Unternehmen hat geantwortet
We verhuizen van Amerika naar Nederland. We hebben Vds gebruikt om onze auto te importeren. Importeren van auto’s is duidelijk VDS’s “dingetje”. Jomaro weet wat hij doet en hun app houdt je consta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BPM-berekening gevraagd bij VDS. Comtact via email verloopt super goed, direct en vooral heel snel. Nog even telefonisch contact gehad en ook hier goede uitleg en vakkundig. Deze partij werkt snel e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ze hebben mij geholpen met de import van een auto uit Frankrijk. Van begin tot eind waren ze behulpzaam, vriendelijk en profesioneel. Duidelijke offerte vooraf gekregen met een scherpe prijs. Tussendo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij VDS Automotive Services ben je aan het juiste adres voor het importeren van jouw auto, motor of camper. Of hij nu uit Europa, Japan, de VAE of de VS komt, de kans is groot dat wij jou kunnen helpen. Je kunt kiezen voor een voordelig basis importpakket, of onze uitgebreide dienstverlening. Welke pakket je ook kiest en wat voor voertuig je ook hebt, wij ontzorgen jouw importproces. Ook voor verhuisgoed / expats!
Heerewegh 28, 2731BM, Benthuizen, Niederlande
Niels hielp mij vlot en vriendelijk en had kennis van zaken. Fijne service om gebruik van te maken.

Antwort von VDS Automotive Services b.v.
In eerste instantie wordt er een lege bpm opgave voorgeschoteld. Na definitieve oodrachtgeving viel de bpm opgave voor de aangifte ruim 3000 euro hoger uit. Ik voel me genept.

Antwort von VDS Automotive Services b.v.
Nadat 2 jaar geleden men alles uitstekend heeft geregeld voor mijn BMW-4 vanuit Denemarken (in gaf hen de factuur en gegevens en 3 weken later kon ik mijn auto getransporteerd, geregistreerd en gepoetst afhalen), heeft Jomaro van VDS Automotive Services, deze week supersnel de keuring en kentekenaanvraag van mijn nieuwe Volvo XC40 geregeld. Uitstekende kennis van auto's, prima communicatie omtrent voortgang en keurig geregeld.

Antwort von VDS Automotive Services b.v.
Alles prima geregeld door VDS/ Niels roest voor wat betreft import van mijn auto uit belgie. Bedankt en ik kan bedrijf aanbevelen.

Antwort von VDS Automotive Services b.v.
Vorige keer een Lamborghini, nu een Ferrari 488 Spider. Uitstekende begeleiding, afspraken nagekomen, keurig afgeleverd. Zeer prettig geholpen door Dennis Holwerda. VDS zeer aan te bevelen.

Antwort von VDS Automotive Services b.v.
Alles goed verlopen en Niels een goede adviseur. Wat sterke verbetering zou zijn is een soort route kaart introduceren met alle stappen , gekoppeld aan een tracking of melding systeem. Daarmee blijf je altijd up rondste geïnformeerd en hoef je dus geen mails te sturen naar Niels om te vragen hoe het staat, wanneer de keuring, wanneer is het kenteken bekend , wanneer auto klaar etc

Antwort von VDS Automotive Services b.v.
Na één telefoontje was alles duidelijk. Gegevens per mail doorgegeven, de volgende dag de aangifte gereed!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.