Fagligt dygtig behandling og en behagelig atmosfære. Meget fin information om behandlingen både før og under behandling. Fin kommunikation efter behandling så man føler sig tryg og i gode hænder hele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ümit og Eva var super professionelle. Hurtig og god skumbehandling af en vene under knæet. Bedste anbefaling herfra Vh Mikael Norgaard
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var til en ultralydsscanning i går, hvor jeg fik at vide, at min ene vene/åreknude kunne fjernes ved hjælp af laser og skumbehandling. Jeg fik tid til behandlingen allerede dagen efter, og n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forundersøgelse i april 2026 med god information om mit indgreb samt ultralyd .på dagen for indgreb fik jeg en god velkomst og der er en god atmosfære på stedet . Fik foretaget skum behandling og fl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk
Islands Brygge 26, 2300, København, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Informativ og meget venlig betjening. Virkede faglig kompetent.

Antwort von Dansk Venecenter
Super god behandling - både til forundersøgelse og under behandling.

Antwort von Dansk Venecenter
Meget kompetente medarbejdere, som er nærværende og skaber tryghed i rolige omgivelser.

Antwort von Dansk Venecenter
Varm velkomst og meget professionelt kirurg og behandler så jeg følte mig tryg.
Stor tak fra mig
Karen Dalsgaard

Antwort von Dansk Venecenter
Det har været en god oplevelse at bruge jer til min behandling

Antwort von Dansk Venecenter
Virkelig nærværende dialog lige fra første samtale til booking, forundersøgelse og behandling. Nok for tidligt at vurdere resultatet efter få dage men tror der bliver godt.

Antwort von Dansk Venecenter
Fra den første henvendelse via hjemmesiden til selve behandlingen i klinikken forløb hele processen hurtigt og effektivt. Kommunikation og booking fungerede uden problemer, og jeg blev hurtigt indkaldt til undersøgelse og behandling.
Personalet er både rutinerede og professionelle i deres arbejde. Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og behandlingen blev udført med høj faglighed og god omsorg.
Jeg kan derfor varmt anbefale klinikken på baggrund af et meget positivt forløb.

Antwort von Dansk Venecenter
Min behandling gik uden problemer, og personalet var meget søde og hjælpsomme både før, under og efter behandlingen. Jeg følte mig i trygge hænder og forløbet gik som forventet.

Antwort von Dansk Venecenter
Følte mig fra første sekund godt og venligt modtaget på klinikken i Viborg. Både formødet og selve behandlingen gik upåklageligt, og der var en god stemning under hele behandlingen. Personalet er yderst kompetent og professionelt med stor omsorg for min nervøsitet. Selv om det endnu er for tidligt at se det fulde resultat, ser det ud til at det bliver rigtig flot. Jeg kan derfor give min bedste anbefalinger.

Antwort von Dansk Venecenter
Dejlig behagelig oplevelse og søde personale.

Antwort von Dansk Venecenter
Det var en super oplevelse. Lige fra tidsbestilling til udførsel. Meget behagelige og kompetente mennesker, og man følte sig fuldstændig i trygge hænder i hele forløbet.

Antwort von Dansk Venecenter
Modern, high-quality treatment and excellent care during treatment, top of the top :)

Antwort von Dansk Venecenter
Jeg er blevet opereret i begge ben i Herning og jeg har været tryg hele vejen igennem. Den sødeste og mest omsorgsfulde sygeplejerske og dygtig kirurg. Jeg var godt informeret hele vejen igennem operationen som ønsket. Efterfølgende har der været hurtigt svar på mine henvendelser vedr. mine ben. 10/10!

Antwort von Dansk Venecenter
de var venlige, hurtige og særdeles effektive.

Antwort von Dansk Venecenter
Fik super hurtigt tilbudt en tid til behandling. Meget venlig og hjælpsom modtagelse på klinikken. Dejligt med hjælp til parkering. Flink sygeplejerske og læge, der udførte behandlingen. Der blev hele tiden oplyst om, hvad der foregik, og spurgt ind til om det var ok.

Antwort von Dansk Venecenter
Hurtig, effektiv og kompetent behandling

Antwort von Dansk Venecenter
Man kommer hurtigt til og får en god forklaring om hvad der skal ske

Sød og venlig læge/personale. Hurtig betjening 👍

God modtagelse. Gode forklaring ang behandling. Dejlige mennesker 👍😊

Tryg og hurtig behandling

Antwort von Dansk Venecenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.