VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Amagerbrogade 174, 2300 København S, Hovedstaden, DK

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de skønneste mennesker på klinikken, søde, venlige, imødekommende, altid smilende og hjælpsomme..havde tusindvis af spørgsmål og de blev besvaret..god oplevelse med håndtering af min kat Maggie..har k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fantastisk hjælp. kom helt akut med en hund der havde skåret et voldtsomt snit i poten ( hoppet igennem et drivhus) blodårre skåret over...de kom springene og hun røg på operationsboret med det samme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores dværggravhund Maya har været ret frygtsom overfor negleklip. Men efter vi har tilmeldt VetPlan og kommet til en månedlig mani/pedicure, så er hun blevet meget mere tryg. De lytter og gør hvad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været her lige fra vores kat var en lille killing som skulle have sine første vacciner. Han er nu 2,5 år, og vi har været rigtig glade for klinikken hver gang vi har været der eller været i tel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tierarzt
  2. Tierklinik
  3. Tierärztlicher Notdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade tager vi os af familiens dyr på Amager. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Kontaktinformationen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Amager Vetgruppen

Amager Vetgruppen , ved dyrlæger Amagerbrogade 174 , 2300 kbh S
fik udstedt et EU pas med rabies vaccine ,
500 kr for at udstede pas/ stempel , 250 kr for pappet/plastic , vaccine alt i alt 1400 kr , prisen er helt utilstedelig og vildt dyrt , på Amager kan man åbenbart tillade sig at overprice,
så hold øje med deres ublu prissætning, dyrlæger er jo ligeså uigemmensigtige som tandlæger og dyreforsikringer har jo gjort at dyrlæger generelt er alt for dyre forhold til indsats , da det jo er vores kæledyr !

25. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og omsorg.

Vi har lige måtte aflive vores hund gennem 13 år. Og fik en fantastisk støtte og omsorg. Så fik vi nu hund og vi valgte samme dyrlæge. Grundet den fantastiske service og altid gode hjælp.

9. Juli 2024

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse trods de kedelige omstændigheder Henriett. Vi sender varme tanker jeres vej fra alle os ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt sted for både hund og ejer

De lytter og gør hvad der føles trygt for hund og ejer. Super anbefaling herfra!

5. April 2024

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for din anmeldelse Jakob. Det betyder meget for os, at i er så glade for vores service herude 😊 Vi ønsker jer og Maya en dejlig dag fra alle os 🐾

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt tilfreds

Altid venlig betjening. Dog ofte travlt, så det kan tage tid at blive betjent.

22. März 2024

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Mange tak for anmeldelsen Karen. I må have en dejlig weekend.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget søde og dybt professionelle…

Meget søde og dybt professionelle dyrlæger. Deres kærlighed for dyr skinner igennem hos dem alle sammen.

27. März 2024

Tusind tak for den varme anmeldelse Camilla ❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uengageret dyrlæge

Som udgangspunkt vil jeg ikke anbefale denne dyreklinik. Jeg havde desværre en mindre god oplevelse ved dyrlæge Anni Lollike, da vi var til konsultation hos hende i går med vores kat. Hun virkede uinteresseret i katten, hilste ikke på den eller talte til den under vores besøg, og hendes kommunikation var generelt minimal, ufokuseret og uklar. Hun spurgte yderligere flere gange om de samme spørgsmål, vi allerede havde besvaret under konsultationen, fx om kattens alder og generelle trivsel. Overordnet følte jeg mig ikke tryg under konsultationen.
Jeg har kun været der denne ene gang, og kan derfor ikke udtale mig om klinikkens andre dyrlæger.

18. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Tina

Tak for din anmeldelse.
Vi er meget kede af din oplevelse af situationen, hvilket vores dyrlæge Anni også bagefter har talt med dig om i telefonen.

Fokus for dyrlægerne her på klinikken er altid dyrets sundhed og velvære. Hvis din kat udviser utryghed over berøring eller håndtering ved dyrlægebesøget, vil dyrlægen forsøge mindst muligt kontakt med dyret for ikke at forstærke dyrets eventuelle angst. I disse tilfælde kan dyrlægen ofte vælge at katten også forbliver i sin transportkasse under konsultationen, det vil sige at dyrlægen kun fjerner toppen af transportkassen, således de nødvendige undersøgelser kan foregå mens katten ligger ned i sin kasse som den er tryg ved. I dette tilfælde fik din kat undersøgt sine øjne mens den lå i sin transportkasse under konsultationen. Oplevelsen af få berøringer eller direkte øjenkontakt til dyret kan altså være en bevidst handling fra dyrlægens side, da vi forsøger ikke at fremprovokere angst eller stress i forbindelse med dyrlægebesøget.
Vi håber denne forklaring giver forståelse for vores arbejde med dyrene.

Med venlig hilsen
Teamet fra Dyreklinikken Amagerbrogade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid super god og professionel…

Altid super god og professionel behandling, og vores hund er altid glad og tryg ved at komme der

11. Januar 2024

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anbefalingen Pernille, den er vi glade for. Rigtig god dag til jer ☃️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr