Von Wowern Ejendomsadministration Bewertungen 37

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg skulle finde en ny lejebolig, kontaktede jeg Von Wowern for at få hjælp. Jeg blev sat i kontakt med en, som virkelig lyttede til mine ønsker og tog mit budget seriøst i de lejligheder,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Von Wowern herfra. Deres personale er meget behjælpelige og finder hurtigt løsninger, hvis man bare har det mindste problem. Servicen man får hos dem kan man ikke klage over, den er h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg oplevet så uprofessionel og uretfærdig behandling! Jeg har lige nu haft den mest katastrofale oplevelse med Von Wowern ejendom, og jeg kan ikke engang finde ord for, hvor dybt sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg stod og skulle finde ny bolig, kontaktede jeg Von Wowern for at hjælpe med at finde en ny lejebolig. Blev derfra sat i kontakt med Heidi som virkelig har lyttet til mine krav til en lejl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hausverwaltungsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Von Wowern Ejendomsadministration tilbyder administration af udlejningslejligheder, udlejningsejendomme og ejerforeninger i Jylland. Vi er et team af erfarne og ansvarsbevidste administratorer med mange års erfaring inden for ejendomsadministration og bogføring. Hos os er service en selvfølge. Vi lægger vægt på at hjælpe dig bedst muligt, og på at være til at træffe – uanset om det er på telefon, pr. mail eller ved personligt fremmøde.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

37 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg stod og skulle finde ny bolig

Blev derfra sat i kontakt med Heidi som virkelig har lyttet til mine krav til en lejlighed og taget mit budget til overvejelse i de lejligheder hun har fremvist for mig.

Dialogen har været super god og de har hjulpet mig med at komme i kontakt med udlejeren ift. ting som skulle gøres ved lejligheden inden indflytning.
Jeg er kun blevet mødt at stor forståelighed og hjælpsomhed.

Da aftalen om aftagende af lejemålet skulle på plads gik der under et døgn før jeg fik dokumenterne tilsendt.

11. März 2024

Hej Sarah

Tusinde tak for de pæne ord - dem er vi enormt glade for!

Vi håber du falder godt til i det nye!

Rigtig god dag.

Virkelig god kundeservice

Specielt Heidi, gjorde en kæmpe indsats for at finde den rette lejlighed til mig.
Vi blev mødt af forståelighed, og generelt hjælpsomhed.
Da aftalen skulle på plads gik der ikke engsng 24 timer før jeg fik dokumenterne ø.

VIRKELIG god service

11. März 2024

Hej Laura

Tak for din pæne ord - dem sætter både Heidi, samt os andre rigtig stor pris på!

Vi håber du bliver mega glad, for din "nye" lejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin proces fra første henvendelse via…

Fin proces fra første henvendelse via boligportal, fremvisning og hurtig respons. Nu glæder jeg mig til at overtage en fin lejlighed

14. Februar 2024

Hej Ole

Tusinde tak for de pæne ord!

Vi håber du kommer til at elske din "nye" lejlighed.

Venlige medarbejdere

Jeg er for første gang flyttet ud, og her har Von Wowern været virkelig venlige og hjælpsomme med alle mine spørgsmål. Der sidder altid nogle ejendomsadministratorer klar til at hjælpe, uden man føler sig til besvær.😊

29. Dezember 2023

Hej Alberte

Mange tak for de pæne ord! - det varmer.

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med at bo til leje ved selskabet.
Jeg får altid fat i en medarbejder, enten på kontoret eller viceværten ved behov. Rækkehuset er lækkert istandsat med rigtig gode materialer.

30. Dezember 2023

Hej Bonnie

Tusinde tak for de pæne ord!

Vi er vanvittig glade for, at du er tilfreds med både os samt dit lejemål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget skønt sted at være lejer

Jeg er på 2. år en meget glad og tilfreds lejer ved Von Wovern Ejendomsadminstration.
Det er lækre lejemål, og altid nemt at komme i kontakt med en medarbejder i tilfælde af spørgsmål eller behov for hjælp fra en vicevært.
Jeg er meget tilfreds!

29. Dezember 2023

Hej Toke

Tusinde tak for de pæne ord!

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både dit lejemål samt vores serviceniveau.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Von Wowern har været meget behjælpelige og kontakten har været suveræn.

Ny lejer hos Von Wowern og er super tilfreds. De har været så fleksible i forhold til min situation, og jeg mærker en menneskelighed som jeg ellers syntes er svær at finde nu om dage.
Syntes det er ærgerligt at folk kun skriver anmeldelser når der har været en dårlig oplevelse, for det skaber også et forkert syn på tingene. Der er mange tilfredse lejere har jeg hørt via mit netværk, og det ser man jo ikke herinde. Men jeg er tilfreds og ser frem til at samarbejde med dem :)

19. Dezember 2023

Hej Kirstine
Tusinde tak for de pæne ord!
Vi er enormt glade for, at du har følt dig godt behandlet - det varmer på sådan en blæsende december dag. Jeg sørger for at sende de pæne ord videre til rette vedkommende.

Endnu en gang tusinde tak, og så håber vi at du bliver glad for din nye lejlighed.

Glædelig jul!

HOLD JER VÆK FRA DEM!

Hvordan kan det være at jeg skal af med 6.875,00 for istandsættelsesudgifter???
Jeg fik fortalt ved fraflytningssynet at der kun skulle males nogle få steder og en lille rengøring til. HVORDAN kan det løbe op i næsten 7000 kr???

Jeg acceptere simpelthen ikke kun at få 3.110,00 tilbage ud af de 11.985,00 når der ikke engang har været nogle skader.

ALDRIG VÆLG DEM!

10. November 2023

Hej Lars

Som Sara tidligere har skrevet til dig, så er lejemålet er istandsat i henhold til fraflytningsrapporten og vi har haft eksterne håndværkere, som har udført opgaven, således lejemålet blev bragt i samme stand, som da du flyttede ind. Lejemålet er overtaget istandsat jf. din lejekontrakt og skal afleveres istandsat jf. kontrakten.

I langt de fleste tilfælde, har vi ingen indflydelse på valget af håndværkere og dermed også priserne på ydelserne. Dette har også være tilfældet i din sag, hvor det er udlejer der har valgt.

God dag

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inkompetente og dybt uprofessionelle.

Inkompetente og dybt uprofessionelle.
Hold jer langt væk!

Hvis I alligevel er faldet i fælden, så fortæl endelig, at I agter at bringe en evt. stridighed for huslejenævnet, det har de trods alt lidt respekt for.
Få ALT PÅ SKRIFT!

3. November 2023

Hej Maria

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager naturligvis, at det er det indtryk du er efterladt med. Det er selvfølgelig ikke sådan, vi gerne vil fremstå.

Vi anerkender, at vores dialog har været udfordrende til tider. Vi har dog svært ved, at genkende billedet af, at der først sker noget når man "truer" med huslejenævnet.

Held og lykke fremadrettet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik af vide af tilsynsmanden at han…

Fik af vide af tilsynsmanden at han ikke kunne se at den skulle males. Alligevel vælger der at der skal males for 12.000 kr. for lejlighed på 60 m2.
Hvilket nærmest var hele ens depositum.
Tager over 1 måned at svare på mails ofte. De ripper bare folk fra penge.

9. Oktober 2023

Hej Daniel

Jeg har gravet lidt i tingene. Det fremgår af din fraflytningsrapport, at lejemålet skulle males. I forbindelse med synet, har du endvidere kvitteret for modtagelse af rapporten.

Du har endvidere KUN hæftet på det, der er blevet bemærket på indflytningsrapporten. Du har fået tilsendt fakturaen fra maleren, hvor det tydeligt fremgår at der er tale om et eksternt firma - og med priser der er fastsat af malerfirmaet, også altså ikke os.

Så umiddelbart er det altså foregået helt efter bogen.

Jeg beklager dog, at du har oplevet lange svartider. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og det skal jeg nok tage op internt.

Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg kan kun tilslutte hvad andre har…

jeg kan kun tilslutte hvad andre har skrevet omkring dem.
det overholder ikke de regler som er i ejer foreningen. De betaler regninger som ikke er sat til godkendelse og de opkræver beløb som kun tilhøre en anden anpart og sætter dem på fælles udgifter. Der er 3 anparter, men som sagt så betaler de faktura som anpart 1 bare sender efter godt befinde.

19. Juni 2023

Hej Michael

Det lyder meget mystisk. Som udgangspunkt, har vi ikke mulighed for at betale regninger, som ikke er godkendt af enten et medlem af bestyrelsen, eller formanden for foreningen. Det kunne derfor tyde på, at der er tale om en misforståelse. Du må meget gerne kontakte os på info@von-wowern.dk, så undersøger vi sagen nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første og sidste gang med dem her

23. Mai 2023

Hej RHM

Det er vi naturligvis hamrende kede af, at høre!

Vi ville derfor sætte stor pris på, hvis du ville brugt et par minutter på at sende os en mail på info@von-wowern.dk, med et par ord omkring din oplevelse. Så undersøger vi sagen nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skal flytte fordi min kone er død…

Jeg skal flytte fordi min kone er død siger op får en opsigelse jeg skal betale til 31 januar med fraflyt medio februar fint, men først i januar får jeg en ny opsigelse jeg skal være ude om 12 dage det har jeg ingen Muhlig for da jeg siger det til Sara beklager hun har lavet fejl jeg kan så blive til som de har skrevet lov til at have dejligheden til 15 februar mod at betale en måneds husleje 9708 tusind kroner. virkelig dårlig da det er dem der har lavet fejlen.

2. Januar 2023

Rigtig god service

Rigtig god service. Tager sig god tid til at kigge alt igennem og tage billeder af fejl. Giver en god indsats i at hjælpe lejere med en fair overdragelse. Behagelig oplevelse.

1. März 2022

Anbefales ikke.

Behagelige telefon passere, men de følger ikke de lejekontrakter de selv laver, så hvis du er uheldig at din udlejere bruger dette firma, vil jeg kraftigt anbefale at kontakte din advokat og gå dem på klingen! Stol IKKE på hvad de siger og lover. Få alt skrift.

19. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr