Unternehmen hat geantwortet
We waren dringend op zoek naar een vakman ivm een afbraak. Onmiddellijk werd er gereageerd door firma Vico afbraak en ontmantelingswerken. Duidelijke offerte en goede uitvoering van de werken. We z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Over "vakmangids" kan ik nx negatiefs zeggen. Ik zocht dringend hulp en werd dezelfde dag gecontacteerd èn geholpen. Klusjesdienst was wel heel erg duur, maar daar heeft vakmangids waarschijnlijk gee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik geef 5 sterren, waar ik een probleem mee heb is dat jullie nu al voor feedback vragen, zou dat nu even kunnen wachten, het is alsof de soep nog heet is, echt niet aangenaam.
Unternehmen hat geantwortet
Vakmangids is een online platform dat zich richt op het verbinden met lokale vakmensen met mensen die op zoek naar naar een vakman, en dit voor verschillende soorten diensten. Hier kan u offertes aanvragen bij verschillende vakmensen, zoals loodgieters, elektriciens, schilders en bouwbedrijven.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Aanvraag gedaan voor offerte bij een lokale dakwerker. Echter kom ik terecht op hun platform. Al meerdere ongevraagde telefoons gekregen van andere dakwerkers. Als je dan mailt voor uw ongewilde aanvraag op hun platform te verwijderen, krijg je geen antwoord.
Dit is geen correcte manier van werken

Antwort von Vakmangids
Ze doen zich voor als een bedrijf, en pas later blijkt het om een platform te gaan. Bedriegelijk. Vervolgens is het heel moeilijk om je gegevens te verwijderen.

Antwort von Vakmangids
Achterlijke bedrijf. Verwijderd mn gegevens niet en spammen mij met mails.

Antwort von Vakmangids
Duidelijke offerte en goede uitvoering van de werken.
We zijn dus heel tevreden over de manier waarop alles is verlopen: duidelijk, vlot en betrouwbaar. Als we in de toekomst nog gelijkaardige werken moeten laten uitvoeren, weten we meteen wie we contacteren. Een echte aanrader!

Zeer tevreden. Verschillende werken al mogen uitvoeren. Correct

Antwort von Vakmangids
Klusjesdienst was wel heel erg duur, maar daar heeft vakmangids waarschijnlijk geen invloed op ?

Een nieuwe lead wordt onmiddellijk doorgegeven en ook slechts 1x
De kwaliteit van de leads is goed.

Antwort von Vakmangids
duur voor betaald maar geen enkele klant dat zegt "ok", u kan beginnen, prijzen opvragen het is normaal, maar toch geen 5 a 10 offerten, ook weet ik niet de reden, u zou de klant contact opnemen om te weten

Antwort von Vakmangids
correctere info bij de eerste bladzijde zou welkom zijn
er staat ramen en deuren in tweede instantie als je aangekocht hebt blijkt het over andere dingen te gaan dan door mij opgegeven vb binnendeuren reparaties aan wc .binnenafweking en nog vele andere dingen waar ik heb voor ingetekend.

Antwort von Vakmangids
Correct op alle manieren. Als ondernemer fijn om samen te werken

Antwort von Vakmangids
Misschien een nieuwe manier om werken binnen te halen.

Antwort von Vakmangids
vlug reactie en het ging zeer vlot met offerte en goed
goed gedetailleerd

Antwort von Vakmangids
Een hele handige site , je bepaald zelf welke leads je aankoopt en zeer vriendelijke service

Antwort von Vakmangids
Af en toe komen er wel leads uit, jammer genoeg gaan er veel leads uit naar aanvragen van mensen die niet beseffen dat daar moet voor betaald worden en dat een aanzet is voor VAKMENSEN.

Antwort von Vakmangids
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.