Waarom schrijft zowat iedereen over de snelle levering en niets!!! Over de werking van deze supplementen. Hoeveel optimum pillen per dag gebruikt men bijvoorbeeld en hoe zijn daarvan de ervaringen! I... Mehr ansehen
Top producten die écht werken! Ontwikkeld in Nederland door Drs Nick Van Ruyten en in Duitsland gefabriceerd. Zeer goede adviezen mét opvolging. Interessante blogs en lezingen. Free Choic... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aanvankelijk ging het verkeerd. Ik had drie items besteld, elk bestaande uit twee artikelen (totaal zes dus). Maar kreeg slechts drie artikelen geleverd. Hierop een mail gestuurd. Maar acht dagen l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer informatieve website. Ik bestel geen vitaminen bij jullie, dat doe ik nog langer via 'mijn' leefstijlarts, maar volg al jaren, tijdens Lenkei jullie website en heb ook wel eens commentaar... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij geven mensen persoonlijk advies over het gebruik van voedingssupplementen gebaseerd op jarenlange kennis.
Waalstraat 5-d, 1078 BN, Amsterdam, Niederlande
- 020 760 4812
- support@vitamine.shop
- vitamine.shop
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Prima vitamines
Prima vitamines, altijd goede hulp indien je het niet meer weet.

Antwort von Free Choice - For your health
Ik heb meer vertrouwen in vitamine…
Ik heb meer vertrouwen in vitamine medicatie dan in de griepprik.

Zoals beloofd!
Snelle levering is ook snelle levering op de beloofde dag. Zoals beloofd! Al meer dan 10 jaar goede vitamines.

Antwort von Free Choice - For your health
Lekker en gezonde producten voor een…
Lekker en gezonde producten voor een correcte prijs.

Antwort von Free Choice - For your health
Steeds eerlijke uitleg en beschrijving…
Steeds eerlijke uitleg en beschrijving van het produkt

Zn altijd vriendelijken behulpzaam
Zijn altijd vriendelijken behulpzaam. De vitamines en de collageen preparaten zijn van goede kwaliteit.

eerlijk en duidelijk
een eerlijk en betrouwbare site met eerlijke producten.
Maar ook dat Nick alles heel duidelijk uitlegt waarom iets zo is en wat de functies zijn van een betreffend product.
( hoop ooit een lezing van hem te mogen meemaken).
Hij doet mij denken aan Dr. Gabor Lenkei ( Hongaarse Arts)die het ook zo prachtig uitlegt .

Antwort von Free Choice - For your health
Wat zijn de ervringen van de andere gebruikers?
Snelle levering.
Voel me prima.
Ben benieuwd naar de ervaringen van andere ( eerlijke ) gebruikers.
Hoe voelen die zich.
Dit als een meetpunt/ vergelijkingspunt.

Goede informatie
Ik krijg goede informatie over het product.
Tevens wordt er ingegaan over alternatieve behandelwijzen.

Het werkt echt!
In het begin was ik nog wat sceptisch maar ik slik nu ongeveer 9 maanden 4 tabletten multivitamine compleet en voel me fitter dan ooit. Het duurde echter wel een half jaar voor ik echt verandering voelde. Geef niet te snel op!

Antwort von Free Choice - For your health
Elk product voldoet aan wat het beloofd
Al vele jaren maak ik gebruik van de producten van Free Choice - vitamine.shop.
In al die jaren ben ik nooit ziek, zwak of misselijk geweest en heb ik geen medicijnen of wat voor prikken dan ook gebruikt.
Verder staat men altijd klaar met raad en advies

Antwort von Free Choice - For your health
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.