VDS Automotive Services b.v. Bewertungen 89

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alles goed verlopen en Niels een goede adviseur. Wat sterke verbetering zou zijn is een soort route kaart introduceren met alle stappen , gekoppeld aan een tracking of melding systeem. Daarmee blijf j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We verhuizen van Amerika naar Nederland. We hebben Vds gebruikt om onze auto te importeren. Importeren van auto’s is duidelijk VDS’s “dingetje”. Jomaro weet wat hij doet en hun app houdt je consta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben mij geholpen met de import van een auto uit Frankrijk. Van begin tot eind waren ze behulpzaam, vriendelijk en profesioneel. Duidelijke offerte vooraf gekregen met een scherpe prijs. Tussendo... Mehr ansehen

1. Importeur
  2. Kfz-Werkstatt
  3. Kfz-Kennzeichenservice
  4. Kfz-Prüfstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Bij VDS Automotive Services ben je aan het juiste adres voor het importeren van jouw auto, motor of camper. Of hij nu uit Europa, Japan, de VAE of de VS komt, de kans is groot dat wij jou kunnen helpen. Je kunt kiezen voor een voordelig basis importpakket, of onze uitgebreide dienstverlening. Welke pakket je ook kiest en wat voor voertuig je ook hebt, wij ontzorgen jouw importproces. Ook voor verhuisgoed / expats!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Zeer positieve ervaring.

Heb het hele proces van aankoop tot aflevering als zeer prettig en professioneel ervaren. Kan de dienstverlening zeker aanbevelen.

1. Juni 2023

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Goed om te horen, dank voor het achterlaten van uw review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalne usługi I szybka…

Profesjonalne usługi I szybka realizacja,polecam wszystkim którzy pierwszy raz importują auto z po za Unii Europejskiej, oni wszystko za ciebie załatwią.Moim konsultantem był Jamaro polecam go w sto%

18. Mai 2023

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Thank you for your trust and positive review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekend uitgevoerd, alleen duurde alles erg lang

Alle activiteiten zijn volledig uitgevoerd zoals vooraf afgesproken en conform offerte. Duitse keuring ging vlekkeloos (binnen 2 dagen). Duitse registratie duurde daarna zeer lang (anderhalve maand). Daarna nog twee weken voordat de Nederlandse registratie rond was. Al met al heeft het dus twee maanden geduurd voordat de auto op Nederlands kenteken stond. Zorgvuldige communicatie over de status van het importeren bij iedere stap heeft geholpen.

23. April 2023

Bedankt voor uw review!
Helaas heeft het vergaren van de technische data voor de Duitse registratie langer geduurd dan verwacht. Hier hebben wij niet altijd evenveel invloed op als dat we zouden willen. Het doet ons veel plezier te weten dat u, desondanks de vertraging, tevreden bent over de dienstverlening!

Bedankt voor het vertrouwen en nog vele jaren rijplezier gewenst!

Team VDS Auto Import

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hele import ervaring van mijn Jeep…

De hele import ervaring van mijn Jeep Grand Cherokee was een prettige samenwerking, met goede communicatie gedurende de maanden voorafgaand aan het eigenlijke transport van de auto vanuit de USA naar Nederland. Snelle reactie op communicatie en goed advies over wat wel en niet mogelijk is. VDS zorgt voor het transport, de import en aanpassing van de auto naar EC standards. Prima service en ervaring met VDS.

24. Januar 2023

Prima bedrijf

Prima bedrijf, goeie afspraken die ook nagekomen worden. Eerlijke en hardwerkende mensen die hart voor de zaak hebben. Om met deze mensen te werken is echt voortreffelijk. Nogmaals mijn dank hiervoor.

19. Januar 2023

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het achterlaten van de review!

50/50

Oke behandel.

Heb alleen niet het gevoel dat er 100% interesse is binnen het bedrijf en dat er teveel met freelancers en of buiten bedrijven word gewerkt die niet weten wat er gaande is.

Ook als je een vraag stelt komt er niet altijd een duidelijke antwoord of word er omheen gedraaid. Als of je het wel zou moeten weten.

27. Januar 2023

Bedankt voor uw review!
Het is niet de bedoeling geweest om u deze indruk te geven. We werken uitsluitend met onze eigen specialisten en enkele vertrouwde externe partijen waar wij al jaren een nauwe samenwerking mee hebben. Tijdens een importopdracht proberen wij te allen tijde onze opdrachtgevers en externe partijen op de hoogte te houden van de voortgang.

Naar aanleiding van uw review gaan wij onderzoeken waar wij onze communicatie nog verder in kunnen verbeteren

Bedankt voor het vertrouwen bij het importeren van uw Ford Mustang en nog vele jaren rijplezier gewenst!

Team VDS Auto Import

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren een prima ervaring

Al jaren een prima ervaring , en wat ik bij vele automotive bedrijven heb door gegeven

19. Januar 2023

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Bedankt voor uw vertrouwen en het achterlaten van de review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very profesional and quick service

Very profesional and quick service! Guys did a great job, fully pleased with our cooperation. Special thanks to Mr. Arjan Blommestein for his support.

23. November 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Thank you very much for your kind words and for posting your review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

VDS heeft het hele proces correct…

VDS heeft het hele proces correct afgewerkt. Lijkt soms wat traag. De automatische voortgangsmails zijn soms niet duidelijk in wat precies bedoeld wordt.

27. November 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Dank voor uw tip, dat is zeker iets wat we zullen controleren.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Zeer professioneel en klantvriendelijk. Niels bracht mij naar de trein en haalde mij weer op. Alles verliep precies volgens het vooraf beschreven tijdpad. Bij iedere stap krijg je een update per e-mail. 100%!

28. November 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Dank voor deze mooie review!

Erg tevreden over VDS BPM-berekening

Erg tevreden over VDS. Zij hebben voor mij de BPM-berekening opgesteld en deze heb ik kunnen gebruiken voor de belasting.

Zeer professioneel, snel in antwoorden en zeer prettig in contact.

Dikke aanrader

7. November 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Goed om te horen, en dank voor uw review!

BPM-berekening VDS

BPM-berekening gevraagd bij VDS. Comtact via email verloopt super goed, direct en vooral heel snel. Nog even telefonisch contact gehad en ook hier goede uitleg en vakkundig. Deze partij werkt snel en doeltreffend. No nonsense … aanrader!

Mocht ik weer een voertuig importeren neem ik zeker contact op.

7. November 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Dank voor uw review, goed om te horen. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na aankoop van mijn Citroen c3 bleek…

Na aankoop van mijn Citroen c3 bleek dat er van alles mis was met de motor, zuigers en verbruik van veel olie.
Dus terug gegaan en kreeg te horen dat het op gelost zou worden.
Het duurde zolang dat ik er geen vertrouwen meer in had.
Maar vanmorgen kon ik hem ophalen, hij loopt weer als een zonnetje nadat hij is gereviseerd.
Een echte aanrader deze garage

26. Oktober 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Beste heer, dank voor het achterlaten van uw review. Voor zover wij hebben kunnen nagaan, is deze review onterecht bij ons terecht gekomen. Wij verkopen namelijk geen auto's. Wellicht bedoelt u dus een ander bedrijf. Kunt u dit controleren? Alvast bedankt.

Lincoln Navigator

Invoer van mijn Lincoln Navigator is goedgekomen.

De reden voor 4 van 5 sterren is dat ik voor mijn gevoel niet altijd geupdate ben over veranderingen van status invoer over het proces. En ook bij ophalen dat (ondanks goede behandeling) er toch wat onvolkomenheden waren.

Ik zou het wel aanraden voor invoer van auto van buiten EU, via Duitse brief.

20. Oktober 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Dank voor uw review en waardevolle feedback. Wij werken er hard aan om onze informatievoorziening verder te verbeteren. Fijn om te horen dat u ons aanraadt!

Mijn contact met VDS

Vanaf het moment dat ik met VDS Automotive in contact ben gekomen verliep de correspondentie uiterst correct en zonder wachtmomenten.
De verwerking van alle benodigde dokumenten om de auto ingevoerd te krijgen verliep naar mijn idee op een zeer professionele manier. de benodigde tijd om alles rond te krijgen is geheel volgens verwachting verlopen.
Mijn dank aan de begeleider van dit hele proces

20. Oktober 2022

Antwort von VDS Automotive Services b.v.

Graag gedaan, en dank voor de review!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr