Heb een nvr met 4 camera's bij ze gekocht. Nadat ik zelf verkeerd begonnen was met installeren liep alles vast. Ben vandaag langs geweest en echt top. Volledig gereset en alles inclusief hikviseon ap... Mehr ansehen
Duidelijke informatie voor de aankoop. Er werd gebeld toen het pakket werd klaargemaakt en verzonden! Zeer goede service. En meteen op alles reactie. Ik zou er zo weer bestellen als ik iets nodig... Mehr ansehen
Pro Alarm is 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Voor technische ondersteuning wordt wel verwezen om dan contact op te nemen via de mail maar simpele problemen kunnen gewoon telefonisch... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een scherm besteld voor mijn deurbel . Het scherm starten zichzelf opnieuw iedere keer op , daarom heb ik het terug gestuurd. De kosten voor de retour zijn voor je eigen rekening . Daarna kreeg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Pro Alarm biedt high end beveiligingsproducten van bekende merken waar we achterstaan. Hoge kwaliteit, eerlijk advies, voor een nette prijs. Voor elke situatie een passende configuratie.
Pro-alarm.nl, 3833GW, Leusden, Niederlande
- info@pro-alarm.nl
- pro-alarm.nl
Hat 30 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super echt top
je ontvangt niet eens de spullen.
je ontvangt niet eens de spullen.
zodra je betaald hebt ontvang je nog niet eens alle spullen (kun je weer bijkopen en nogmaals betalen)
de ondersteuning die voorop belooft word met aansluiten kun je ook niets mee.
de spullen die ze zelf in de kast aansluiten kloppen ook niet.
Slechtere kwaliteit en garantie dan bij Chinese websites
Alle facturen even nagekeken en totaal aan €2.787,- besteld de laatste jaren bij Pro alarm inmiddels is een decoder die ik bij ze besteld heb na 4 maanden (waarvan 2 maanden gebruik) overleden en wat een waanzinnige manier om er achter te komen dat dit bedrijf geen enkel respect heeft voor hen klanten. Een decoder opsturen en ze laten gewoon niets meer van zich horen, we praten hier niet over een luxe artikel maar actieve bedrijfs bewaking. Een maand laten ze niet horen en moeten we constant achter ze aanbellen, beloven telkens terug te bellen maar dit doen ze niet, een oplossing komen ze niet mee en ze behandelen je alsof ze je niet serieus nemen. Als je het dan een keer zat word krijg je zelfs nog een grote mond ook en uiteindelijk word er ook nog gezegd dat de decoder zodanig verstoft is dat die daar aan overleden is….. na 2 maanden gebruik?! Staat gewoon bij ons in de woonkamer stofvrij en vochtvrij zoals in de handleiding staat. Heb zelf de decoder open gehad om de HDD te verwijderen voor het opsturen en van overtollig stof was geen enkele spraken. Het enige wat je over de decoder kan zeggen is dat de actieve 40mm ventilator geen filter bevat en gezien de gevoeligheid voor stof die de “specialisten” van pro alarm claimen lijkt mij dit een zeer slecht ontwerp die gemaakt is om zichzelf op te blazen volgens de logica van pro alarm.
Al met al geen goed woord over voor de gang van zaken daar weet 1 ding als je hier koopt ongeacht hoeveel geld je spendeert voor garantie zijn ze niet te bereiken, of kan je een grote mond krijgen maar als het stopt met werken kan je gewoon een nieuwe kopen als het aan hun is.
We gaan ermee aan de slag.

Antwort von Pro Alarm
Een scherm besteld voor mijn deurbel
Een scherm besteld voor mijn deurbel .
De kosten voor de retour zijn voor je eigen rekening .
Daarna kreeg ik een mail want ik had idd het wachtwoord niet gereset , want ze wilde het scherm weer graag doorverkopen
(Dus eigenlijk geef je dan zelf toe dat je terug gestuurde spullen een Repack geeft en gewoon naar een volgende klant stuur en mensen dus niet altijd ongebruikte nieuwe apparatuur ontvangen . In dit geval een scherm wat niet in orde is)
Ik heb vervolgens een mail gestuurd met het wachtwoord, vervolgens kreeg ik een mail terug dat het resetten dan €25 euro bedroeg die voor mijn eigen kosten waren .
Persoonlijk vind ik dit niet netjes en klantvriendelijk.
Ik had verzoek gestuurd om naar andere…
Ik had verzoek gestuurd om naar andere adres te sturen maar geen reactie!
Goede kennis van zaken
Goede kennis van zaken, goed geholpen. prijzen zijn goed. word netjes en beleefd teruggebeld.
Heb een nvr met 4 camera's bij ze…
Heb een nvr met 4 camera's bij ze gekocht.
Nadat ik zelf verkeerd begonnen was met installeren liep alles vast. Ben vandaag langs geweest en echt top. Volledig gereset en alles inclusief hikviseon app ge installeerd. Alles met vriendelijk en een lach.
Goede Service meteen Antwoord!!
Duidelijke informatie voor de aankoop.
Er werd gebeld toen het pakket werd klaargemaakt en verzonden!
Zeer goede service.
En meteen op alles reactie.
Ik zou er zo weer bestellen als ik iets nodig heb.
Smorgens gebeld met klacht
Smorgens gebeld met klacht , praten er gewoon om heen en leggen de schuld bij dealer maar daar heb ik geen zaken mee gedaan , kreeg gelijk betreffende mijn klacht en zou vanmiddag terug gebeld worden , nou ik zit nog te wachten, al met al niet aan te raden voor vrienden
Bij pro-alarm een dahua camera grkocht. Slechte garantie.
Bij pro-alarm een dahua camera gekocht DH‑H5D‑5F. Een instapmodel van 76 euro. Deze gebruikt in mijn camper om dat deze twee lenzen heeft. 1 naar binnen gericht voor beveiliging en 1 naar buiten gericht als een soort dashcam. Deze camera was er alleen in wit en heb hem gespoten in de kleur zwart, natuurlijk zo gedaan dat alleen de behuizing zwart werd en dat het op geen enkele manier de werking zou aantasten. Na 3 weken ging de camera kapot en contact opgenomen, ik werd keurig te woord gestaan, de boodschap was wel. Dat ik geen garantie had omdat ik de uiterlijke kenmerken had veranderd en dat ik hem in een camper gebruik en dat hij daar niet voor is bedoelt. Ik was zeer ontevreden hier over en zat op dat moment in het buitenland. Ik heb in een winkel een vervanger gekocht van Imou, identiek, komen uit dezelfde fabriek maar dan goedkoper. Deze functioneert nog steeds perfect. Na maanden gebruik. De importeur ook direct benadert en deze geeft ook onzinnige redenen om maar geen garantie te hoeven geven. Voor mij nooit meer een camera via deze winkel. Nu zal er wel weer een mooie reactie komen van dat mijn verhaal niet klopt. Trap daar niet in. Dit is zo gegaan als beschreven. Alleen wat meer communicatie dan hier beschreven,
Ook camera’s om geruild 12-2025.
Ook camera’s om geruild 12-2025.
Zit nog steeds te wachten restitutie €400,-
Aankoop beveiligingscamera
Snelle reactie via de chat op vragen die ik had.
Na aankoop snel en goed verpakt geleverd.
Goede en vlotte afhandeling van defect…
Goede en vlotte afhandeling van defect apparaatje (mini switch)
Betrouwbaar en snelle levering
Heb het product afgehaald omdat ik in dezelfde woonplaats woon.
Het stond netjes klaar, vriendelijk geholpen en nog wat uitleg erbij gekregen ook.
Geweldige service en mooie producten
Mooie producten tegen een scherpe prijs!!! Daarnaast is ProAlarm altijd bereid om vragen over de producten en/of de installatie daarvan te beantwoorden. Ik heb al meerdere keren bij ProAlarm besteld en zowel over de service als de producten ben ik heel tevreden.
veels te lange levertijd
veels te lange levertijd
a meer dan 2 weken niks ontvangen
en na belofyte vrijdag jl te ontvangen weer niks ontvangen . eerste en laatste keer dat ik wat bestel hier
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.