Vervangingsmarkt Bewertungen 145

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er stond lange levertijd (2-3 maanden) bij onderdeel dat we bestelde, waardoor je toch wat huiverig bent of dat goed gaat. Helemaal goed gekomen! Sterker nog wij hadden per abuis aangeklikt dat we be... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Perlator besteld voor de Quooker kraan. Achteraf bleek dit de verkeerde te zijn. Niet dat dit helder werd gemeld op hun website, maar goed. Na een paar maanden geen bericht te hebben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoveel geduld met uitleggen hoe ik mijn keukenspotjes moest aansluiten als leek. Wat een keukeninstallateur niet lukte, is mij daardoor wel gelukt? Altijd vriendelijk te woord gestaan en snelle react... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Vervangingsmarkt.nl is de online winkel op het gebied van keuken en sanitair onderdelen.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Perlator besteld voor de Quooker kraan.

Perlator besteld voor de Quooker kraan.

Achteraf bleek dit de verkeerde te zijn.

Niet dat dit helder werd gemeld op hun website, maar goed.

Na een paar maanden geen bericht te hebben gehad over de retour toch maar eens gaan vragen en: De perlator was inderdaad ontvangen, en daar had ik een bericht over moeten hebben gehad.

Prima, maar was dus niet zo. Ook niet nadat ik de hele spambox had doorgespit.

Maar de retour kon niet worden teruggenomen want er zat kennelijk een kras op de perlator? Uiteraard. Die kon ik eventueel nog terugkrijgen als ik zelf maar de verzendkosten betaalde.

Jammer van de aftersales.

Tip van Oom Jip: Koop voor een perlator voor je Quooker via de officiële Quooker een hele nieuwe slang voor dezelfde prijs.

19. Januar 2026

Defecte Quooker

Goede informatie verkregen bij het bepalen van het probleem met de Quooker.
Vervolgens snelle en correcte levering van de nodige onderdelen.
Het toestel is terug in orde!

16. März 2026

Snel verzonden

Snel verzonden, netjes verpakt. Helemaal tevreden, met het koppelstuk hebben we de lekkage van de Quooker kraan kunnen verhelpen.

11. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dankzij vervangingsmarkt kwam er een einde aan de zoektocht

De zoektocht naar een nieuwe korfplug voor de wasbak van de aanrecht was lang en moeizaam. Er zijn eindeloos veel varianten. Dankzij de hulp via whatsapp van vervangingsmarkt eindelijk de juiste gevonden. Misschien iets duurder dan bij een ander maar goede hulp is veel waard en moet ook betaald worden. Als iedereen altijd voor het goedkoopste gaat dan verdwijn dit soort hulp.

27. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een korfplug nodig en ook…

Ik had een korfplug nodig en ook uitgezocht toch even de maten van de oude plug naar jullie gemaild om advies te krijgen. Ik kreeg al na enkele minuten antwoord en direct de korfplug besteld. De dag erop is hij geleverd hij paste maar ik heb de nieuwe stift en rubber op de oude korf geschroefd dat was een nog betere combinatie. Dus erg tevreden.

2. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste ervaring webshop ooit!!!

!!!!!!Beste ervaring online kopen!!!!!!
Ik, Ferrie laat hier mijn aankoopervaring achter. Bij twijfel of je het juiste artikel hebt wordt je door de site zelf al de juiste kant op gestuurd. Als je dan nog niet zeker bent, kun je ( Heel eenvoudig) en snel via whatsapp geholpen worden. Ik kreeg via whatsapp het juiste artikel door voor mijn Quooker kraan. Klikte op de link, klikte op bestellen en klaar. Daar vul je je gegevens in en klaar. Dinsdags heb ik rond 15:00 uur mijn bestelling geplaatst, en betalen kan via creditcard. Woensdag 14:15 uur bestelling ontvangen met de nodige beschrijvingen via e-mail tijdens het verloop van verzending. Ook nog een link naar de site waar je geholpen wordt met eventuele montage beschrijving en tips en tricks. Ook extra vragen via whatsapp worden goed en eerlijk beantwoord. Uiteindelijk heeft het mij €550,00 bespaard. Ik kreeg bij een ander het advies een nieuwe kraan te kopen (€625,00) maar bij vervangingsmarkt €80,00 + een dik uur (dé)-monteren weer een kraan als nieuw!! Kortom: zeer betrouwbaar, eerlijk, behulpzaam volledig compleet en snel. DOEN!!!!!!
Aanbevelen?
Ja
24-1-2026
Ferrie Smit , Valkenswaard

20. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr