VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Amagerbrogade 174, 2300 København S, Hovedstaden, DK

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de skønneste mennesker på klinikken, søde, venlige, imødekommende, altid smilende og hjælpsomme..havde tusindvis af spørgsmål og de blev besvaret..god oplevelse med håndtering af min kat Maggie..har k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fantastisk hjælp. kom helt akut med en hund der havde skåret et voldtsomt snit i poten ( hoppet igennem et drivhus) blodårre skåret over...de kom springene og hun røg på operationsboret med det samme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores dværggravhund Maya har været ret frygtsom overfor negleklip. Men efter vi har tilmeldt VetPlan og kommet til en månedlig mani/pedicure, så er hun blevet meget mere tryg. De lytter og gør hvad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været her lige fra vores kat var en lille killing som skulle have sine første vacciner. Han er nu 2,5 år, og vi har været rigtig glade for klinikken hver gang vi har været der eller været i tel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tierarzt
  2. Tierklinik
  3. Tierärztlicher Notdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Dyreklinikken Amagerbrogade tager vi os af familiens dyr på Amager. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1.935 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfekt

Ziva er glad og tilfreds med behandlingen så det er bare super 👍👍👍👍👍

11. Oktober 2025

Hej Pala

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Mvh

Dyreklinikken Amagerbrogade

Høflig i telefonen

Høflig i telefonen, høflig betjening og rådgivning, alt i alt super... 😀

30. September 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for det Michael. Godt efterår til jer :)

Kærlig og kompetent

Kærlig og kompetent behandling med fin opfølgning

25. Juli 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Lars. God t at læse, at du har været tilfreds med behandlingen hos os. God dag til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kat har været syg og skal have…

Min kat har været syg og skal have fortaget en større operation på et dyrehospital. Jeg har fået god rådgivning og de har været meget hjælpsomme omkring sygdomsforløbet af min kat

26. Juni 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Jannie. Dejligt at læse, at du har været glad og tilfreds ift dit forløb hos os. Vi ønsker jer en dejlig sommer herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kat blev mødt med ro og omsorg

Min kat blev mødt med ro og omsorg, og jeg følte mig tryg fra start til slut. De tog sig tid til at forklare alt, og ringede endda efter weekenden for at høre, hvordan det gik. Jeg føler mig i gode hænder her – vi kommer helt klart igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11. Juni 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Susanne. Dejligt at læse, at du har været glad for forløbet hos os❤️Vi ønsker jer en dejlig sommer herfra

Super service 😸

9. April 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Klaus, vi ønsker jer en dejlig dag herfra :-)

Altid tilfreds

8. April 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen Lars, og god påske til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great service from knowledgeable staff

I continue to be incredibly impressed with the service that I receive from Vetgruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade. I have taken my dog to them since he was a small puppy. They have always been very helpful and informative. I cannot recommend them enough!

6. März 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Hi Samuel. Thank you so much for your kind review, we truly appreciate it! :-)

Fantastisk service

Fantastisk service og behandling samt opfølgning. Kan kun anbefales

1. März 2025

Antwort von VetGruppen - Dyreklinikken Amagerbrogade

Tusind tak for anmeldelsen John, den er vi rigtig glade for. I må have en dejlig dag.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr