violasky.com Bewertungen 380

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Siden jeg blev opmærksom på Viola Sky, har jeg ikke købt andet lingeri eller badetøj. Jeg er en VIOLA SKY ADDICT. Det sidder fuldstændig fantastisk! Og det desuden en fænomenal service Sonja yder, hve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet er af høj kvalitet og sidder godt, og adskiller sig desuden fra de bikinier, man generelt ser. Hurtig fremsendelse. Man kunne måske anfægte, at de benyttede modeller på hjemmesiden ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ELSKER de smukke trusser med verdens bedste pasform, som tager mange år at slide op. Jeg er stor fan af Sonjas feminine lingerie-univers!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose personalet i butikken for en fantastisk service og en uovertruffen vejledning, jeg har handlet i butikken gennem et par år og er altid blevet vejledt og hjulpet når jeg har haft br... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Dessousgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Viola Sky is Lingerie and Swimwear that embraces your unique beauty. A Scandinavian lingerie brand established in 2004. Here you will find beautiful and feminine lingerie, underwear, nightwear and swimwear designed by the Danish designer Sonja Wolffbrandt Christensen. "My passion is to create beautiful underwear for women that enhances their beauty and gives them a sense of confidence and comfort. I believe that beautiful underwear can be a great way to show yourself love. I hope to inspire women to appreciate their bodies and prioritize beautiful and well-fitting underwear as the foundation of their daily attire". All collections are made of soft and exclusive materials and are available in sizes 36-46 and 70A-85G. You find Viola Sky Online and in the Lingerie boutique on Smallegade 43B, 2000 Frederiksberg

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastik feminin service

Undertøjet er på en og samme tid elegant, feminint og har en fantastisk pasform. God hjemmeside, hurtig ekspedition og den smukkeste indpakning. Glæd dig🎀🎀🎀

8. November 2023

Kære Sisse 🎀
Årh Wauw af hjertet tak for den smukke anmeldelse. Det betyder så meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Hurtig levering.

30. Oktober 2023

Kære Mette 🎀
Hvor er det skønt at høre. 1000 TAK
KH Sonja / Viola Sky

Meget tilfreds!

Jeg bestilte den fineste blonde bh, der blev sendt med det samme, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten.

10. Oktober 2023

Kære Line 🌸
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre.

God pasform

God pasform, lækker kvalitet og design. Er fan!

4. Oktober 2023

Kære Nina 💗
1000 TAK for din dejlige søde anmeldelse. Hvor gør det os glade at høre.
Kh Sonja 😍

Det smukkeste og fineste udertøj

Det smukkeste og fineste udertøj

3. Oktober 2023

Kære Lena 💜
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er utrolig dejligt at høre.

Fantastisk oplevelses

Fantastisk oplevelses
Køb, indpakning, levering og produkt❤️

25. September 2023

Kære Rie 🌸
Hvor er det VILDT dejligt at høre. 1000 tak.

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, hurtig levering og oven i smukt pakket ind.

3. September 2023

Kære Kristina 💗

Smuk og lækker

Smuk og lækker kvalitet og super hurtig og god service👌🏼

Kære Sabina 🌸
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt du skriver. 🙏🏻
Kh Sonja / Viola Sky

Fin service,

Hurtig levering, dag til dag, fin vare i flot indpakning.

Kære Lisa 💗
Tusind tak for de flotte stjerner og fine anmeldelse.
Det er vi SÅ glade for at høre. 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

smukke mønstre også i store størrelser

smukke mønstre også i store størrelser. et skønt udvalg til os der er lidt større!

Kære Karen ❤️
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt du blev glad for dit køb og at du kunne finde noget der lige passede dig.
Det er vi utrolig glade for at høre. 😍

Smukkeste undertøj

Smukkeste undertøj. Fantastisk kvalitet. Hurtig ekspedition.

30. Juli 2023

Kære Dea 💕
Åhhh tak altså for din fine anmeldelse. Det er vi SÅ glade for at høre. 🥰

Det ligger i detaljen

Super hurtig levering. Og så var varen pakket så fint ind ❤️

18. Juli 2023

Kære Lærke ❤️
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt du er glad for de fine sager. 💕

Dejligt og lækkert

11. Juli 2023

Kære Kim 💗
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi SÅ glade for at høre. 🙏🏻
Tak for at tage dig tiden til at skrive her.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kære Frederikke 💗
Tusind tak for din anmeldelse. Det beklager vi meget. Heldigvis kunne vi sende dig den rigtige størrelse. 🙏🏻

Effektiv

Hurtig ekspedition og levering

14. Juni 2023

Kære Susanne 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unikt og smukt hver gang

Unikt og smukt hver gang , super tilfreds 🥰

21. Juni 2023

Kære Susanne 🌸
Tusind tak for de smukke ord. Det er vi meget glade for at høre. 💕

Lækkert design

Lækkert design, der bare sidder godt. Hurtig forsendelse.

8. Juni 2023

Kære Susanne 💕
Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre du er tilfreds.
Vi glæder os til at kunne hjælpe en anden gang. 🥰
De bedste hilsner Sonja / Viola Sky

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr