violasky.com Bewertungen 380

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg blev opmærksom på Viola Sky, har jeg ikke købt andet lingeri eller badetøj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstændig fantastisk! Og det desuden en fænomenal service Sonja yder, hve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet er af høj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne måske anfægte, at de benyttede modeller på hjemmesiden ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ELSKER de smukke trusser med verdens bedste pasform, som tager mange år at slide op. Jeg er stor fan af Sonjas feminine lingerie-univers!

Unternehmensdetails

1. Dessousgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og ordentlighed samt…

Fantastisk service og ordentlighed samt et lækkert produkt og hurtig ekspedition.

15. Juni 2023

Kære Trine 💗
Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber og glæder os til at kunne hjælpe en anden gang. 🥰
De bedste hilsner Sonja / Viola Sky

Fremragende

Glimrende betjening i webshoppen, glimrende betjening i butikken, hurtig hjælp i forbindelse med retur og ombytning, nemt at bytte og returnere ting købt i webshoppen i den fysiske butik (som desuden er super fin) og ikke mindst virkelig lækkert undertøj og badetøj i fremragende kvalitet.

17. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Louise 💗
Sikken en skøn anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose personalet i…

Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par år og er altid blevet vejledt og hjulpet når jeg har haft brug for dette . Det er nemt og sikkert som mand at finde den perfekte gave til hustruen i Violas univers af lækre ting , derfor kan jeg kun opfordre alle til at komme forbi Smallegade, 5 sikker stjerner fra mig .
Heine

18. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Heine 💗
Tusind tak for din utrolig flotte og søde anmeldelse. Hvor er det SKØNT at høre og vi er så glade for at vi har kunnet hjælpe med at finde noget fint til din hustru. Tak for din anbefaling.

Hurtig service

Jeg havde brug fro produktet og det ankom næste dag

23. Mai 2023

Kære Jane 🌿
Tak for din flotte anmeldelse.

Elsker Viola Sky bikinier 😄

Elsker Viola Sky bikinier 😄
Bestilte og modtog fin information om hvordan man kan tracke etc. Hurtig levering og skøn bikini.
Undrer mig dog altid over hvorfor buksen er så lidt elastisk. Men jeg elsker min nye bikini ❤️

22. Mai 2023

Kære Kirsten 🌸
TAK for din søde fine anmeldelse. Hvor er det bare skønt at høre. 🥰
Det er fordi stoffet er dobbelt foldet i linningen. Så giver det sig mindre. ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre varer og hurtig levering

God og overskuelig webshop, hurtig levering og meget lækre varer. Det var alt i alt en rigtig god oplevelse og ikke sidste gang, jeg køber hos Viola Sky.

5. Mai 2023

Kære Linda 💗
Hold op hvor SKØNT at høre. 1000 tak for din flotte beskrivelse og stjerner.

Hurtig levering

4. April 2023

Kære Lis 💗
Hvor dejligt du er tilfreds og tak for de flotte 5 stjerner.
Kh Sonja / Viola Sky 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet er af høj kvalitet

Man kunne måske anfægte, at de benyttede modeller på hjemmesiden ikke spejler almindelige kvinders kroppe. Alt ser jo fabelagtigt ud på den type modeller, hvilket ikke helt gør sig gældende i den virkelige verden. Ja, det er blot min holdning.

2. April 2023

Kære Carina 🌸
TUSIND tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre din mening og at du kan lide badetøjet.

Som at modtage en gave

Som at modtage en gave, selvom man selv har betalt for den. Flot indpakning.

28. März 2023

Antwort von violasky.com

Kære Susanne 💗 TUSIND tak for din søde anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre.

Super

Skønneste lingeri

24. März 2023

Kære Camilla ❤️
Hvor er det dejligt du synes det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem.
Skønne produkter

15. März 2023

Kære Mette 💗
Tak for de dejlige ord. Det gør os SÅ glade at høre. 🙏🏻

Alt er lækkert

Alt er lækkert, lige fra at åbne pakken, til at tage det smukke undertøj i brug. Smukkeste farver - super pasform! Jeg er fan!✨

20. März 2023

Åhhh altså Karina 🌸
Mit hjerte smelter.
Tusind, tusind tak. 💞💓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid super fin service

Som altid super fin service, skønt lingeri og en fin hjemmeside.

2. März 2023

Kære Julie 🌸
Af hjertet tak. Det er så fantastisk dejligt at høre. ❤️‍🔥💓

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hemsidan är jättebra och enkelt att…

Hemsidan är jättebra och enkelt att navigera på.
Jag fick mina underkläder i ett jättefint kvinnligt paket - otroligt fint paketerat i fina färger.
Passform var underbart och jag känner mig jättenöjd.
Vänligen,
Marion

21. Februar 2023

Kære Marion 🌸
Tak for din skønne anmeldelse. Jeg håber vi må få lov at sende flere pakker over vandet til dig i fremtiden. 🥰

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr