Freedompm Bewertungen 5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen reaktion på henvendelse i en måned.

I over en måned virkede vores lys ikke på parkeringspladsen. Vi var en del, der henvendte os til Freedompm, som har overtaget ansvaret for vedligehold af vores lejede bolig efter Taurus. Det er det desværre ikke blevet bedre af.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

P-plads i "p-kælder" - mega øv oplevelse.

Virkelig en øv‑oplevelse fra start til slut med Freedom. Man får virkelig følelsen af, at man skriver med en chatbot uden nogen form for menneskelighed eller konstruktive svar.
Efter næsten et års tid på venteliste fik jeg endelig tildelt en parkeringsplads i p‑kælderen. Det skulle så vise sig, at den plads – nummer 1 – mest af alt minder om en af- og pålæsningsplads, der ikke er inde bag portene, hvor bilerne ellers står i et aflåst område. Min plads ligger uden for portene, hvor bilen står helt for sig selv, og hvor alle fra gaden i princippet kan få adgang.
Jeg blev på intet tidspunkt informeret om, at den p‑plads, jeg havde fået, lå uden for portene hverken på mail eller i kontrakten. Der er kun to pladser, der ikke er indenfor og aflåst – og jeg fik åbenbart den ene af dem. Jeg vidste ikke engang, at de to pladser blev lejet ud. Det havde jeg virkelig aldrig troet!
Jeg er selvfølgelig åben for at tage en p‑plads, hvis den er indenfor portene og i et aflåst område, som ALLE de andre biler er. Jeg gør dem opmærksomme på, at jeg føler mig snydt og naturligvis ikke er tilfreds. Jeg redegør for alle mine synspunkter og argumenter, og svaret jeg får er, at jeg ikke bare kan opsige kontrakten pr. mail — jeg skal følge et link og skal derudover stadig betale til og med april.
Det er simpelthen trist, at man kan slippe afsted med den form for service, mangel på forståelse og væremåde.

12. März 2026

Vildt ubehagelig oplevelse

Vildt ubehagelig oplevelse

Jeg kontaktede vores vicevært, som gav mig et telefonnummer til Freedom. Jeg ringede to gange og lagde en besked uden at få svar.

Senere samme dag blev jeg ringet op af en medarbejder ved navn Line fra Freedom. Samtalen var ekstremt ubehagelig. Hun talte nedladende og havde en næsten truende tone.

Hun spurgte gentagne gange, hvor jeg havde fået telefonnummeret fra. Jeg svarede hver gang, at det var fra viceværten. Alligevel stillede hun præcis det samme spørgsmål igen og igen – omkring fem gange – i en konfronterende og ubehagelig tone.

Hvis der er givet et forkert telefonnummer, er det ikke mit ansvar. Jeg har handlet ud fra de oplysninger, jeg har fået. Det er urimeligt at blive mødt med mistænkeliggørelse og en aggressiv attitude, fordi andre internt ikke har styr på deres informationer.

Jeg følte mig hverken taget seriøst eller behandlet professionelt. Det var en grænseoverskridende oplevelse, og jeg kan på ingen måde anbefale at kontakte Line, hvis man forventer respektfuld behandling.

23. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr