Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bohužel mi v poslední objednávce ( 2x křeslo+stolek) přišlo jedno křeslo s odřenou barvou kůže. Kontaktovala jsem dvakrát vaše obchodní oddělení s žádostí o vyřešení problému a to o výměnu kus za kus... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Překvapilo mě provedení. Celý obývák máme v barvách bílé a dubu artisan. Jenže odstín tohoto zboží je poměrně dost do šeda, takže se moc nehodí :( I tak jsme police připevnili, ale nemám z nich dobrý... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Objednal jsem zde knihovnu. Knihovna přišla ve dvou zásilkách, v rozdílu asi týdne (Přesně si už nepamatuji). Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komunikace s obchodem skvělá, zboží doručeno, jak slibují. Kvalita výrobků pokulhává. Objednala jsem si pelech pro psa, vlastní montáž (pelech je dřevěná konstrukce), návod s chybami. Podložka pro psa... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gemischtwarenladen

Vom Unternehmen geschrieben

vidaXL je mezinárodní internetový obchod, kde najdete vše, co potřebujete pro svůj dům, zahradu, dílnu a kutilské projekty. Náš koncept je založený na nabídce širokého sortimentu produktů, které lidem umožňují „žít lépe za méně“. Použitím jednoduchých úsporných řešení, která nemají negativní vliv na kvalitu výrobků, jsme schopni zpřístupnit naše produkty co největšímu počtu lidí. Všechny procesy od vývoje a nákupu produktů, přes marketing a prodej až po logistiku a služby zákazníkům jsou v našich rukou. Tímto způsobem si udržujeme plnou kontrolu nad funkčností, kvalitou a výrobními náklady našich produktů.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Produkt absolutně nefunkční

Produkt absolutně nefunkční. Díra na šroub nebyla proražena a přišel jeden špatný polštář, který se nevešel do povlaku a dva měkké, které nefungovaly jako opěrky. Zákaznický servis s námi jednal bez respektu, požadoval od nás zbytečné fotky, jakoby snad neměli povinnost přijmout reklamaci a nakonec jsme se dozvěděli, že po nás chtějí rozložit a vrátit celý gauč, místo samotných polštářů, čímž očividně sledovali rezignaci zákazníků. Zcela neprofesionální a odpudivý přístup. Vím jistě, že si od této firmy už nikdy nic nepořídím.

26. März 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zprávu a za podrobné popsání celé situace.

Mrzí nás vzniklé komplikace i to, jaký dojem na Vás celý proces zanechal. Rozumíme Vaší nespokojenosti a chceme vše co nejrychleji posunout k řešení.

Prosíme Vás o zaslání informací, o které jsme Vás požádali, abychom mohli případ kompletně dořešit a navrhnout Vám konkrétní postup.

Jakmile je obdržíme, bude Vás kontaktovat odpovědný kolega s dalším řešením.

Děkujeme za spolupráci.

It met my expectations.

19. April 2026

Dear Customer,

Thank you for your feedback! We are pleased to hear that the product met your expectations.

Kind regards,

Absolutně nefunkční podpora

Vidaxl má dlouhodobě absolutně nefunkční podporu, která opakovaně neumí řešit problém, když mi strhne z účtu více, než mi má strhnout. Prostě terrible.

13. April 2026

Vážený zákazníku,

mrzí nás, že máte takovou zkušenost, tohle rozhodně není standard, který chceme poskytovat.

Rádi bychom upřesnili, že Váš případ již řešíme v rámci předchozí komunikace a aktivně pracujeme na jeho dořešení. Chápeme, že situace s nesprávně strženou částkou je velmi nepříjemná, a proto ji bereme jako prioritu.

Prosíme, zůstaňte s námi v kontaktu – jakmile bude vše finálně zkontrolováno, budeme Vás neprodleně informovat s konkrétním řešením.

Maximální spokojenost...

Vše proběhlo v naprostém pořádku. Se zbožím jsem spokojený. Rovněž rychlost doručení a komunikace - vše OK. Mohu jenom doporučit tento obchod.

Vážený zákazníku,

Děkujeme za Vaše milá slova a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený se zbožím, rychlostí doručení i komunikací. Vaše doporučení si velmi vážíme.

JC

Úložná truhla

Úložná truhla, kterou jsme zakoupili předčila naše očekávání. Stejně tak doručení, vše rychlé a hladké. Totální spokojenost ve všech směrech!

24. März 2026

Vážený zákazníku,

Děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Jsme velmi rádi, že úložná truhla předčila Vaše očekávání a že doručení proběhlo rychle a bez problémů. Vaše spokojenost nás těší.

JC

Příliš šedý dub artisan

Překvapilo mě provedení. Celý obývák máme v barvách bílé a dubu artisan. Jenže odstín tohoto zboží je poměrně dost do šeda, takže se moc nehodí :( I tak jsme police připevnili, ale nemám z nich dobrý pocit.

Dobrý den, Kateřino Metelková,

děkujeme za Vaši recenzi!

Je nám líto, že produkt nesplnil Vaše očekávání, ale jsme tu pro Vás.

Zkontrolujte prosím e-mailovou adresu, kterou jste použili při objednávce, protože jsme Vás kontaktovali, abychom vyřešili případné nepříjemnosti.

Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost!

Přejeme Vám hezký den!
Tzveta

Vyrobek cenou neodpovida kvalite

Vyrobek cenou neodpovida kvalite, je velmi spatny. Panty se ulomily po dvou otevrenich pareniste. Museli jsme si celou konstrukci vystuzit, aby vydrzela pohromade. Spatna vec za hodne penez.

Vážená Taťána Nováková,

děkujeme, že jste se s námi podělila o svůj názor.

Omlouváme se za problém s popisem zakoupeného produktu.

vidaXL přebírá odpovědnost za takové případy a snaží se je co nejdříve vyřešit s ohledem na spokojenost zákazníků.

Bohužel se nám nepodařilo navázat přímý kontakt, protože jsme vaši objednávku nenašli a vy jste nereagovali na naši žádost o doplňující informace. Stále s vámi chceme prodiskutovat možná řešení, proto nás neváhejte co nejdříve kontaktovat na adrese feedback@vidaxl.cz.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši odpověď.

Přejeme vám hezký den!

Tzveta

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nekvalitní zboží a podvod na zákazníky

S tímto e-shopem mám velmi špatnou zkušenost. Zboží dorazilo výrazně horší kvality, než bylo uvedeno v popisu/ na foto. Produkt dorazil s vadami – na horní desce byl viditelný flek i škrábanec. Materiál působí levně a je velmi tenký, navíc šuplík nešel správně zavírat.
Velkým zklamáním pro mě bylo také vrácení zboží. Až zpětně jsem zjistila, že je nutné ho na vlastní náklady poslat do Nizozemska, přičemž cena dopravy je zhruba 50 % hodnoty výrobku.
Celkově mám pocit, že obchod spoléhá na to, že si zákazníci zboží raději nechají, než aby ho za takových podmínek vraceli. Za mě rozhodně nedoporučuji!

24. März 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že jste měla negativní zkušenost s kvalitou zboží i procesem vrácení. Toto rozhodně není standard, který chceme našim zákazníkům poskytovat.

Během 1–2 pracovních dnů Vás budeme kontaktovat, abychom situaci probrali a našli vhodné řešení.

Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Not solid wood, not sanded properly, gap between the doors

The product description says the cabinet is made of solid pine. It looked that way in the product photo, too. In reality, it’s made of laminated wood. The craftsmanship isn’t high-quality; it’s often not sanded properly. There’s a gap of almost 1 cm between the doors.

It wasn’t possible to have the package delivered to a nearby Zásilkovna location or to our home at a specific time, so I had to carry the 20+ kg box home myself.

17. März 2026

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear about the issues you experienced with the cabinet and the delivery process. This is not the experience we want for our customers.

We will contact you within 1–2 working days to discuss the situation and find a suitable solution.

Thank you for your patience and understanding.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

bohužel mi v poslední objednávce ( 2x…

Kontaktovala jsem dvakrát vaše obchodní oddělení s žádostí o vyřešení problému a to o výměnu kus za kus bez dalších nákladů vzhledem k tomu, že jsem si při objednávce připlatila 125,- za bezproblémový průběh objednávky. Komunikace byla nulová, takže i přes dřívější dobrou zkušenost, musím projevit nespokojenost a zklamání.

5. März 2026

Dobrý den,

děkujeme Vám za Vaši recenzi.

Je nám velmi líto, že jedno z doručených křesel mělo odřenou barvu kůže a že jste se marně snažila situaci řešit přes naše obchodní oddělení. To rozhodně není úroveň služeb, kterou chceme poskytovat.

Kontaktovali jsme Vás přímo e‑mailem, abychom mohli vše rychle vyřešit k Vaší spokojenosti, a nyní čekáme na Vaši odpověď.
Děkujeme za trpělivost a jsme Vám plně k dispozici.

EDIT: Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci.

spokojenost

12. März 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojen.

Tanya

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vôbec nie som spokojná s výrobkom

Vôbec nie som spokojná s výrobkom. Prišiel obitý, rohy ošúchané na jednotlivých doskách a na jednej doske bolo čiernou farbou premalovaná ryha (nedostatok na dreve). Za tú cenu som čakala viac, sklamalo ma to. Prepravou to nie je, ale nekvalitný a odfláknutý výrobok, ktorý sa prezentuje na fotkách ako pekný kus nábytku. Po tejto skúsenosti, si už tu objednávať určite nebudem.

20. März 2026

Dobrý den, Nori,

Děkujeme, že jste se podělil o svou zkušenost.

Velmi mě mrzí, že vám výrobek dorazil s více vadami; to rozhodně není úroveň kvality, kterou chceme poskytovat.

Kontaktovali jsme vás soukromě, abychom zjistili více informací a společně našli vhodné řešení.

Přeji vše dobré.

I do not recommend

I paid, the goods did not arrive

9. März 2026

Hello Josef,

Thank you very much for your review.

We sincerely apologize for the failed delivery and fully understand your frustration.

We would like to inform you that we have already reached out to update you on the current status and provide all the necessary details. We remain completely at your disposal to assist you until everything is fully resolved.

Thank you again for your patience and understanding.

EDIT: We are glad we could be of help!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sada lavic s úložným prostorem

Koupila jsem si sadu dvou lavic s úložným prostore. Lavice jsou moc pěkné. Zboží bylo i rychle dodáno.

23. Februar 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám lavice líbí a že byla dodávka rychlá.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Všechno přišlo rychle a vypadá to…

Všechno přišlo rychle a vypadá to krásně. Jsem velmi spokojená.

20. Februar 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že vše dorazilo rychle a že jste s produktem spokojená.

Vše v pořádku

Vše v pořádku, rychlé dodání, super komunikace.

12. Februar 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojen/a s rychlým dodáním i komunikací.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bed with side cell

I order bed, it looks like on website, its nice but I had to fix it because the side panels were moving apart. so I had to buy metal plates and place them behind the side cell to keep it from rolling away. let's see how long it lasts

17. Februar 2026

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We appreciate your comments regarding the bed and are glad it matches the website description. We acknowledge your concern about the side panels and your efforts to secure them. Please feel free to contact us at feedback@vidaxl.cz if you need further assistance or support.

Kind regards,
Eula

Worst quality ever.

Worst quality ever.

9. Februar 2026

Hello Pavel,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you are disappointed with the quality of the product.

We have contacted you directly to learn more about your experience and to find a suitable solution together. We look forward to your reply and thank you.

EDIT: We have not received a reply, so we kindly ask that you contact us at feedback@vidaXL.cz for solutions.

Jsem velmi nespokojna

Jsem velmi nespokojená, materiál ze kterého je to vyrobeno není rozhodně tak pevný jak píšete, celá deska za zrcadlem je oprýskaná a ošklivá a jak je tam ta spára za zrcadlem, tak je vidět až moc a vypadá to otřesně

15. Februar 2026

Dobrý den Adela,

Děkujeme Vám za recenzi.

Mrzí nás, že jste obdržela vadný nábytek.

Kontaktovali jsme Vás přímo, abychom zjistili více informací a společně našli řešení. Těšíme se na Vaši odpověď a děkujeme.

EDIT: Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr