Waarom schrijft zowat iedereen over de snelle levering en niets!!! Over de werking van deze supplementen. Hoeveel optimum pillen per dag gebruikt men bijvoorbeeld en hoe zijn daarvan de ervaringen! I... Mehr ansehen
Top producten die écht werken! Ontwikkeld in Nederland door Drs Nick Van Ruyten en in Duitsland gefabriceerd. Zeer goede adviezen mét opvolging. Interessante blogs en lezingen. Free Choic... Mehr ansehen
Aanvankelijk ging het verkeerd. Ik had drie items besteld, elk bestaande uit twee artikelen (totaal zes dus). Maar kreeg slechts drie artikelen geleverd. Hierop een mail gestuurd. Maar acht dagen l... Mehr ansehen
Zeer informatieve website. Ik bestel geen vitaminen bij jullie, dat doe ik nog langer via 'mijn' leefstijlarts, maar volg al jaren, tijdens Lenkei jullie website en heb ook wel eens commentaar... Mehr ansehen
Wij geven mensen persoonlijk advies over het gebruik van voedingssupplementen gebaseerd op jarenlange kennis.
Waalstraat 5-d, 1078 BN, Amsterdam, Niederlande
- 020 760 4812
- support@vitamine.shop
- vitamine.shop
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Topproducten met hoge waarde
Het bedrijf heeft het snel en netjes verstuurd. Ben zeer tevreden over de CalMag, was er al bekend mee. Voorheen bestelde ik altijd een pot multivitamine voor mijn zoon toen hij nog thuis woonde bij dit bedrijf.

Super bedrijf!
De levering van de producten is altijd snel en correct.
De supplementen bevallen mij heel goed, gebruik ze zeker al 10 jaar!
Complimenten!

Antwort von Free Choice - For your health
Snel en goede kwaliteit en men krijgt…
Snel en goede kwaliteit en men krijgt ook de nodige informatie.

Antwort von Free Choice - For your health
Duidelijke omschrijving van de…
Duidelijke omschrijving van de producten.
Gemakkelijk te bestellen.
Vlot geleverd.

Antwort von Free Choice - For your health
Snelle bezorging en de produkten zijn…
Snelle bezorging en de produkten zijn van top kwaliteit.

Antwort von Free Choice - For your health
Free Choice levert kwaliteit in elk opzicht
Free Choice levert volwaardige producten en verzend deze in een stevige doos en geeft daarbij nog een brochure met duidelijke uitleg over hun producten.

Antwort von Free Choice - For your health
Geeft goed advies goede producten
Geeft goed advies goede producten. Hoef niet 10 verschillende potjes te kopen. En zuivere kwaliteit

Antwort von Free Choice - For your health
Weer een positieve ervaring.
Zoals ik al gewend ben een snelle verbinding, korte wachttijd, vlotte afhandeling en altijd met een vriendelijk gesprekje achteraf.
Snelle levering. Weer een positieve ervaring.

Antwort von Free Choice - For your health
Goede uitleg bezorging en wel waar
Idd waar maar doorzetten denk ik verander zoveel dit mag niet bv 1000mg vit c niet goed en vtb niet teveel wat is waar nu

Antwort von Free Choice - For your health
Sinds jaren heb ik steeds goede…
Sinds jaren heb ik steeds goede ervaringen gehad met Free Choice.
Vooral de info (over verschillende topics) die regelmatig in mijn mail komt vind ik top!