Dansk Venecenter Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fagligt dygtig behandling og en behagelig atmosfære. Meget fin information om behandlingen både før og under behandling. Fin kommunikation efter behandling så man føler sig tryg og i gode hænder hele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ümit og Eva var super professionelle. Hurtig og god skumbehandling af en vene under knæet. Bedste anbefaling herfra Vh Mikael Norgaard

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til en ultralydsscanning i går, hvor jeg fik at vide, at min ene vene/åreknude kunne fjernes ved hjælp af laser og skumbehandling. Jeg fik tid til behandlingen allerede dagen efter, og n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forundersøgelse i april 2026 med god information om mit indgreb samt ultralyd .på dagen for indgreb fik jeg en god velkomst og der er en god atmosfære på stedet . Fik foretaget skum behandling og fl... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk

Hervorragend

Alle Bewertungen

107 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen en super god oplevelse med de…

Igen en super god oplevelse med de bedste.Det er anden gang jeg får rette på åreknuder, professionel til ug +
Jeg anbefaler Dansk Venecenter, så er du super godt hjulpet.
Lasse H

14. Juli 2025

Hej Lasse.
Du skal have mange tak for din anbefaling og 5 stjerner, det hjælper os meget, og vi er glade for at have behandlet dig for 2. gang. Vi ønsker dig et flot resultat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og kompetente personer som fik mig…

Søde og kompetente personer som fik mig til at slappe helt af. Jeg oplever en god effekt af behandlingen. Tak for jer😍

2. Juli 2025

Hej Jytte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for, og vi ønsker dig et flot resultat!

Kompetent

Kompetent, faglig og faktuel rådgivning.
Ser frem til også at få det andet ben behandlet.

2. August 2025

Hej Inge.
Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og vi glæder os til at behandle dit andet ben med lige så høj kompetence og faglighed.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Faglig kompetent behandling

Meget faglig kompetent undersøgelse og behandling i rolige omgivelser. God information omkring indgreb og efterforløb. Meget imødekommende personale.

Hej Berit.
Tusind tak for din positive beskrivelse og dine 4 stjerner.
Vi fokuserer meget på patientoplevelsen og hvis du har nogle forslag til forbedringer (så du evt. ville have givet 5 stjerner), så må du meget gerne kontakte os.

Mvh. Dansk Venecenter.

En positiv oplevelse

Kan kun på det varmeste anbefale Dansk Venecenter, blev godt taget imod og Christina var meget omhyggelig i hendes behandling af mine karsprængninger.

28. Juli 2025

Hej Marlene.
Mange tak for din fine anbefaling, vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse ifm. behandling af dine karsprængninger.

Hurtig og nem

Hurtig og nem. En god oplevelse
Helt smertefri

30. Juni 2025

Hej Heidi.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit behandlingsforløb hos os.

venligt personale

venligt personale, lægen forklarede hvad der skulle ske, jeg var rolig ved indgrebet. Fik fortalt hvad og hvordan det ville føles i den næste tid, så ingen bekymringer.

25. Juni 2025

Hej Hannelore.
Din anmeldelse betyder meget for os, og vi er glade for at kunne læse du har følt dig velinformeret om behandlingsforløbet, det er vigtigt for os at vores patienter er trygge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og dygtige det tog ca 20 min så…

Søde og dygtige det tog ca 20 min så var jeg af sted fik ordnet begge ben 😊

11. Juni 2025

Hej Lone.
Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for, og det er godt at læse din behandling af begge ben har været både hurtig og effektiv.

God oplevelse

Dejlig og kompetent personale og det gik nemt og smertefrit.
Jeg er meget tilfreds 😊

29. Juni 2025

Hej Lone.
Du skal have mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre om din positive oplevelse ifm. din behandling.

Go service

Go service
Godt resultat
Ingen smerter efter operationen
Vellykket

30. Juni 2025

Hej Paalu.
Vi er rigtig glade for at høre du ikke har haft smerter efter din operation og har oplevet et godt resultat og god service hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv behandling uden smerter

Tryg og grundig forundersøgelse og virkelig hurtig og effektiv behandling uden store gener efterfølgende med heling. Operationen var smertefri og jeg følte mig i gode hænder.

Meget professionelle mennesker!

1. Juli 2025

Hej Klaus.
Du skal have mange tak for din grundige beskrivelse af din forundersøgelse og behandling hos os. Vi er meget glade for at høre du har følt dig tryg, og at behandlingen var professionel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venligt personale

Venligt personale, fik forklaret indgrebet ganske fint og det tog ikke lang tid inden jeg var færdig.

17. Juni 2025

Hej Anne.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre du føler dig velinformeret og at behandlingen var hurtig og effektiv.
Hvis der er noget du tænker vi kan gøre endnu bedre (så vi måske ville kunne opnå 5 stjerner), så må du endelig sige til, da vi meget gerne vil udvikle os hele tiden.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse, blev taget godt imod, og velinformeret om forløbet. Alt blev som håbet, og kan varmt anbefale Dansk Venecenter.

10. Juni 2025

Hej Birgitte.
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse igennem hele forløbet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man når næsten at fortryde når man skal…

Man når næsten at fortryde når man skal bedøves, men resultatet er blevet så godt! Klinikken i Herning er super hurtige. Jeg havde mange gener inden, men kunne mærke en positiv effekt i løbet af få dage. De varmeste anbefalinger herfra.

16. Juni 2025

Hej Heidi.
Vi er rigtig glade for at læse om din positive oplevelser hos os, og at behandlingen har fungeret godt for dig. Det betyder meget for os, at du kan anbefale os.

100%Kvalitet

100%Kvalitet

15. März 2025

Hej Gregorz
Mange tak for din anmeldelse og din oplevelse af høj kvalitet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og god information om…

Venlig og god information om behandlingen.

24. Juni 2025

Hej Gitte.
Tusind tak for dine 5 stjerner, dem er vi meget glade for, og vi ønsker dig et godt resultat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første besøg var forundersøgelsen

Mit første besøg var forundersøgelsen, hurtigt, nemt og enkelt. Han svarede på de spørgsmål der var og der var slet ingen problematikker.

Mit andet besøg var så selve behandlingen. Jeg kommer ind til sygeplejerske Christina som for nyligt lige har gennemført en specialiseret uddannelse i at fjerne karsprægninger.
Til trods for det er nyligt gennemført kan det IKKE mærkes på Christina. Christina er virkelig dygtig, virkelig kompetent. Hun forklarede rigtig godt hvad hun gjorde osv.

Alt i alt et rigtig godt besøg hos Dansk Venecenter

Hej Maya.
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Christinas arbejde og din oplevelse ifm. både forundersøgelsen og behandlingen.
Det hjælper os meget i vores arbejde, og det bekræfter os i at vi har det mest kompetente og nærværende personale ansat.
Vi ønsker dig et rigtig pænt resultat!

Jeg har været til behandling ved Spl. Christina

Jeg har været til behandling ved Christina. Hun er super dygtig og mega sød. Hun tager sig tid til at forklare det hele under behandling.
Behandling af mine kar var næsten smertefrit. Kan klart anbefales. Super god resultat.

Hej Maja.
Tusind tak for din anmeldelse, det er rigtig godt at læse om den positive oplevelse du har haft, og at du kan anbefale os.

Hurtig og god behandling

Hurtig og god behandling. Rigtig god oplevelse.

18. Juni 2025

Hej Geert.
Du skal have mange tak for dine 5 stjerner og for at skrive om din positive oplevelse hos os.

Mvh. Dansk Venecenter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr