Unternehmen hat geantwortet
Har været på Dansk venecenter for anden gang og må sige, at det igen har været en rigtig god oplevelse der har ændret min hverdag makant og igen nu uden gener og smerter.
Unternehmen hat geantwortet
Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar tilbage og et par små kugler bag et par af arrene, men de skal nok forsvinde. Helt klar anbefaling her fra!

Antwort von Dansk Venecenter
Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, og alt virkede professionelt. Man bliver taget godt i mod, og det er let at føle sig tryg.
Christina

Antwort von Dansk Venecenter
Hurtige til at kontakte mig og orientere mig om behandlingen- fik en tid ret hurtigt hos en læge og derefter tid hos behandleren. Super dygtig, professionel og behagelig behandling- 2 gange - med samme sygeplejerske Christina i Herning venecenter.

Antwort von Dansk Venecenter
Super god oplevelse i professionelle hænder. Er kommet hos Dansk Venecenter igennem nogle år nu og har altid været super tilfreds 🙂

Antwort von Dansk Venecenter
Hurtigt og effektivt, klar til aftalt tid.
Super rutineret sygeplejeske, der klarede behandlingen.
Mærkede stort set ikke stikkene.

Antwort von Dansk Venecenter
Dybt professionelt og en nem og smertefri behandling

Antwort von Dansk Venecenter
Meget professionel behandling og med stor effekt, bestemt et sted jeg kan anbefale til andre. Fik lavet karsprængninger, og kommer helt sikkert igen. Hvis det bliver nødvendig at får lavet nye.

Antwort von Dansk Venecenter
Jeg har været i behandling hos Dansk Venecenter i Lind sammen med min far den 1. april 2026, hvor han fik foretaget åreknudebehandling og vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Martin og Christina er utroligt dygtige og meget professionelle.Man føler sig tryg allerede fra første øjeblik og de tager sig god tid til at forklare hele forløbet grundigt, så man hele tiden føler sig godt informeret og i trygge hænder.
Behandlingen blev udført på et meget højt fagligt niveau og servicen var helt i top. Der blev vist stor omsorg og respekt gennem hele forløbet, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere positiv.
Den professionalisme og omsorg, vi har mødt, er noget, vi sent vil glemme. Tusind tak for jeres store indsats, jeres opmærksomhed og jeres varme måde at være på.
Kæmpe stort ros og de varmeste anbefalinger til jer begge.

Med Venlig Hilsen
Inger D.

Antwort von Dansk Venecenter
Meget professionel behandling og super behageligt, både behandling og personale.

Antwort von Dansk Venecenter
Blev virkelig godt modtaget af meget venligt personale.
Følte mig i trygge omgivelser hele vejen igennem og blev grundigt informeret om hvad der skulle ske.
Alt i alt en professionel behandling af meget venligt og kompetent personale.

Antwort von Dansk Venecenter
súper behagelig modtagelse og behandling - Var i de bedste hænder følte jeg

Antwort von Dansk Venecenter
Den 12.marts var jeg hos Christina til behandling for karsprængninger for 3.gang.
Jeg har været 100% tilfreds med behandlingen alle tre gange, og kan trygt anbefale Christina, der er meget sød, venlig og omsorgsfuld.

Antwort von Dansk Venecenter
En hurtig og skånsom (NÆSTEN smertefri) behandling. Behandlingen tog vel ca. 30 min inkl. ventetid før og efter, men trods den hurtige ekspedition følte jeg mig i gode hænder og oplyst om, hvad der skulle ske. Har fået behandlet begge ben. Topoplevelse, når det nu skal være.

Antwort von Dansk Venecenter
Har fået 2 behandlinger for karsprængninger med super resultat. Virkelige behagelig og kompetent personale jeg har mødt både i telefonen og til behandling i Herning - meget ros her fra.

Antwort von Dansk Venecenter
Professionel service. Kompetent og venligt personale. Alle mine spørgsmål blev besvaret.
Jeg anbefale!

Antwort von Dansk Venecenter
Meget imødekommende og hjælpsomme med mine “dumme” spørgsmål. Alt gik super hurtigt men ordentligt og har ingen gener haft efterfølgende.

Antwort von Dansk Venecenter
Jeg blev taget godt imod, og de var rigtig flinke og professionelle.

Antwort von Dansk Venecenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.