Tas gekocht, super snel geleverd en prachtige kwaliteit! Jammer dat de bijpassende brede tasriem uitverkocht was. Maar ben alweer op zoek naar een andere mooie tas!
Unternehmen hat geantwortet
Heel mooi tasje en snel geleverd. Wilde nog een Nola tasje in goud bestellen, maar die is helaas alweer uitverkocht…. Hopelijk komt deze binnenkort weer terug!?
Unternehmen hat geantwortet
Reeds een jaar maak ik met veel plezier gebruik van tasje Philou. Echter raakte de sluiting stuk na enkele maanden, maar na een melding kreeg ik direct een nieuwe tas opgestuurd, perfect! Inmidd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Waardeloos bedrijf! Vorig jaar een tasje besteld. Het duurde ruim 2 maanden voordat de levering plaats vond... zelf moest ik hier informatie over inwinnen waar mijn bestelling bleef. Het contact liep... Mehr ansehen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snelle levering en goeie kwaliteit was duur maar het is het waard ben er super blij mee veel ruimte in het tasje.

Antwort von VILIX
Heerlijk, zo een georganiseerd tasje. Ik heb er veel plezier van! Mooi materiaal, net echt leer en degelijke ritsen. Het enige jammere vind ik dat mijn zonnebril er niet in past terwijl het een gemiddeld formaat is. Maarrrr, aanrader hoor!

Antwort von VILIX
Ik heb zwarte tassen besteld Livia maar past alles erin mijn spullen, ik vindt geweldig grote tas is en ze hebben ook ingepakt in de dozen het was ook heel snel binnen mijn pakket dat ik zo verwacht Ik ben heel blij ermee en ik ben ook fan van jullie. 😀

Antwort von VILIX
Waauw wat een service! Qua klantentevredenheid kan dit wel tellen. Super! Zeer gewaardeerd. Ik had een tasje besteld in mei, maar de stof heeft deze zomer losgelaten aan de sluiting aan de kant waar mijn gsm zat. Ik had hierover een mailtje gestuurd en ben per direct geholpen. Proficiat, zeer aangenaam. Zeer tevreden van Vilix. Innovatieve tasjes die perfect bruikbaar zijn voor hetgene ze ontworpen zijn.

Antwort von VILIX
Ik heb nu twee tasjes van Vilix, de Oliva en de Livia. Ik ben superblij met beide; gebruik nu alleen nog de Olivia. Geen gegraai meer als de telefoon gaat en alles kan overzichtelijk opgeborgen worden. Hij ziet er ook leuk uit en de kwaliteit is goed!

Antwort von VILIX
Het is een heel mooi formaat tasje, er past veel in, en je hebt alles bij de hand als je een dagje weg gaat.
Ben er super blij mee.

Antwort von VILIX
Het is een mooi compact tasje met genoeg ruimte voor : je betaalpasjes, mobiel, leesbril en sleutels.
Het wordt bij het verzenden mooi en goed verpakt.
Het draagcomfort is heerlijk licht.

Antwort von VILIX
Ik wilde gaan wennen aan het meenemen van een kleinere tas/handtas. Ik kwam uit bij het croco tasje. nou dat was een groot succes. de kwaliteit voelt geweldig en de service was super snel. uiteindelijk nog een andere band er bij besteld omdat de andere band te kort was, ook die was er de volgende dag. als ik iets van feedback zou mogen geven zou ik graag zelf willen kiezen welke band ik bij het tasje zou bestellen. nu heb ik een band die me eigenlijk net te kort is. (we hebben er wat aan genaaid waardoor die wel bruikbaar is maar als ik had kunnen kiezen had ik meteen een band met de juiste lengte gekozen) Verder is Vilix een grote aanrader als je tasjes wilt gaan dragen.

Antwort von VILIX
Mooi tas en snel geleverd

Antwort von VILIX
Prima, de ene dag Besteld en de volgende dag in huis

Antwort von VILIX
Het is gewoon een super gemakkelijk tasje ,het volgend wordt 2 maatjes groter.

Antwort von VILIX
Snelle levering en super leuk verpakt! Zowel de donkerroze als de zwarte besteld en nog geen enkele seconde spijt van! Ik kan er veel spullen in kwijt en het is van degelijke kwaliteit, echt een aanrader!

Antwort von VILIX
Super, zeer tevreden. Ene dag besteld volgende dag al binnen 🤩 daarbij echt een heel fijn tasje. Klein maar toch van alles wat er in past! Ik had dus ook binnen no time een tweede bestelling geplaatst..☺️ hier ga ik vaker terug komen!

Antwort von VILIX
Heel tevreden van de tasjes. Vorige zomer kocht ik mijn eerste tasje waar mijn gsm vooraan in past en enkele kleine spulletjes in het tweede tasje. Daar was ik heel blij mee, maar gebruikte het vooral op vakantie als je maar enkele spulletjes mee neemt. Ik was al even opzoek naar een nieuwe tas die iets groter was voor wanneer ik wat meer spulletjes wil meenemen, maar ik vond niets naar mijn zin. Tot ik weer bij Vilix terechtkwam. Ik kocht 2 liva tasjes met de kortingscode waarbij ik het tweede tasje aan 40% kon kopen. Jammer genoeg was er een kleine productiefout waardoor één van de ritsen stuk was, ik mailde naar de klantendienst met een foto als bewijs en kreeg bijna meteen antwoord. Ik zou een nieuw tasje ontvangen zonder het oude te moeten terugsturen. Ik stuurde de mail gisteren en vandaag kreeg ik het nieuwe tasje al aan. Heel blij met deze service! De tasjes zijn heel mooi en alles wat ik nodig heb past er mooi in.

Antwort von VILIX
Ik heb het tasje Olivia besteld. Er wordt beweerd dat je vanalles in het tasje kan steken. Je smartphone, alles uit je portefeuille en dan nog een extra zakje voor kleine spulletjes. In de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Als je die 'extra spullen' erin steekt dan krijg je je bankkaarten moeilijk uit het portefeuille gedeelte.
Ik wou het tasje dus ook terugsturen.
Bij de retourvoorwaarden staat "Er zijn meerdere retouropties beschikbaar met een prijs vanaf €3,97 / €4,97."
In de praktijk bleek ik alleen de optie €4,97 te kunnen kiezen of een tegoedbon voor hun website.
Bovendien wordt bij de terugbetaling de verzendkost eraf getrokken! Deze bedroeg €3,95.
Het resultaat is dus dat ik €3,95 verzendkosten + €4,97 retourkosten betaald heb.
Dus als je iets wil bestellen zorg dan dat je 100% zeker bent dat je het niet wil retourneren, want dat is een dure zaak!
Nergens wordt vermeld dat de verzendkosten van het terugbetalingsbedrag worden afgetrokken! Dit is dus heel misleidend.
Na contact hierover met Vilix hebben zij een tegemoedkoming gedaan en de verzendkosten terugbetaald. Hierdoor zijn alleen de retourkosten voor mijn rekening. Wat ik een goede regeling vind.

Antwort von VILIX
Super leuke tassen en je kan er veel in kwijt!!
Leuke kleuren.

Antwort von VILIX
Mijn 2e besteld inmiddels! Ze zijn zo handig! En deze keer had ik ook te maken met de klatenservice; goede service en vriendelijk!
Ik raad echt iedereen die niet van grote handtassen houd maar toch je mobiel en pasjes, sleutels etc kwijt wilt een VILIX tasje aan te schaffen! Mijn favo 4-ever! (En nee krijg niks betaald voor deze review! Ha ha)

Antwort von VILIX
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.