Allt var från början tills nu när det är klart med mina 2 mobilabb proffsigt......sen så är ju Vimla`s webbsida så informativ och mycket bra utformad! ....priset? (ja kära nån dvs jag fick glädj... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Väldigt prisvärt. På morgnar och dagar får jag oftast 2MB/s (16Mb/s), i toppar 18MB/s (144Mb/s). Fredag- och helg-kvällar är sämre, starttiden blir lång och även VoIP samtal kan då hacka. I övrig... Mehr ansehen
Varning! Vimla levererar inte SIM-kort till folkbokföringsadressen som utlovas. Vimla har ingen fungerande kundservice och svarar inte på E-post. Jag är nu helt utan telefon, SMS och mobilt bredband... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har tidigare haft Vimla och ni är så bra på alla sättoch vis. Var nöjd kund förut och är lika nöjd nu. Ni har även en rabatt, vilket ger månads räkningen inte så dyr. Ni är dessutom trevliga att "... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi startade mobiloperatören Vimla 2014 för att det måste finnas ett bättre sätt att driva en mobiloperatör, det är vi helt övertygade om. Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra användare mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid.
Vom Unternehmen geschrieben

Schweden
Troligen näst billigaste alternativet för mobilt bredband när Tre saknar täckning. Dock med vissa stabilitetsproblem ibland.

Antwort von Vimla!
Saknar mest att inte veta hur nära jag är att förbruka min internet pott.

Antwort von Vimla!
Den dryga månad som jag hunnit vara abonnent har abonnemanget fungerat helt till min belåtenhet.

Antwort von Vimla!
Jag är alldeles ny kund. Men allt fungerar perfekt och mycket billigare än min gamla mobiloperatör.
Jag är jättenöjd.

Antwort von Vimla!
Försök och och göra nummerflytt och då kommer man vänta hundra år innan de utför det.
De är inte nåbara ( ingen telefonnummer för att prata med en kundtjänst)
Deras ”mail” som de skulle ha för att ta mot ärande är inte intarn och icke nåbara av privata personer

Antwort von Vimla!
Это конечно, просто ужасно. Они работают на конкурентов. Они никогда не получат новых клиентов. У них не работает форма для заполнения данных новых клиентов после выбора тарифного плана, когда пытаешься ввести свой номер телефона. И самое ужасное, что невозможно с ними никак связаться, чтобы сообщить об этом. Ну и хорошо, что невозможно стать их клиентом, потому что поддержки фактически нет, неясно что делать при технических вопросах

Antwort von Vimla!
Bra erbjudande,verkar vara ett bra alternativ om man är lite äldre,fungerar toppenbra

Antwort von Vimla!
Har bara haft det en månad, så det kan vara tidigt att komentera.
Bytet gick smidigt.
Täckningen verkar bra.
Får väl se framöver.

Antwort von Vimla!
Försöker skapa supportärende men blir bara skickad tilbaka, tillbaka, tillbaka!!!

Antwort von Vimla!
Bra tjänst men minuspoäng för irriterande mail om att skriva omdöme

Antwort von Vimla!
Bra priser de första månaderna för nya kunder, men ni borde sänka priserna sen och även ja ett abbonemang med fri surf, samt mobilt bredband med fri surf.

Antwort von Vimla!
Fantastisk operatör! 1 Miljon GB i surf ~ 973TB surf att använda! 20kr i 4 månader ❤️🙏

Fungerar som det ska
Lite personligare än andra.
Priset!

Antwort von Vimla!
Absolut bra. Har fungerat klanderfritt hela vägen. Bra med faktura till mailen, klart å tydligt. Tack!

Antwort von Vimla!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.