Prof behandling , kom privat som aftalt , skiftede bagrude, ruden er limet , og der er ikke 3 mm forskel på siderne , sidder perfekt
Unternehmen hat geantwortet
Det var mit første besøg hos Bilglasgruppen Viborg. Blev ringet op 1/2 time før den aftalte tid, og blev spurgt om jeg kunne komme før pga et afbud, og det gjorde jeg så. Fik en rigtig god behandl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Formidabel oplevelse! Service i toplasse, uden tvivl. Hele turen fra telefonsamtalen, til butiksbesøg og af/montering af min forrude var sublim og hurtig - Alt var fikset og klart indenfor rekordt... Mehr ansehen
Kvik service
Unternehmen hat geantwortet
Hos Viborg Bilglas er vi specialister, når det kommer til udskiftning, kalibrering og reparation af bilglas. Vores dygtige hold af medarbejdere kan effektivt og professionelt skifte dine bilruder eller reparere forruden, enten på vores værksted i Viborg, hjemme hos dig, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks førende inden for forrudeskift og reparation af bilruder, herunder stenslagsreparationer, og vi har samtidig markedets skarpeste priser. Du kan se priseksempler på forrudeskift og reparation af stenslag her. Vores professionelle autoglas montører er erfarne og overholder alle gældende standarder. Denne ekspertise sikrer dig top kvalitet hver gang, hvad enten det drejer sig om montering af en ny forrude eller reparation af din bilrude. Vi ved, at vi leverer kvalitet, og tilbyder derfor en 5-års garanti på vores reparationer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber! Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af stenslag eller montering af ny forrude? Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Farvervej 19a, 8800, Viborg, Dänemark
Formidabel oplevelse! Service i toplasse, uden tvivl.
Hele turen fra telefonsamtalen, til butiksbesøg og af/montering af min forrude var sublim og hurtig - Alt var fikset og klart indenfor rekordtid.
Fik ikke navnet på manden bag disken men tak til dig, tak til Karina og tak til Mikael.
Af hjertet tak - i gør det skide godt.

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Super god service, hurtig behandling og go kaffe👍

POSITIV OPLEVELSE!
De havde hjulpet min kæreste, med en overraskelse til mig. De ville påtage sig opgaven, at give mig en rød rose i venteværelset, mens jeg sad og ventede på, at bilen skulle blive færdig.🌹😍
Hovedkontoret var indblandet i overraskelsen, sekretærerne og ikke mindst den søde afdelingsleder, der lavede min bil - tænk sig, at tage tid til det.🚘🌹😊
Jeg kan kun rose den fantastiske oplevelse og ikke mindst super gode service! 🥳De var ikke kun med til, at overraske, men de er var også utrolig dygtige, hurtige og billige - kan varmt anbefales.🥳♥️🤩

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Flot udført arbejde. Hurtige og til tiden, og en venlig betjening. Tak!

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Fik en tid samme dag. Fixede 2 stenslag på et øjeblik. Super service af Kasper fra Viborg
5🎖️herfra🙂

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Super god service. Hurtigt og effektivt

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Utrolig venlig ,billig, hurtig ,og meget flot resultat , Viborg afd. er helt klart noget jeg kan anbefale ,,,,

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
De var en smule forsinket, men de ringede til mig og sagde det i go tid. Alt i alt god og super hurtig service.

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Super service helt fra tilbud til færdig .

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Virkelig fint lavet arbejde. Kan anbefale

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
God service og en lille snak, samtidig med at jeg kunne hjælpe.
Bruger jer gerne igen.
Kent

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Bestemt anbefalet. Stor venlighed, hurtig færdig og med plads til at man kan sidde og vente på at bilen bliver færdig.

Antwort von Bilglasgruppen Viborg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.