Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jessica på Vitalplus hjälpte mig på ett väldigt bra sätt med tydlig information och ett vänligt bemötande. Jag kunde byta från D-vitamin till magnesium och även få hjälp med att säga upp min prenumera... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har en hemsk upplevelse med dem. Vid första samtalet lovade de ett kampanjpris på flera produkter, efter det kunde jag inte avsluta prenumerationen och fick betala för ett år som var tre gånger dy... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gick på en telefon försäljning där jag skulle få prova deras produkt. Man hade 20 dagar på sig att säga upp produkten. Dom väntade med att skicka så innan man fått produkten hade dagarna gått och... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick ett första erbjudande, att jag skulle få ett erbjudande för 99 kr och vara med om en tävling och vinna produkter från rituals. Sedan ringde en till och sa samma sak( ingen koll på vilka man r... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.

2,4

1 Stern

Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Varning

Varning ! Hemsk upplevelse. Blev uppringd om att jag har gått vidare i en tävling och sedan fick mig att skriva på för att få i månad gratis kosttillskott men sen efter jag skrivit på verkade något fel så jag har inprincip blivit lurad på att få betala för 12 månader. Totalt respektlöst. Det här borde vara olagligt att göra såhär.

17. Juni 2025

Antwort von Vitalplus

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar att du upplevt situationen som negativ – det är självklart aldrig vår avsikt. En beställning registrerades efter att du godkänt den via e-signering, men vi vill gärna hjälpa dig vidare om något blivit oklart eller inte känts rätt.

Vänligen kontakta vår kundtjänst så ser vi över ärendet tillsammans.

Mycket vänligt bemötande.

Mycket vänligt bemötande.
Tog mina frågor på allvar och fann en snabb lösning.

17. Juni 2025

Antwort von Vitalplus

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och hjälpen du fick.

Ful säljartaktik

Blev uppringd och det påstods att jag gått vidare i en tävling om priser på Willys. Det drogs en radda om hur jag skulle göra med presentkortet om jag vann mm. Som en bonus för att jag svarat så bra på frågorna om hälsa skulle jag erhålla gratisprover på Omega 3 och B-vitamin. Sedan försökte man tvinga fram att jag skulle e-signera ett avtal vilket jag aldrig skulle göra utan att läsa mycket noga. Var mitt uppe i ett familjefirande av stor vikt och sade att jag inte hade tid men "det skulle bara ta ca 10 sekunder". Då lade jag på så jag klarade mig undan att fastna i något jag verkligen inte vill ha. Har även fått en påminnelse via sms av säljaren att signera avtalet. Kommer inte att hända. Borde ge en reprimand till den säljaren.

13. Juni 2025

Antwort von Vitalplus

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar att du upplevde samtalet som påträngande – det är inte så vi vill att någon ska känna. Vi tar din feedback på allvar och kommer att följa upp detta internt.

Om du vill att vi tar bort dina uppgifter eller har fler frågor, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Publicidad engañosa

Yo compré los audífonos xq en la promoción eran de recargar y resulta q me los enviaron de pilas ,un engaño ofrecen una cosa y envían otra ,necesito q me los cambien

3. Juni 2025

Varning

Varning. Lägg på luren direkt. Lurade på mig en prenumeration i ett svagt ögonblick. Glömde ångerrätten. Fast i ett år eller mer. Lurendrejare.

25. Mai 2025

Hej Martin,
Tack för din feedback
Tråkigt att du fick denna upplevelse från oss, men precis som du skriver så har du glömt ångerrätten som gäller för erbjudandet du tackat ja till.

Vi hjälper dig mer än gärna göra ändringar inom avtalet. Exempelvis byta produkt, anpassa efter årstid, pausa under sommartiden osv.
Hör av dig om detta är något du önskar göra så hjälper jag dig på en gång.

Ha en fin dag,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vital Plus - Coop - bedrägeriförsök.

Jag har blivit uppringd upprepade gånger från dolt nummer, och när jag till slut svarade visade det sig vara ett företag vid namn Vital Plus. De påstod, via en Facebook-annons, att jag vunnit ett presentkort på 10 000 SEK hos COOP, om jag tackade ja till att ta emot deras vitaminer.

Jag kontaktade COOP för att kontrollera detta, och de var inte medvetna om någon sådan kampanj – vilket tyder på att det rör sig om ett bedrägeriförsök.

9. Juni 2025

Hej Kristina,
Jag kan inte se att du är kund hos oss idag.
Vi är sponsor i tävlingen och arrangören delar ut presentkort till vinnare. Vilka företag / privat person som helst kan köpa ett presentkort och dela ut den. Exempelvis kan man köpa ett presentkort och ge det till en vän eller familj i present :)
Men företaget i sig som presentkortet är ifrån har inget med det och göra.

Hoppas detta blev en tydlig förklaring, och att detta inte är något bedrägeriförsök alls.

Du får gärna kontakta mig på kundtjänst så kan jag förklara mer kring detta.
Önskar dig en fin dag,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vilken dålig kundservice dom har,jag…

Vilken dålig kundservice dom har,jag har sagt upp mitt abonnemang i tid det beställdes 27 mars och jag skickade ett mail till dom 5 april. dom påstår att jag inte har skickat min uppsägning

25. Mai 2025

Hej Jörgen,
Tack för feedback!
Detta låter konstigt. Du får jätte gärna höra av dig till mig på kundtjänst igen så ska jag gräva vidare kring detta.

Jag har också bett om mer information här för att kunna se vad som skett innan.
Väntar på återkoppling.

Ha en fin dag,

Telefonförsäljare är ett gissel

Telefonförsäljare är ett gissel. Blev uppringd efter att ha svarat på en tävling, och fick ett erbjudande som jag dumt nog tackade ja till. Missade pga av personliga "problem" att svara inom 20 dagar och nu är jag uppbunden i 12 månader. Tycker det är ett otroligt "fult" sätt att binda upp någon utan att ha möjlighet att bryta avtalet. Så var otroligt medveden om vad du tackar jag till, men ännu bättre tacka nej och lägg på luren.

5. Juni 2025

Hej Lasse,
Vi tackar för omdömet och feedbacken. Och tråkigt att upplevelsen blev detta. Tyvärr som du säger så har ångerrätten löpt ut och då har man det erbjudandet man tackat ja till.
Det finns mycket du kan göra inom detta, byta produkt exempelvis. Men även pausa leveranser, nu under sommaren så brukar det vara populärt då man kanske reser eller inte använder sig av vitaminer så mycket. Hör jätte gärna av dig till mig på kundtjänst så ska jag hjälpa dig skräddarsy något bra.

Önskar dig en toppen dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick en samtal gällande en tävling…

Jag fick en samtal gällande en tävling jag var med i. Man sa att jag gått vidare och jag skulle även få D- vitamin. Detta presenterades som en slags vinst och jag godkände. Det slutade med en ett år lång prenumeration som jag inte kunde ta mig ur. Dåligt bemötande från kundtjänst. Bara ni hör namnet Vitalplus ska ni springa fort som bara den.Helt sjukt att man blir låst i ett helt j år på deras produkter

5. Juni 2025

Hej Tilde!
Tack för ditt omdöme och vi beklagar upplevelsen. Vad jag ser enligt kontakt med kundtjänst så har du uppskattat hjälpen du fått. Vi hoppas att detta omdöme var innan kontakt med oss på kundtjänst :)
Har du mer frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss igen.

Önskar dig en fin dag!

Lurendrejeri

4. Oktober 2024

Hej Nora,
Jag tackar för feedbacken. För att kunna veta mer kring detta så har jag eftersökt om mer information här så jag kan kolla upp mer kring ärendet.
Vi beklagar intrycket du fått från oss och hoppas vi kan komma fram till en bra lösning.

Önskar dig en fin dag,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vilseledande säljmetoder och oproffsigt bemötande från kundtjänst

Jag vill dela med mig av min starkt negativa upplevelse med Vitalplus. Mitt första intryck var att företaget använde sig av vilseledande säljmetoder. Säljaren som kontaktade mig inledde samtalet med att berätta att jag hade "gått vidare i någon tävling" och fick mig att känna mig utvald och speciell. Det framgick inte alls från början att syftet var att sälja mig något. Istället presenterades det som att jag skulle få "prova på deras produkter" mot en "kostnad" som enbart skulle täcka "miljöavgifter".
När det sedan blev dags att signera ett digitalt avtal, förändrades säljarens ton helt. Hon blev påstridig, stressade mig och avfärdade mina frågor med att det bara var "formaliteter" och att avtalet endast innehöll det hon redan hade berättat. Detta skapade en stor misstro mot företaget.
Även kontakten med kundtjänst var en besvikelse. Trots att mitt ärende till slut löstes, bemöttes jag av en dryg och ifrågasättande attityd. Kundtjänstmedarbetaren verkade mer fokuserad på att argumentera emot min upplevelse än att erbjuda en professionell lösning.
Sammantaget kan jag inte rekommendera Vitalplus. Företagets säljmetoder är djupt problematiska och kundtjänsten uppvisar en oacceptabel brist på professionalitet.
Jag ger dem en stjärna, men det känns fel. I en perfekt värld skulle jag ha gett dem... tja, inte en stjärna. Eller ännu hellre, jag hade sluppit engagera mig med den här typen av verksamhet från första början

6. Mai 2025

Antwort von Vitalplus

Tack för denna feedback! Vi uppskattar detta och vill gärna söka vidare in i det så att vi kan bättra oss på alla punkter du skrivit. Jag har skickat en förfrågan om fler uppgifter, återkom gärna så vi vet hur ärendet ser ut.

Tack på förhand!

hi, Complaint

hi,
I have been tricked into the same scandal. I was told that I will get tablets at discount rate for a month and then I can cancel whenever i want. Now when i sent them a mail saying I do not need the tablet, I have been told that I have signed years contract. I clearly told the selling person that I am new in Sweden and i do not understand Swedish. I was told that agreement is just for one month. They are lying to people. I am thinking of talking to police. This is very shameful.

9. Mai 2025

Hi Kiran,
Thank you for your feedback, we are sorry for this. But as I am looking into this deeper I see that we have send you both the digital contract and also a verbal agreement. Both of theese are in english.
Please see your inbox where we have sent you multiple emails, with also the digital contract and verbal agreement.
Kind regards,

Varning!

Vitalplus är en del av säljföretaget Tradecom Scandinavia AB, som efter massor av anmälningar till konsumentverket har fått hot om viten på tidigare 500 000 kr, nu en miljon, för att deras säljmetoder leder till att konsumenter skriver på bindande och kostsamma abonnemang de inte vill ha. De kan beklaga sig och värja sig allt de kan i kommentarer här på Trustpilot men detta är fakta.

Exakt detta har hänt vår familj nu. En familjemedlem lockades av en tävling i ett helt annat sammanhang varpå hen fick ett samtal om att hen gått vidare i tävlingen. I det skedet lyckas uppringaren få hen att signera ett avtal om ett bindande abonnemang och har ABSOLUT INTE gjort tydligt att det var just ett bindande avtal. Hen hade aldrig ingått avtalet om hen visste vad det gällde. Tilläggas bör att hen är sjukskriven pga utmattning och smärta och har inte full beredskap att värja sig mot sådant här. Nu har det gått för lång tid för att ångra. Vi badar inte i pengar, och här for 2800 kr i sjön.

16. April 2025

Antwort von Vitalplus

Jag tackar för din feedback!

Våra avtal är utförligt och tydliga gällande erbjudandet samt villkor för abonnemang. Det blir svårt att veta just eran familjemedlems ärende då jag inte har ett namn på hen.
Om ni vill och har tid så får ni gärna kontakta mig på kundservice så jag kan hjälpa er familjemedlem på bästa sätt.

Vi har en bra dialog med Konsumentverket gällande det du skriver.
Och vi har många nöjda och trogna kunder som beställer inte en men flera av våra produkter, och vi hoppas att de syns mer och mer i våra omdömen.

Önskar er en fin dag,
VItalplus

VARNING

Blivit pålurad produkter jag inte vill ha, vid ett tillfälle när jag var mkt sårbar av olika anledningar. Har nu använt mig av ångerrätten. Har dock även tagit del av regler för företag på Konsumentverkets hemsida och kan bara konstatera att företagets metoder inte är giltiga. Tackar för tidigare givet omdöme som tipsade om detta.

14. April 2025

Hej Annika,
Vi beklagar upplevelsen du fått. Och precis som du skrivit har man alltid ångerrätt enligt distans avtalslagen. Vi följer strikt alla regler och riktlinjer på alla försäljningskanaler vi har.
Men vi tackar ändå för feedbacken här.
Önskar dig en bra dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De är bland ytterst oseriösa folk

De är bland ytterst oseriösa folk. Jag hade aldrig beställt något från de. Fick skicka tillbaka på egen bekostnad. Fick betala för ingenting. Jag ringde flera gånger och de är väldigt respektlösa. Akta er att inte blir lurad med deras lögner.

20. Dezember 2024

Hej Roman!
Låter väldigt konstigt om ni inte beställt något och sedan fått produkt. Tråkigt att du fått den upplevelsen från oss på kundsupport. Om du vill får du gärna ringa in till oss så kan vi se vad detta handlar om, alternativt finns vi även på mail om det blir enklare för dig.
kundservice@vitalplus.se är vår mail!
Ha en bra dag,

Kundservice/Jessica är fantastisk

Kundservice/Jessica är fantastisk! Jag har inte provat produkten ännu, men har inget negativt att säga om företaget!

8. April 2025

Hej Annica!
Va kul att läsa! Hoppas du blir nöjd med våra produkter :)
Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

Ha en toppen dag !

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

som så många andra blev jag med lurad…

som så många andra blev jag med lurad på ett löfte om 69 kr för vitaminer som sedan slutade i 12 månaders abonemang. ringde till dom för att fråga vad som stod på och dom svarade med att allt gått rätt till. jag vet att jag inte har signerat ett avtal men ändå finns det där.

28. März 2025

Hej Kristian,
Tack för ditt omdöme. Och va tråkigt att du är missnöjd.
Vi använder oss av plattform för digitala avtal, och är inte avtalet signerat så får man inte heller erbjudandet eller produkterna.
Du får jätte gärna kontakta oss på supporten kundservice@vitalplus.se eller 010 - 138 55 00 så kan vi gräva vidare i detta.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Varning!!!!

Blev uppringd efter en tävling jag deltog i, dem sa 60kr för att prova tabletterna i två månader. Efter två månader kommer en nu räkning +fler d-vitaminer. Om du inte säger upp det.
Jag har försökt säga upp det vid minst 5 gånger under denna prov perioden. Men det kom en ny räkning på 278kr o inga d vitaminer.
Ser att många blivit inlurade i ett avtal med en bindningstid på 1 år, så försökte kolla mitt kontrakt. Men när jag går in på länken står det att sidan inte är tillgänglig längre. Så misstänker att dem gjort någon typ av inställning så kontraktet bara syns en viss tid. Dem förtjänar inte ens en stjärna

24. März 2025

Hej Celia!
Tack för ditt mail och feedback. Vi beklagar upplevelsen du fått från oss.
Du får gärna kontakta oss på kundservice@vitalplus.se så ska vi se kring avtalets villkor och när du kontaktat oss.
Gällande avtalet så finns den alltid sparad under tiden man är kund och vi skickar den gärna till er via e-post.
Ha en fortsatt bra dag,

Kundtjänst/Jessica är en stjärna

Kundtjänst/Jessica är en stjärna. Fint och bra bemötande och väldigt hjälpsam.

6. März 2025

Hej Ylva!
Stort tack för detta omdöme, det uppskattar både Jessica och vi andra i teamet.
Ha en toppen dag!

Scam company

Scam company, they just banned my account with my asset. I should have known their good reviews were fake, I had to report t() Spactel-capital

11. Januar 2025

Antwort von Vitalplus

Hi Hleb! Thanks for this review. I am not sure that I understood about your account being banned. Please contact us at vitalplus@kundservice.se or 010-138 55 00 so we can clear this out.
Have a great day!
Kind regards, Maria
Vitalplus

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr