Allt var från början tills nu när det är klart med mina 2 mobilabb proffsigt......sen så är ju Vimla`s webbsida så informativ och mycket bra utformad! ....priset? (ja kära nån dvs jag fick glädj... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Väldigt prisvärt. På morgnar och dagar får jag oftast 2MB/s (16Mb/s), i toppar 18MB/s (144Mb/s). Fredag- och helg-kvällar är sämre, starttiden blir lång och även VoIP samtal kan då hacka. I övrig... Mehr ansehen
Varning! Vimla levererar inte SIM-kort till folkbokföringsadressen som utlovas. Vimla har ingen fungerande kundservice och svarar inte på E-post. Jag är nu helt utan telefon, SMS och mobilt bredband... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har tidigare haft Vimla och ni är så bra på alla sättoch vis. Var nöjd kund förut och är lika nöjd nu. Ni har även en rabatt, vilket ger månads räkningen inte så dyr. Ni är dessutom trevliga att "... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi startade mobiloperatören Vimla 2014 för att det måste finnas ett bättre sätt att driva en mobiloperatör, det är vi helt övertygade om. Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra användare mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid.
Vom Unternehmen geschrieben

Schweden
Enkelt att komminicera med kundtjänst.
Snabba och tydliga svar på frågor.
SMS med tydlig information inför första fakturan.

Antwort von Vimla!
Mycket bra service för att få till bytet till Vimla. Var lite strul i början. Väldigt bra pris för mig som pensionär och det är alldeles utmärkt att jag kan spara oanvänd surf. Det kunde jag inte hos min gamla operatör.

Antwort von Vimla!
Jag är så nöjd med Vimla!
Så bra täckning och förmåner

Antwort von Vimla!
Fungerar perfekt från dag 1, mycket bra !

Antwort von Vimla!
Tack Vimla för din hjälp! 5 stjärnor för er service! Vi hoppas att er service och priser blir ännu bättre än andra telekomföretags.

Var utan i flera Dagar Därför bytte till Annat bolag, vill EJ vara utan

Antwort von Vimla!
Äntligen ett mobilnät som man kan lita på när det kommer till täckning inom Råneå och Överkalix. Där Telia gick bet är Telenors nät toppen. Vimlas support hjälpte oss att teckna nytt abonnemang. Tyvärr missade de att ge oss rabatten, vilket drar ner betyget.

Antwort von Vimla!
Överföringen från tidigare operatör gick väldigt smidigt, info i appen mkt bra. Det jag saknar är att kunna betala fakturan via e-faktura.

Antwort von Vimla!
Det fungerar lika bra som förra leverantören.

Antwort von Vimla!
Jag flyttade utomlands december och glömde avsluta ett kort och det är inte använt på tre månader och de vill fortfarande ha betalt för mars månad trots att jag inte har använt

Antwort von Vimla!
Jag har varit kund hos Vimla länge och är generellt mycket nöjd. Appen fungerar bra, täckningen är stabil och deras erbjudanden är ständigt attraktiva.
Men som en modern användare år 2026 räcker tyvärr inte 100 GB för mig längre. Jag spelar mycket mobilspel och streamar film i hög upplösning (Netflix/4K), och då tar datan slut alldeles för fort.
Vimla är en fantastisk operatör, men det saknas verkligen ett paket med Obegränsad surf (Unlimited). Om ni lanserar det skulle jag aldrig ens överväga att byta. Hoppas ni lyssnar på era trogna kunder!

Antwort von Vimla!
For spam reklam på sms, har aldrig i mitt liv fått reklam på sms till nu när jag fick ett nytt nummer av vimls. Det känns helt sjukt att det är okej att skicka reklam via ett privat nummer....

Antwort von Vimla!
så mycket bättre och så mycket billigare än comviq som jag hade förut. Bra täckning och helt perfekt. rekommenderas

Antwort von Vimla!
DÅLIGT! Endast hjälp via chat o mail, och oflexibel och tyvärr ej alls tillmötesgående personal (hen som jag chattade med). Så besviken!

Antwort von Vimla!
DÅLIGT! NOLL flexibilitet och noll kundservice när man behöver hjälp! :( Slösar bara ens tid, genom at tge en hopp om att en lösning finns. Sedan blir det kalla handen.

Antwort von Vimla!
Som ny kund ingen hjälp när det hjälper om simkort eller eSIM I för ett nummerflytt man kan inte välja e sim eller har fått ett simkort i brevlådan innan flytten blir gjort som ny kund så skulle det vara mer mer tryggt att få svar före en nyflytt 24 timmar innan det sker så man inte förlorar kunder på vägen 3 månader kommer jag att stanna sen flyr jag 👍👍👍👍👍👍 fortfarande inget svar 20:29 och 02:00 ändras abonnemanget har inget simkort eller möjlighet för eSIM 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Antwort von Vimla!
Mycket smidig övergång till Vimla. Enkla och användarvänliga instruktioner. Att dessutom få billigare abonnemang än mitt tidigare, är toppen.

Antwort von Vimla!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.