Vdvsneakers Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Na vlot contact per mail is dit nog aangepast voor verzending en kregen we de schoenen volgens levertijd thuis bezorgd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goedemiddag, de reactie die je geeft klopt helemaal niet. 15 nov besteld 3 dec geleverd dat is niet wat er geschreven wordt dat deze binnen de 10 werkdagen geleverd is. Dus geen bestelling meer bi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. De schoenen die wij besteld hadden, waren helaas te klein. In overleg met Vdvsneakers de schoenen omgeruild, dit ging heel vlot en makkelijk. Daarnaast kreeg mijn dochter nog een extr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele goeie ervaring gehad!! De schoenen werden heel snel verzonden en kwamen in perfecte staat aan met originele doos super bedankt!! Erg diverse keuze aan schoenen dus zal zeker een kijkje nemen!

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Jouw favoriete leverancier van exclusieve sneakers! Wij bieden de meest exclusieve sneakers aan voor eerlijke prijzen in Nederland/ Belgie. Elk paar sneakers wordt handmatig geïnspecteerd om authenticiteit en kwaliteit te garanderen. Bovendien worden de sneakers dubbel verpakt verzonden voor optimale bescherming. Retourneren is bij ons eenvoudig en probleemloos geregeld.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

76 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb sneakers besteld en binnen 2…

Ik heb sneakers besteld en binnen 2 dagen ingeleverd. Heel tevreden met de snelheid en efficiency van de eigenaar.

Antwort von Vdvsneakers

Heel veel plezier gewenst met de sneakers. Bedankt voor het schrijven van uw review! We waarderen het enorm :)

!!!!

Heel klantvriendelijk geholpen en snelle levering! Zeer tevreden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige schoenen en super snel…

Prachtige schoenen en super snel geleverd – binnen één dag al in huis!

Top service

Top service! Schoenen besteld en na 3 dagen al in huis. Heel blij mee 😃

28. März 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik had een paar sneakers besteld en na…

Ik had een paar sneakers besteld en na een week kreeg ik de melding dat deze niet meer wordt geleverd aan mij ( fout bij verzending). Dit kan gebeuren, maar om dan de prijs van de sneakers wel om hoog te gooien vind ik niet fair. Ik heb wel alsnog een bestelling gemaakt met de hogere prijs voor de sneakers en deze worden als het goed is wel geleverd. Ik heb een korting van 10 EUR gekregen als compensatie, maar heb alsnog meer geld moeten uitgeven voor dezelfde paar schoenen. Ze reageren gelukkig wel snel via de mail etc dus dat is fijn!

Antwort von Vdvsneakers

Beste Sophie, Bedankt voor het schrijven van de review. We zijn blij dat u ons het vertrouwen heeft gegeven om nogmaals bij ons te bestellen en hopen dat je veel plezier zult beleven aan de sneakers!

Super!

Super! Heb de sneakers binnen 2 dagen binnen gekregen.

11. April 2025

Top service

Onlangs 2 paar sneakers besteld, en deze waren de volgende dag al binnen. Helemaal netjes zonder beschadigingen of iets. Ook vragen worden vrijwel meteen beantwoord. Top service dus!

20. März 2025

Sterke en leuke service 👍🏽

Goedlopende website en strakke Instagram pagina. Via de website nieuwe sneakers besteld en daarna via Insta een berichtje gestuurd met de vraag of de sneakers zsm konden opgestuurd worden. Snelle reactie ontvangen en dit was geen probleem!

10. April 2025

Antwort von Vdvsneakers

Heel veel plezier gewenst met de sneakers. Bedankt voor het schrijven van uw review! We waarderen het enorm. (En bedankt voor het delen op jouw instapagina!)

Shit bedrijf

Shit bedrijf, schoenen die je bij ze besteld moeten van de maaan komen en word niks geleverd en niet gecommuniceerd. En dan willen ze nog 15 euro inhouden omdat ze niet hebben geleverd. Gelukkig heb ik die shit bedrijf met cc betaald dus haal ik het op die manier terug.

29. März 2025

Beste Jamal Garrah,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent met de ervaring via onze website. U heeft ervoor gekozen om uw bestelling na vijf dagen te annuleren, terwijl onze levertijd tussen de 1 en 10 werkdagen bedraagt, zoals vermeld op onze website. We begrijpen dat u had gehoopt op een snellere levering, maar helaas kunnen we dit niet altijd garanderen.

De kosten die in rekening zijn gebracht (vermeld onder het kopje retourneren), hebben te maken met uw keuze om de bestelling te annuleren. Wij rekenen deze kosten omdat wij zelf ook kosten maken, zoals de transactiekosten van uw gekozen betaalmethode en de verzending van de sneakers naar ons.

Mocht u hier nog verdere vragen over hebben, dan staan wij klaar om u te helpen via onze klantenservice.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren schoenen besteld vandaag al…

Gisteren schoenen besteld vandaag al binnen super snelle service schoenen in top staat geen beschadiging of wat dergelijke al met al een top ervaring mij zien ze vaker terug 💪🏼

27. März 2025

Snelle servıce

Super snel geleverd! Dankjewel

20. März 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Andermans schoenen ontvangen, erg teleurgesteld

Ik had schoenen besteld en had ander mans schoenen gekregen met een mindere waarde. Vdv sneakers ging proberen de klant met mijn meerwaardige schoenen te bereiken. Tuurlijk antwoorden zij niet. Ik heb de minderwaardige schoenen gratis kunnen terug sturen en heb nog geen bevestiging dat deze bij Vdv sneakers is aangekomen. Nu krijg ik binnenkort mijn geld terug en een waardebon. Het was goed afgehandeld, maar dit had nooit mogen gebeuren en ben heel erg teleurgesteld dat ik uiteindelijk niet mijn schoenen heb ontvangen voor een speciale gelegenheid. Vanwege dit zit ik in een groot probleem voor de aankomende gelegenheid waarbij ik de schoenen nodig had.

26. März 2025

Na 2 weken nog steeds geen sneakers

Na 2 weken nog steeds geen sneakers!
0 emailtjes ook van hun kant betreft de bestelling. Terwijl ze heel iets anders op hun website beloven. Op de email wordt pas gereageerd na het 3e(!) mailtje als Klarna zich ermee gaat bemoeien.

Wat een flut bedrijf! Bestel hier NOOIT je sneakers!!!!

3. Februar 2025

Beste Lisa,

We willen u graag helpen, maar we herkennen de situatie die u schetst en uw naam niet in ons systeem. Daarnaast hebben we via Trustpilot een onderzoek laten starten, maar helaas hebben we geen gegevens van u ontvangen.

Mocht u deze ervaring bij ons hebben opgedaan, dan ontvangen we graag uw ordernummer via e-mail op info@vdvsneakers.nl.

Zeer tevreden klant!

Voor de kerst een paar schoenen voor mijn zoon besteld . Er werd hele goede service verleend en ik ben wederom zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en de bestelling werd zelfs thuis afgegeven! Wij hebben vaker sneakers besteld en zullen dat ook zeker blijven doen!

17. Dezember 2024

top ervaring

asics besteld waar ik heel blij mee ben en die letterlijk de volgende dag al op de post waren en de dag erna werden geleverd. ook had ik een vraag ingestuurd via de mail waar ik snel en uitgebreid antwoord op kreeg.

15. Dezember 2024

Slechte ervaring

Goedemiddag,
de reactie die je geeft klopt helemaal niet.
Dus geen bestelling meer bij jullie.
Mail wisseling loopt stroef duurt dagen voordat er gereageerd wordt!

9. Dezember 2024

Beste Remco,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven. We zien dat je twee reviews hebt geplaatst over dezelfde ervaring. Eén review is voor ons al voldoende om je feedback serieus te nemen. We willen dit graag samen oplossen en hebben je hierover al een e-mail gestuurd. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar via info@vdvsneakers.nl.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De communicatie is slecht + geen levering gehad

De communicatie is slecht, daarnaast heb ik nog steeds geen schoenen ontvangen.
De datum van levering wordt steeds opschoven en moet er zelf telkens achteraan gaan.
Nu na 10 dagen nog steeds geen levering gehad en geen track en trace ontvangen.

27. November 2024

Beste Max,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer de levering langer lijkt te duren en de communicatie niet naar wens verloopt. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. Vanwege de enorme bezorgings drukte rondom Black Friday kan het zijn dat bestellingen iets meer tijd in beslag hebben genomen. Wij hanteren een levertijd van maximaal 10 werkdagen.

We hopen dat u blij bent met de sneakers en dat ze helemaal aan uw verwachtingen voldoen.

Dinand
Vdvsneakers

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr