvede blande mig i det, og jokede med min gamle far når han kom og var nysgerrig på projektet.
En fornøjelse at samarbejde med et firma med så stor faglig stolthed

Antwort von Von Holmbäck
Jeg kan varmt anbefale Von Holmbäck!
De stod for en totalrenovering af mit badeværelse, og hele processen har været virkelig positiv. Projektet blev færdigt på kun 5 uger, og de overholdt tidsplanen – selvom der opstod uforudsete udfordringer undervejs (bl.a. en nabo der havde boret et rør ind til os).
Fra start lavede de en klar og overskuelig tidsplan, som de fulgte punkt for punkt. Det gav en stor tryghed gennem hele forløbet.
Håndværket er i top, og de fremstod både dygtige og professionelle hele vejen igennem. Efterfølgende fandt jeg et par småting, jeg gerne ville have justeret, og her reagerede de med det samme og fik det ordnet uden problemer.
Alt i alt en virkelig god oplevelse – jeg vil helt klart bruge dem igen!

Professionelle, ordentlige og dygtige
Kaspar og hans hold lavede det flotteste gennemrenoverede badeværelse samt et indbygget garderobeskab i vores lejlighed. Udover at de virkelig kan deres håndværk, så var de bare ordentlige og professionelle gennem hele processen, hvilket gav stor tryghed.
Selv med et par uforudsete udfordringer undervejs, i form af bl.a. en tidligere ulovligt bygget gulvkonstruktion, der skulle rettes, blev tidsplanen bare tilpasset og overholdt. Der var styr på det hele vejen til slutgennemgang og aflevering. De kan klart anbefales!

Antwort von Von Holmbäck
Fik lavet fuld entreprise med Von…
Fik lavet fuld entreprise med Von Holmback i nyt hus, og alt kørte helt perfekt.
Rigtig god sparring i den indledende fase, god kommunikation og meget professionelle håndværkere med sans for detaljerne. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Von Holmbäck
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.