Banner for Vimla!

Vimla! Bewertungen 4.434

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt var från början tills nu när det är klart med mina 2 mobilabb proffsigt......sen så är ju Vimla`s webbsida så informativ och mycket bra utformad! ....priset? (ja kära nån dvs jag fick glädj... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Väldigt prisvärt. På morgnar och dagar får jag oftast 2MB/s (16Mb/s), i toppar 18MB/s (144Mb/s). Fredag- och helg-kvällar är sämre, starttiden blir lång och även VoIP samtal kan då hacka. I övrig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning! Vimla levererar inte SIM-kort till folkbokföringsadressen som utlovas. Vimla har ingen fungerande kundservice och svarar inte på E-post. Jag är nu helt utan telefon, SMS och mobilt bredband... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har tidigare haft Vimla och ni är så bra på alla sättoch vis. Var nöjd kund förut och är lika nöjd nu. Ni har även en rabatt, vilket ger månads räkningen inte så dyr. Ni är dessutom trevliga att "... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber

Vom Unternehmen geschrieben

Vi startade mobiloperatören Vimla 2014 för att det måste finnas ett bättre sätt att driva en mobiloperatör, det är vi helt övertygade om. Affärsidén är enkel. Vi vill erbjuda våra användare mobilabonnemang som man förstår, utan bindningstid och utan uppsägningstid.

Vimla!

Vom Unternehmen geschrieben

Alla mobilabonnemang 20 kr/mån i 3 mån!

Vi har Sveriges nöjdaste mobilkunder för fjärde året i rad!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

4434 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den värsta operatören jag varit med om

Den värsta operatören jag varit med om. Deras extrasurf och täckning krånglar konstant. Priset må vara okej, men det du sparar där får du betala för i huvudvärk eftersom supporten är horribel.

KÖR PÅ TELE2 eller något istället! ! !

Tack för ditt omdöme.

Supertråkigt att höra att du känner dig missnöjd med ditt abonnemang hos oss, beklagar verkligen det!

Jag hoppas såklart att det kommer fungera bättre hos din nya operatör 🙏️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerar utmärkt till bästa pris

Fungerar utmärkt till bästa pris! Tveka inte att skaffa abonnemang!

20. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Tjoho! Vad glada vi blir av att du känner dig så nöjd 🤗️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det tog tid att bli kund hos er…

Det tog tid att bli kund hos er pga er mindre bra app som gör lite som den själv vill (fel Gb surf, fel abonnemangs form, låsningar osv…), men Emma i kundservice kunde hjälpa mig till sist. Annars är allt annat OK…

20. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Superbra feedback, det ska vi självklart se över så den fungerar som den ska!

Tur att du fick hjälp av min kollega, och att allt annat funkar bra! 😊️

Allt funkar som det ska

Allt funkar som det ska

19. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Det gillar vi att höra! 🤩️

Jättedåliga support öppettider

Jättedåliga support öppettider. Ingen möjlighet till riktig akuthjälp utan måste vänta glatt tills det har öppet. Blev lockad av ett bra erbjudande men tyvärr tar nummerflytten 7 dagar 2026.Vimla lever fortfarande i stenåldern och har ingen rätt att hävda att dom har Sveriges nöjdaste kunder.

18. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med vår support. Jag förstår såklart att det kan vara frustrerande att behöva vänta på hjälp då vi enbart har öppet på vardagar.
Det går självklart bra att starta ett ärende hos oss på helgen ändå så besvarar vi det så fort vi kan 🙏️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Går inte att komma i kontakt med Er via…

Går inte att komma i kontakt med Er via telefon. Vilka mobiltelefoner fungerar med 5G?

30. Januar 2026

Tack för ditt omdöme.

Jag förstår att många kan föredra telefonsupport!

Vi har valt att erbjuda support via chatt/supportärenden där vi snabbare och effektivare kan hjälpa fler användare på samma gång.
Detta medför även att vi kan bibehålla våra låga priser då telefonsupport bla innebär en högre kostnad.

De flesta nya mobiltelefoner från 2021 och framåt stödjer 5G. Det enklaste sättet att få reda på om en specifik telefonmodell stödjer 5G är att googla telefonmodellen så får du fram info😊️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har inte haft ett enda problem och jag…

Har inte haft ett enda problem och jag ser inget som behöver bli bättre . Nöjd med priserna och den surf som ingår. Helt klart prisvärt.

16. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Fantastiskt! Vad glada vi blir av att höra detta😍️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terms and conditions are not clear…

Terms and conditions are not clear onpromotion page
International calling is paid but it says in promotions free calls , free messsages and free data . its cheating stunts.

13. Februar 2026

Hello!
Thank you for your review.

I'm sorry to hear that you find our terms and conditions unclear.

Free calls and free messages are within Sweden and when you're in a EU country.
If you're texting/calling from Sweden to an international number, or outside of EU, there will be an additional fee.
All operators have different prices for calling abroad.

More information regarding the terms and conditions of this, aswell as prices you can go to vimla.se/utlandspriser, or see below:

This is how roaming works within the EU:
Call and text from the EU to Sweden - Just like at home
Call and text from Sweden to the EU - Not included
Call and text when you travel within the EU - Just like at home
Receive calls when you travel within the EU - Just like at home
Call and text from the EU to countries outside the EU - Not included

Billigt

Billigt, visst. Men när mobildata flera ggr i veckan lägger av, ofta i situationer när du står på stan och behöver logga in på nåt med mobilt bank-id, blir det rätt störigt. Borr förresten i Sthlms innerstad så täckning är inte problemet. Har en Galaxy S20, så mobilen torde inte heller vara problemet. Vimlas FAQ säger "starta om telefonen" när det händer, men det pallar man ju inte flera ggr i veckan.

21. November 2023

Tack för ditt omdöme.

Supertråkigt att höra att du upplever problem med mobildata, självklart ska det inte sluta fungera så ofta.

Iom att allt sett bra ut gällande täckningen i området rekommenderar jag dig att kontakta vår support via vimla.se/kontakt-vimlare för vidare felsökning så vi kan undersöka vad detta beror på!

Vår chatt är öppen vardagar 09.00 - 16.30 för personlig hjälp, annars kan du alltid chatta med vår chattbot som kan hjälpa med de flesta frågor - dygnet runt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svårt att få support, svårnavigerad hemsida

Supporten är stängd på helger och kvällar. Mailsvar får man efter 5-7 dagar. Support via chatbotten är fullkomligt värdelös.Abonnemanget blockerades inom EU (men utanför Sverige) och gick inte att aktivera igen. Har nu mailat och chattat ett antal gånger men blir ignorerad, får inget svar från supporten. Mycket svårt att tyda om abonnemanget fortfarande är blockerat inom EU.

Tack för ditt omdöme.

Supertråkigt att höra att du upplevt det svårt att kontakta oss, så vill vi självklart inte att det ska vara.

Det allra enklaste sättet att få snabb hjälp är att kontakta oss via vår chatt på vimla.se/kontakt-vimlare. Chatten är öppen vardagar mellan 09-16.30
Vår chattbot kan endast besvara generella frågor så för att få hjälp av en kollega tipsar jag om att skriva t.ex. "supportagent" så kopplas du direkt fram i chatten och får oftast svar inom 10 minuter🙏️

För att säkerställa om abonnemanget är aktivt för användning utanför Sverige kan du logga in via Mitt Vimla > Abonnemang och kontrollera att Utlandstjänster är aktiverat.

Övergång till Vimla utan besvär

Övergång till Vimla utan besvär. Jag undrar om ni avbeställt Comviq nu. Vimla fungerar bra.

Tack för ditt omdöme.

Härligt att allt varit smidigt och fungerar bra efter övergången! 😊️

Ditt abonnemang hos Comviq avslutades i samband med att ditt nummer flyttades över till oss. Om du hade uppsägningstid kan du dock komma att debiteras för den i efterhand av Comviq.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris och fungerar alltid

Bra pris och fungerar alltid. Jag har haft täckning överallt där vistats

Tack för ditt omdöme.

Vad skönt att höra att du tycker vårt abonnemang är pålitligt! Att allt ska fungera är det allra viktigaste för oss 🙏️

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen support

Datum för betalmetoden hade gått ut och man fick ingen varning, utan nummret stängdes bara av för utgående samtal. Trots betalkortet/metoden uppdaterades omgående öppnades inte nummret. Helt omöjligt att få någon kontakt med en människa. Chat roboten var helt värdelös i det här ärendet.

10. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Supertråkigt att höra att ditt abonnemang spärrades utan förvarning, så ska det självklart inte vara!

Du får jättegärna testa att kontakta oss i vår chatt igen om du inte fått hjälp ännu.
Vår chattbot kan endast besvara generella frågor så för att snabbast få hjälp av en kollega tipsar jag om att skriva t.ex. "supportagent" så kopplas du direkt fram i chatten 🙏️

Helt ny kund…supernöjd

Jag är supernöjd med mitt nya abonnemang hittills.
Mycket fördelaktigt då överbliven surf sparas. Låg månadskostnad är också ett STORT +

9. März 2026

Woopwoop 🎉️Vad härligt att höra! 😍️

Billigt

Enkelt. Billigt. Surfen går att spara!

8. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Tjoho! Precis som det ska vara enligt oss!😎️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Älskar Vimla o vi har tjänat många…

Älskar Vimla o vi har tjänat många pengar på dom!
MEN jag vill ha ett X sim kort o velat i 6 år, nähä! Då måste jag köpa ett abonnemang till! Telenor har-VARFÖR INTE???

8. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Kul att du gillar vårt abonnemang 😍️
Dessvärre erbjuder vi inte tvillingsim hos oss i nuläget men man ska aldrig säga aldrig, förhoppningsvis är det något som sker i framtiden 😊️

Kontaktproblem

Förstår inte min faktura som skulle vara 20:- + några sms till Norge
Ingen information om hur man kontaktar er

5. März 2026

Tack för ditt omdöme.

Jag förstår! För mer information om vad fakturan avser kan du logga in på Mitt Vimla/Appen > Betalningar > Klicka på betalningen det avser för att få fram specifikationen.
Om det är din första betalning hos oss avser den en längre period än 1 månad, vilket medför att den ligger på ett högre belopp än 20 kr.

Det enklaste sättet att kontakta oss på är via vimla.se/kontakt-vimlare där du kan välja om du vill chatta eller skapa ett supportärende. 😊️

/Karin & Vimla 💚️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr