Hold jer væk
Havde booket et spa ophold for mig og min kæreste, fra d7-9 februar med spa og 3 retters menu inkluderet. Første dag vi tjekker ind var alt fint, vi tjekker ind omkring klokken 15:00 og får kort til værelset samt armbånd til spaen, værelset var flot og rent, det havde dog været rart med køleskab men det en mindre detalje. Der hvor det hele starter er da vi om aftenen skal ned og spise, første dag har vi kun bestilt hovedret da vi som sagt tjekker ind klokken 15:00, menu kortet består af meget få hoved retter, det eneste som var interessant for os var entrecote, dette siger vi til tjeneren vi ønsker der får vi af vide at vælger vi entrecote skal vi betale 50sek svenske kroner udover det vi allerede har betalt for maden, dette er vi ultilfreds over og informere tjeneren vi ikke er oplyst om dette hvilket ikke bliver nævnt hverken når du bestiller eller bliver vist til bordet, jeg vælger dog alligevel og sige ja tak til det, og vi bestiller to entrecote tjener forklarer os så at den kun kommer som bøf og salat, skal vi have pomfritter eller kartofler og sovs skal vi også betale dette udover, vi har ALLEREDE betalt for mad hjemmefra og er på intet tidspunkt blevet informeret om dette, når man betaler så mange penge burde man mene det skal oplyses eller være med i prisen; jeg vælger så og sige vi ikke vil betale for pomfritter, og han undersøger det og vi får det med i prisen meeeen vi begge to bestiller bøffen medium rare, efter vi har ventet 20-25 minutter spørg vi tjeneren hvornår maden kommer og han siger 5min udover det vi har ventet. Da vores bøf så kommer er min kæreste Well done og min er rare, vi har siddet og ventet på mad der så slet ikke lever op til det vi bestiller, vi vælger og gå fra bordet og må i stedet tage på mc donalds for at spise, jeg går i receptionen og siger jeg vil have pengene tilbage for det mad jeg har købt med i pakken hvilket er 1340sek de tilbyder.. Om lørdagen, vælger vi og gå i spaen omkring aften, og der ønsker vi noget og drikke jeg stiller mig i baren til at starte med som er piv tom ingen bartender at se, de har så en klokke stående som man kan ringe på denne vælger jeg og ringe på 3 gange og der kommer stadig ingen tjener, 20min efter vælger min kæreste og prøve hvortil der også står et andet par der ønsker noget og drikke, der stadig ingen tjener at se det ender med at manden til parret der også har stået og ventet må gå op i receptionen og spørge efter ind hvortil HENDE der står i receptionen kommer ned og servere..
Det lever slet ikke op til den standard man forventer af et spa hotel og slet ikke til den pris man betaler det er så uprofessionelt og virker til at man er ligeglad så længe der kommer penge i kassen! HOLD JER LANGT VÆK og brug jeres penge på et andet hotel
7. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung