Bestel nooit bij Velonta. Oplichting want als het product niet naar wens is moetbje het voor de helderen weg halen om retour te sturen laat staan dat je überhaupt retour info krijgt en geld terug
Ik bestelde sealant invisible waterproef 100 ml. De inhoud staat op de foto vd bestelbon 100ml. Krijg 30 ml geleverd. Na herhaalde reclamaties krijg ik altijd als antwoord dat het juist geleverd is o... Mehr ansehen
Jas gekocht bij Velonta, 3 weken moeten wachten op levering. Bevalt mij niet, wil terugsturen. Moet foto's maken, bestelnummer erbij. Ik heb de jas alleen gepast, meer niet. Terugmelding wordt z... Mehr ansehen
Ik heb een week geleden een product besteld en dit is nog steeds niet geleverd. Als je de bestelling wilt volgen staat er alleen dat deze bevestigd is en meer niet. Via de mail contact gezocht en tot... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wees gewaarschuwd dit zijn oplichters!!!
Wees gewaarschuwd!!!! Dit zijn echte oplichters.
We hebben een bestelling geplaatst en wilde deze retourneren. Ze retourneren niet omdat ze het juiste hebben opgestuurd wat besteld is. Echter de producten passen niet. Als consument heb je het recht om te retourneren. Zij komen met allerlei smoezen maar nemen niets terug. Ik ben inmiddels bezig met verdere stappen.
Laat jullie niet bedonderen
Laat jullie niet bedonderen. Dit is gewoon drop shipping. Het produkt kost vaak 1 a 2 euro op Alieexpress.
Dropshippers bieden het produkt aan als zijnde een aanbieding voor de prijs van 59,95 voor 29,95. Retourneren ? Vergeet het maar. Telefonisch bereikbaar? Vergeet het maar. In werkelijkheid wordt dit ingekocht bij Alieexpres voor 2 a 3 euro . Dropshippers hoeven verder niets te doen. Levering gaat via China. Het is gewoon fake en ze worden slapend rijk.
Dus neem je de moeite om gewoon even bij Alie te bestellen. Hou je in ieder geval veel geld in the pocket.
Reageren zeer slecht op mail. Komen afspraken niet na.
Reageren zeer slecht op mail.
Zeggen dat ze het product hebben geleverd, niet dus.
Moet zelf maar met de vervoerder contact opnemen!
Broekkleerhanger WAARDELOOS!
Broekkleerhanger, slechtste kwaliteit wat ik ooit gezien heb. Totaal geen contact kunnen maken per telefoon of mail, terwijl op de website staat dat klanttevredenheid hoogste prioriteit heeft.
WAARDELOOS!!!
Product NANO SPRAY keramische Coating
Product NANO SPRAY keramische Coating, een aanbieding 3 flesjes voor de prijs van 1.
3 flesjes a 30ml ?? en daar moet ik een hele auto mee doen?? Op de foto zie je een fles van het product in de hand van een volwassenen. Zeker een fles van 1000ml. 3 mails gestuurd met de vraag voor het te retourneren, want dat moest eerst aangemeld worden stond op hun site.
Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar, voicemail inspreken ging ook niet omdat het bandje vol zou zijn..... (dat zal met al die klachten!!)
Krijg ik 3 weken later de eerste mail met de vraag om het bestelnummer door te geven en daarna een achterlijk standaard mail dat totaal geen betrekking had op mijn mails...en dat ze verder niets terug nemen...
Malafide bedrijf!
Ik hoop dat jullie niet meer slachtoffers maken!
Grote oplichters
Grote oplichters, actie is 1+1, je betaalt en ontvangt dan niet 2 maar 1 artikel.
Klantenservice duurt weken en stuurt alleen maar standaardmails, geen enkele inhoudelijke reactie, klantenservice laat me niet lachen, grote schande!
Oplichters
Oplichters. Je krijgt een product dat totaal niet overeenkomt met hetgeen je besteld hebt en verwacht had. Niets kopen!
velonta is vuile oplichterij ....KOOP…
velonta is vuile oplichterij ....KOOP ER NOOIT IETS
heb er belagelijke tanden gekocht 30 euro heb ze retour naar adres van afzender terug gestuurd wat me nog een 27 euro kost en nu mag ik nog eens 30 euro betalen omdat zo zogezegd niet hebben gekregen en mijn retour afgewezen werdt .wil je contact maken lukt je dat ook niet wand worden bezien als OPLICHTERS scam
Velonta ...Ferella.. allemaal hetzelfde
deze tekst Overgenomen van Dirk
Product gekocht om auto te doen blinken als nieuw.Bij advertentie tonen ze fles die ongeveer halve liter tot meer is .Bij het ontvangen blijk deze bus(jes)zo klein ong 5cl.Duur dan toch wel 29 eu. PUUR BEDROG NOEM IK DAT.Nooit koop ik nog opdeze site.
heb dus hetzelfde..
ik vraag daarna nog voor instructie, hoe ik dit produkt moet gebruiken...Nooit meer reactie gehad
Mijn bestelling is nooit geleverd
Mijn bestelling is nooit geleverd. Eerst werd er nog op mijn. Vragen gereageerd met de boodschap dat de zending vertraagd was, daarna een bericht dat de bestelling is afgeleverd, wat niet het geval is. Daarna nooit meer reacties gehad op mijn mails!
product komt rechtstreeks uit china (alibaba?)
product komt rechtstreeks uit china. afzender staat zelfs nog op de verpakking (bantianstreet, district longgang). die is dermate beschadigd dat de afwasborstel ook de reis niet heeft overleeft. redelijk dramatisch als je in je achterhoofd houd dat de prijs meerdere keren over de kop is gegaan vergeleken bij hetzelfde product rechtstreeks bij alibaba. de fotos van de producten komen verdacht veel overeen (lees: hetzelfde) met de product fotos van de alibaba-site. ik noem dit een onaangename vorm van oplichterij.
OPLICHTERS!!!!
Weer z'on rotbedrijf!!!
Niks kopen BIJ VELONTA!!!!
ALLEMAAL ROTZOOI UIT CHINA.
ZONDE VAN UW EN MIJN GELD!!!
Product gekocht om auto te doen blinken…
Waarschuwing: Frauduleuze nep-aanbieding
Via zoeken op internet naar "kinetische kunst" kwam ik terecht op de site van Anthony Howe, een internationaal bekende kunstenaar die prachtige bewegende sculpturen maakt. Eén van zijn beroemdste creaties is de kinetische sculptuur "Octo", een betoverende creatie, die beweegt op windkracht.
Nu blijkt 'Velonta' deze sculptuur voor een belachelijk laag bedrag onder de titel "MagicWind' aan te bieden met van het internet gejatte filmpjes en foto's. Echter: op het YouTube-kanaal van de rechthebbende kunstenaar Anthony Howe wordt met klem gewaarschuwd dat elk aanbod van een (kopie van) zijn kunstwerken frauduleus is en dat zijn kunstwerken uitsluitend te koop zijn via zijn eigen site.
Ik post deze review dus niet vanwege een slechte aankoop, maar om te waarschuwen voor de aankoop van een kennelijk frauduleus product.
Het lijkt wel dat Nederland de…
Het lijkt wel dat Nederland de bestemming is voor fake webwinkels.
Ik ben zelf opgelicht door zo een bedrijf. Heb er mijn hobby van gemaakt om bedrijfjes op te zoeken en mensen te waarschuwen.
Groeten Tom
OPLICHTERS!
Ik had twee lampjes besteld maar wat ik ontving was een goedkoop aftreksel van de afbeelding op hun website. Via e-mail contact opgenomen mijn klacht en het bestelnummer vermeld en gevraagd om een refund en om retour gegevens. Ik kreeg een e-mail terug met het verzoek om het bestel nummer en mijn klacht te beschrijven en ook werd er om foto’s gevraagd en dan zouden ze naar een “juiste oplossing “zoeken.
Toen kreeg ik al het vermoeden dat er iets niet in de haak was en dat ze absoluut niet van plan waren mijn geld terug te geven! Vervolgens heb ik via E-mail weer mijn klacht beschreven en weer het bestel nummer vermeld en foto’s bijgevoegd. Hier op was de reactie dat na “zorgvuldige analyse “ ik niet in aanmerking kwam voor een retournering aangezien er geen duidelijk bewijs was dat het product niet gebruikt was en nog in de oorspronkelijke verpakking zat!
Natuurlijk heb ik de lampjes uitgepakt om te bekijken en heb ik ze weer in de oorspronkelijke verpakking terug gedaan. Elk redelijk bedrijf staat dit toe, hoe anders weet men wat je aanschaft?
Dit bedrijf is duidelijk geen oprecht bedrijf.
Do not buy anything from Velonta
Do not buy anything from Velonta. They are scammers. You can't contact them on the website either. I bought two solar powered fountains and chose klarna to pay afterwards. The product arrived and did not work. Despite multiple attempts to get a link to send the product back, they did not respond. Now I am expected to pay!
Slecht product, slecht contact.
Het geleverde product was een goedkope replica van het product op de site. Voor een retouraanvraag 3 keer moeten mailen, waarna ik een reactie kreeg met een verzoek om dezelfde informatie die ook al in de eerste mail stond. Een week verder en opnieuw achteraan gemaild, nog geen verdere reactie, noch retourbevestiging.
Product is niet geleverd en we krijgen…
Product is niet geleverd en we krijgen geen gehoor op telfnr 0637447787 en ook de mail blijft onbeantwoord
We gaan aangifte doen van oplichting bij de politie.nl
Dit raad ik iedereen aan om dit te doen
zeer slechte kwaliteit
zeer slechte kwaliteit, de smart watch komt niet overeen met de presentatie op de site, levering meerdere keren uitgesteld, onmogelijkheid om gepersonaliseerde antwoorden te ontvangen op vragen gesteld aan de klantenservice, de levering uitgevoerd door Colis Privé is zielig, de envelop is open. .. Kortom, vluchten...
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.