Prima ervaring! Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Na vlot contact per mail is dit nog aangepast voor verzending en kregen we de schoenen volgens levertijd thuis bezorgd.
Goedemiddag, de reactie die je geeft klopt helemaal niet. 15 nov besteld 3 dec geleverd dat is niet wat er geschreven wordt dat deze binnen de 10 werkdagen geleverd is. Dus geen bestelling meer bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super service. De schoenen die wij besteld hadden, waren helaas te klein. In overleg met Vdvsneakers de schoenen omgeruild, dit ging heel vlot en makkelijk. Daarnaast kreeg mijn dochter nog een extr... Mehr ansehen
Hele goeie ervaring gehad!! De schoenen werden heel snel verzonden en kwamen in perfecte staat aan met originele doos super bedankt!! Erg diverse keuze aan schoenen dus zal zeker een kijkje nemen!
Vom Unternehmen geschrieben
Jouw favoriete leverancier van exclusieve sneakers! Wij bieden de meest exclusieve sneakers aan voor eerlijke prijzen in Nederland/ Belgie. Elk paar sneakers wordt handmatig geïnspecteerd om authenticiteit en kwaliteit te garanderen. Bovendien worden de sneakers dubbel verpakt verzonden voor optimale bescherming. Retourneren is bij ons eenvoudig en probleemloos geregeld.
6828CJ, Arnhem, Niederlande
- info@vdvsneakers.nl
- vdvsneakers.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Prima ervaring
Slechte ervaring met Vdvsneakers
Ik ben echt enorm teleurgesteld en boos over mijn ervaring met Vdvsneakers. Ik heb ruim vier weken moeten wachten op mijn bestelling zonder duidelijke updates of eerlijke communicatie. Het leek alsof mijn bestelling gewoon vergeten was. Elke poging om contact te krijgen werd genegeerd, en de weinige keren dat ik wel reactie kreeg, was het vaag en ontwijkend.
Toen de sneakers eindelijk aankwamen, dacht ik dat het lange wachten tenminste iets goeds zou opleveren, maar dat bleek een grote vergissing. De schoenen zagen er niet nieuw uit maar gebruikt, met zichtbare vouwen, sporen en oneffenheden. Dat was al een enorme teleurstelling, maar het werd nog erger toen ik ze heb laten nakijken bij een winkel die gespecialiseerd is in sneakers. Daar kreeg ik zwart op wit te horen dat de schoenen nep zijn. Geen officiële merkdetails, verkeerde materialen en duidelijke fouten in het logo en de afwerking. Ik was echt in shock, want ik had gewoon betaald voor echte sneakers.
Toen ik dit wilde aankaarten bij Vdvsneakers, kreeg ik geen enkele vorm van hulp. In plaats van excuses of een oplossing werd ik gewoon genegeerd en zelfs geblokkeerd op hun sociale media. Geen enkel professioneel bedrijf hoort zijn klanten zo te behandelen, laat staan na zo’n misleiding.
Ik voel me echt opgelicht. Wat een klant zou moeten zijn, wordt door dit bedrijf gewoon behandeld als iemand die ze kunnen afzetten en daarna het zwijgen opleggen. Dit is niet zomaar slechte service, dit is ronduit onbetrouwbaar gedrag. Ik laat deze review achter omdat ik niet wil dat anderen dezelfde fout maken. Bestel hier niet als je je geld en je geduld lief hebt. Voor mij is dit bedrijf voorgoed klaar.
Lange levering en slechte service
Ik had op 3 juli sneakers besteld bij vdvsneakers. Vdvsneakers gaven zelf aan dat de schoenen binnen uiterlijk 10 werkdagen bezorgd zouden worden. Na zo’n 3,5 weken wachten besloten om er een mail achteraan te sturen omdat ze nog steeds niet waren bezorgd. Ik kon heel lastig in contact komen met ze en op mijn mailtjes werd niet gereageerd. Ik heb een hoop mailtjes moeten sturen voordat ik eindelijk reactie kreeg. Ze zeiden dat er wat fout was gegaan en dat ze de schoenen nu binnen had gekregen en ze klaar waren voor verzending. Vervolgens heb ik weer 2 weken gewacht en weer niets gehoord en ook de schoenen niet binnen gekregen. Weer mailtjes gestuurd waar ik geen antwoord op kreeg. Uiteindelijk na zo’n 1,5 maand wachten kreeg ik ineens een track en trace van PostNL dat ze onderweg waren. Ik vond de service echt niet te best en zal niet weer schoenen bestellen bij VdvSneakers.
Super service
Daarnaast kreeg mijn dochter nog een extra paar veters (tiktok trend erbij), dus was helemaal blij. Aanrader!
Te laat bezorgd
Zeker het aanraden waard goede hulp…
Zeker het aanraden waard goede hulp snelle levering snel weer sneakers bestellen 🔥🔥
Hele goeie ervaring gehad!
Echt een zeer goede klantenservice
Echt een zeer goede klantenservice. Als ik met vragen zat kon ik ze stellen en kreeg ik direct antwoord. Dus ik ga hier zeker nog bestellen!!!
Snelle en fijne service
Snelle en fijne service, fijne communicatie
Zonder contact geannuleerd
Ik heb vorige week zaterdag schoenen besteld en zijn vanochtend zonder mail contact geannuleerd. Ik heb ze een mail gestuurd wat de status was en nooit reactie op gekregen. Niks bestellen hier
Sneakers na 2 weken (nog) niet ontvangen
Sneakers 2 weken geleden besteld, maar nog niets binnen

Aanrader!
Aanrader! Snelle levering en contactueel zeer netjes!
Zeer snelle levering en goede service!
Ondanks de lange levertijd de schoenen…
Ondanks de lange levertijd de schoenen netjes ontvangen en ik werd goed op de hoogte gehouden. Helaas was de maat niet goed en heb ik de schoenen geretourneerd.

Snelle en betrouwbare service
Snelle en betrouwbare service, schoenen precies wat ik had verwacht!

Antwort von Vdvsneakers
Zaterdag 5 april besteld en zaterdag 12…
Zaterdag 5 april besteld en zaterdag 12 april in huis. Onbeschadigd en goed binnengekomen. Kortom, zeker een goede ervaring.

Antwort von Vdvsneakers
De levering was snel en de schoenen…
De levering was snel en de schoenen waren perfect verpakt. De kwaliteit is uitstekend en ze passen als gegoten. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer terugkomen voor meer aankopen!"

Antwort von Vdvsneakers
Ik ben super tevreden!Echt topservice!

Ik ben super tevreden
Ik ben super tevreden! De schoenen zijn prachtig en werden al binnen één dag geleverd. Echt topservice!

Antwort von Vdvsneakers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.