Velonta Bewertungen 70

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel nooit bij Velonta. Oplichting want als het product niet naar wens is moetbje het voor de helderen weg halen om retour te sturen laat staan dat je überhaupt retour info krijgt en geld terug

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestelde sealant invisible waterproef 100 ml. De inhoud staat op de foto vd bestelbon 100ml. Krijg 30 ml geleverd. Na herhaalde reclamaties krijg ik altijd als antwoord dat het juist geleverd is o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jas gekocht bij Velonta, 3 weken moeten wachten op levering. Bevalt mij niet, wil terugsturen. Moet foto's maken, bestelnummer erbij. Ik heb de jas alleen gepast, meer niet. Terugmelding wordt z... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb een week geleden een product besteld en dit is nog steeds niet geleverd. Als je de bestelling wilt volgen staat er alleen dat deze bevestigd is en meer niet. Via de mail contact gezocht en tot... Mehr ansehen

1,2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Had een Waldorfpop besteld

Had een Waldorfpop besteld, doch de geleverde pop was een plastic pop met kleertjes en niet de getoonde pop op de website, heb ze terug gestuurd, nog altijd geen reactie en wel mail gedaan naar hen, geen reactie maar nu kan ik wel bijbetalen voor iets dat ik heb terug gestuurd.Amai eerlijk zeg !!!!

23. Februar 2024

Bestel nooit bij Velonta

Ook mijn vrouw is slachtoffer geworden van de oplichters praktijken van Velonta. Normaal gesproken bekijk ik eerst de reviews van webwinkels, maar mijn vrouw heeft dit niet gedaan
Mijn vrouw heeft schoenen besteld bij Velonta en het duurde 4 weken voordat zij de schoenen ontving. Bij het passen van de schoenen bellen de schoenen te groot te zijn ondanks dat het haar maat was.
Velonat verzocht de procedure te starten om de schoenen retour te zenden en hier begon de ellende. Velonta's customer care telefoon nummer wordt niet opgenomen, op de vele emails die wij hebben verstuurd werd niet gereageerd.
Omdat ik Velonta's "bank" Klarna er bij betrok dacht ik dat zij wel zouden gaan reageren. Ook dit bleek niet te helpen, Klarna was op de hand van Velonta, ja wat wil je het is hun klant.
Ik hoop dat met mijn review ik andere mensen kan helpen en dat zij dit niet hoeven te ondergaan.

13. Februar 2024

It is a scammer company

It is a scammer company. They lie about their products. They solde a high quality natural material handmade waldorf doll which turned out to be a plastic doll. Ridiculous and no return and refund possible!

13. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel nooit bij Velonta!!

Bestel nooit bij Velonta!!!

De producten zij van slechte kwaliteit en zijn totaal anders dan op de foto. Ik ben opgelicht. Van retourneren hebben ze nooit gehoord. Wees gewaarschuwd! Dit is zonde van mijn geld.

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Velonta is een waardeloze webwinkel

Velonta is een waardeloze webwinkel. Had overschoenen gekocht, na ca. 3 weken een verkeerde maat (S) ontvangen. Wist zeker dat ik maat L aangeklikt had. Bij nakijken in de webwinkel hoe dat kan, gezien dat als je een maat L aanklikt, maat S in de winkelwagen belandt!!! Kennelijk alleen voor kleine chinese voetjes beschikbaar, deze overschoenen!! Klantenservice niet bereikbaar - voicemail ingesproken, emails gestuurd, eindeloos gebeld.... niemand reageert. BAH!!!!

25. Januar 2024

Délai de livraison interminable

Ma commande est passée le 19 décembre et est signalée comme livrée le 22 janvier. Dans les faits, rien ne m’a été livré. Interpellé, le commerçant me demande de patienter. Plus d’un mois de délai, j’estime avoir déjà assez patienté.

24. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel alsjeblieft nooit wat bij…

Bestel alsjeblieft nooit wat bij Velonta.
Het zijn gewoon een stelletje ordinaire oplichters.
Van retourneren hebben ze nooit gehoord en het gaat je zeker nooit lukken.
Weer een dure les.
Het is een Chinees bedrijf en zeker geen Nederlandse fa.

19. Januar 2024

OPLICHTERS!!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!!
Totaal waardeloos product ontvangen. Is totaal niet zoals de afbeelding op hun website. Na meerdere mails van mij blijft het stil vanuit Velonta. Bij terugsturen van het product geven zij geen thuis. Had ik deze reviews maar eerder gezien dan had ik niet bij hun of hem/haar besteld. NIET BESTELLEN BIJ DEZE TOKO

20. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb mijn pakket niet gekregen

Heb mijn pakket niet gekregen. Staat op bezorgd. Reageren niet op mail, telefoon neemt niemand op. Maken reclame met 24/7 bereikbaar. Maar zijn gewoon niet te bereiken. Voilce mail was eerst vol, is nu uitgezet. Gewoon ronduit schandalig. Sturen wel voortdurend reclame. VOORAL NIETS BESTELLEN!

29. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Velonta is niet bereikbaar na een bestelling.

Er wordt niet gereageerd op mails en telefoon wordt niet beantwoord. Artikel na ruim 2 weken nog steeds niet ontvangen, geen orderbevestiging of t&t code.
Onbetrouwbare site.

Update :
Bestelde artikel is na 4 weken alsnog geleverd.

2. Dezember 2023

De slechtste service ooit

De slechtste service ooit. Er wordt gezegd dat de levering uit Nederland komt, een pertinente leugen. Als uw pakket toe komt en het past niet dien je het artikel op eigen kosten terug te sturen naar China. Pure oplichterij!!!
IK RAAD DAN OOK IEDEREEN AAN OM NIETS BIJ DEZE FIRMA AAN TE KOPEN !! Jammer dat ik 1 ster moet geven want van mij krijgen ze een dikke 0/10.

24. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij Velonta kun je beter niks bestellen, typisch voorbeeld van zgn chinese troep verkoop

De levering liet lang op zich wachten, de kwaliteit van het is zeer slecht voor wat ik er voor moest betalen.
Ze doen heel moeilijk over retourneren. Alleen via een retourformulier wat zij naar je opsturen is het eventueel mogelijk om te retourneren. Eerst bij hen aanvragen en aangeven dat je wil retourneren en dan gaan zij bekijken of het in hun ogen terecht is dat je mag retourneren. En na een week een mailtje dat ik niet mocht retourneren. Ik kroop een volgend product wel 10% korting. Maar hier bestel ik nooit weer.
Ze houden zich dus niet aan de wet. Een klant mag altijd zijn product retourneren.

9. November 2023

BESTEL HIER NIET!

BESTEL HIER NIET!! Het zijn oplichters!! Sturen een totaal ander product dan op de website en klantenservice/retourservice geeft geen thuis!

Product komt duidelijk uit China en totale troep. Zou allemaal plastic vrij zijn en van stof gemaakt, maar is gewoon volledig plastic en lijkt op geen manier op de omschrijving en plaatjes op de website!

1. Dezember 2023

Laarsjes besteld en ontvangen

Laarsjes besteld en ontvangen. So far so good. Helaas pasten ze niet en viel me de kwaliteit erg tegen. Retourformulier aangevraagd, foto's bijgevoegd waarop duidelijk te zien is dat de laarsjes nooit gedragen zijn. Krijg late reactie van Velonta dat ze zich afvragen of ik de laarsjes uit de de verpakking heb gehaald en dan mag ik ze niet retourneren. Ja ik moet ze toch uit de verpakking halen om te passen?
Dit met ze gedeeld. Geen reactie meer ontvangen.
Voel me opgelicht. Bestel er nooit meer iets.

1. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr