Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 3 maanden gebruik gemaakt van Gigaleads, tijdens het verkoopgesprek werd me verteld dat de minimum afname 3 maanden was. Het contract bestond uit een management fee van €1250 p/m en... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn al een langere tijd op zoek naar een betrouwbare partij die ons continuïteit kan bieden in leadgeneratie. Met veel partijen samengewerkt echter nooit langdurig succesvol kunnen draaien.... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur
  2. Online-Marketing-Unternehmen
  3. Medien- und Marketingagentur

Über Gigaleads

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn een toonaangevend advertentiebureau in de Benelux, gespecialiseerd in het genereren van hoogwaardige leads voor onze klanten. Met een team van ervaren professionals streven wij ernaar om de beste resultaten te behalen voor jouw bedrijf door middel van creatieve en effectieve marketingstrategieën.

Als dé partij in de Benelux die garanties durft te geven op resultaat, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Wij begrijpen dat het succes van jouw bedrijf afhangt van de kwaliteit van de leads die wij genereren en daarom zetten wij ons volledig in om jouw doelstellingen te bereiken.

Onze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Leadgeneratie en -management
  • Digitale marketing en advertentiecampagnes
  • Social media management en content creatie
  • Zoekmachineadverteren (SEA)
  • Webdesign en -ontwikkeling
  • E-mail marketing en automatisering
  • Analytics en rapportage

Bij Gigaleads geloven we in transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarom bieden we altijd een heldere communicatie, inzichtelijke rapportages en strategisch advies om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten van jouw campagnes.

We nodigen je uit om deel uit te maken van ons groeiende klantenbestand, dat al vele tevreden ondernemers uit de Benelux omvat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien en floreren met onze resultaatgerichte marketingoplossingen.

Gigaleads - Wij garanderen resultaat!

3,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betrokken en warme afspraken

We zijn inmiddels 3 maanden klant bij Gigaleads, en hetgeen wat me opvalt is dat ze super betrokken zijn bij de klant: snelle reacties, veranderingen en strategiegesprekken. Eerste maand liep wat schroef, maar nu in maand 3 krijgen we kwalitatieve afspraken voor onze adviseurs!

15. August 2025

Misleidend aanbod – niet transparant over de werkelijke kosten

Misleidend aanbod – niet transparant over de werkelijke kosten

Ik werd benaderd met een aantrekkelijk klinkend aanbod: 40 leads in de eerste maand voor €895, zonder contract en met gegarandeerd resultaat. Klinkt goed, toch? Helaas bleek dit achteraf een schoolvoorbeeld van een misleidende instapdeal.

Na verder contact bleek dat er nog allerlei verborgen kosten bijkomen, zoals advertentiekosten van €600, een extra fee, en dat de genoemde prijs van €895 slechts een "vanaf-prijs" zou zijn. Dit wordt in de oorspronkelijke communicatie nergens vermeld, wat zorgt voor verwarring en wantrouwen.

Het meest zorgwekkende? Toen ik de directeur hiermee confronteerde, had hij daar geen enkel inhoudelijk antwoord op. Sterker nog, hij gaf letterlijk aan dat “als hij ergens geld bij wil doen zonder dat dat vooraf afgesproken is, dat dat gewoon mag en geen probleem is”. Een ronduit bizarre en arrogante houding, die totaal geen begrip toont voor onze kant van het verhaal – wij schrikken terecht van bedragen die ineens opduiken zonder enige vermelding vooraf.

Daarnaast viel op dat hij uitging van allerlei aannames, in plaats van precies te weten wat er eerder is gecommuniceerd. En dat terwijl je als directeur toch zou mogen verwachten dat je goed op de hoogte bent van wat jouw team belooft aan potentiële klanten.

Kortom: als transparantie, duidelijkheid en professioneel gedrag voor jou belangrijk zijn, dan zou ik dit aanbod zeker links laten liggen. Wat eerst een goede deal lijkt, blijkt uiteindelijk een verwarrende en dure tegenvaller.

14. Mai 2025

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring met Gigaleads – houdt zich niet aan afspraken

Wij zijn een samenwerking met Gigaleads aangegaan met de volgende duidelijke afspraken:

Advertentiebudget: €6.000
Agency fee: €5.000
Belofte: 200 leads en 80 afspraken

Garantie: Bij het niet behalen van de doelstellingen zou de agency fee van €5.000 worden terugbetaald.

Het uiteindelijke resultaat was ronduit teleurstellend:

Geleverde leads: 5 (!)
Gemaakte afspraken: 0

De samenwerking is op 5 november 2024 beëindigd, en ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen, hebben wij op 29 januari 2025 nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Gigaleads heeft niet alleen zijn beloften niet waargemaakt, maar ook onze tijd en geld verspild. Absoluut geen aanrader voor wie serieus zaken wil doen. Ook kwaliteit van de ads waren matig tot slecht.

29. Januar 2025

Antwort von Gigaleads

Bedankt voor je feedback, hoe pijnlijk deze ook is om te lezen. We vinden het oprecht jammer dat jouw ervaring met Gigaleads niet heeft opgeleverd wat je ervan verwachtte. We nemen je bericht zeer serieus.

Allereerst willen we benadrukken dat we spoedig contact met je zullen opnemen om het traject rondom de terugbetaling netjes af te ronden, conform de garantieafspraken die we vooraf hebben besproken. Transparantie en het nakomen van onze beloftes zijn voor ons essentieel, en we willen dit dan ook zo correct mogelijk met je afhandelen.

Tegelijkertijd willen we graag wat context geven. Onze strategieën zijn gebaseerd op een beproefd systeem dat voor honderden bedrijven wél bovengemiddelde resultaten oplevert. Toch zijn er – zoals in jouw geval – uitzonderingen waarin het systeem minder goed aansluit. Daar kunnen verschillende factoren een rol in spelen, waaronder:

A. Markt-fit en productaanbod – Als het aanbod onvoldoende aansluit op de behoefte van de doelgroep, kan zelfs de beste strategie tekortschieten.
B. Vertraging in feedback of opvolging – Onze ervaring leert dat snelle opvolging van leads essentieel is voor conversie. Wanneer hier vertraging in zit, beïnvloedt dit direct de resultaten.
C. Advertentie- en funnelvalidatie – In sommige markten is er meer tijd en budget nodig om tot een winnende combinatie van advertenties, targeting en landingspagina’s te komen.

We begrijpen dat dit geen excuus is, maar we hopen hiermee wel duidelijk te maken dat we altijd met de beste intenties en bewezen processen werken — en ook verantwoordelijkheid nemen wanneer het niet gaat zoals verwacht.

Nogmaals onze excuses voor het verloop van deze samenwerking. We hopen via persoonlijk contact alsnog tot een nette afronding te komen.

ABSOLUTE GAMECHANGER

Onze ervaring met Gigaleads: EEN ABSOLUTE GAMECHANGER!

Vanaf het begin waren we wat terughoudend, want laten we eerlijk zijn: de meeste marketingbureaus strooien met beloftes die ze nooit nakomen. Maar Gigaleads heeft ons volledig omvergeblazen! Dit is hét bureau dat doet wat het zegt.

In slechts 3 maanden tijd hebben ze maar liefst 135 leads gegenereerd, goed voor een directe omzet van €150.000! En het mooiste? Er zit nog minstens hetzelfde bedrag in de pipeline, klaar om binnen te komen. Bovendien is onze naamsbekendheid door het werk van Gigaleads enorm gestegen. Mensen herkennen ons merk overal waar we komen – een gevoel dat onbetaalbaar is.

Onze gouden tip voor elke ondernemer, ongeacht de sector: als je op zoek bent naar een marketingpartner die resultaten levert en je verwachtingen overtreft, neem dan contact op met Gigaleads. Laat de cijfers voor zich spreken en ervaar het verschil zelf!

Levi, Debora, Simon en Jorik – jullie zijn een fantastisch team. Bedankt voor jullie inzet, expertise en geweldige service. Wij kijken met veel vertrouwen uit naar een langdurige samenwerking!

23. Januar 2025

Oplichters uitkijken

Oplichters uitkijken

15. Dezember 2024

Antwort von Gigaleads

We hebben je naam niet kunnen koppelen aan een klantdossier of eerdere samenwerking met Gigaleads. We nemen dit soort aantijgingen zeer serieus en willen je dan ook vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen zodat we kunnen verifiëren of er daadwerkelijk sprake is geweest van een samenwerking.

Bij Gigaleads staan transparantie, resultaatgerichtheid en klanttevredenheid centraal. We werken dagelijks met tientallen bedrijven die op zoek zijn naar groei, en doen dit altijd met duidelijke afspraken en meetbare doelstellingen.

Mocht er sprake zijn van een misverstand, dan lossen we dat graag op — maar valse of ongegronde beschuldigingen helpen niemand.

€5250 kosten, 0 klanten

Het contract bestond uit een management fee van €1250 p/m en advertentiekosten van €500 p/m. In totaal dus een investering van € 5250.

Voor dit bedrag hebben ze Facebook en Instagram ads gedraaid voor het werven van leads.

In een Google Sheets werden de lead ingeschoten, en zodra er een "afspraak" was kreeg ik daar een melding over inclusief agenda-uitnodiging.

Ik heb in totaal 5 personen gesproken, de rest van de afspraken kwam gewoon niet opdagen. De personen die ik heb gesproken waren voornamelijk startende of kleine ondernemers met weinig tot geen budget. 3 offertes heb ik geen reactie op gehad en voor de andere 2 was het te duur.

Achteraf gezien had ik die €5K+ beter elders kunnen besteden, dit is pure verspilling geweest.

13. Dezember 2024

Antwort von Gigaleads

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring met ons niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We willen daar graag op reageren en ook aangeven welke stappen we inmiddels hebben genomen om onze dienstverlening te verbeteren.

Alle leads die via onze campagnes binnenkomen, vullen zelf hun gegevens in via een formulier — er is dus altijd sprake van actieve interesse. Tijdens jouw campagne hadden we echter nog geen systeem om deze leads vooraf telefonisch te verifiëren. Dat maakte het lastig om bij klachten de kwaliteit objectief te beoordelen. Inmiddels hebben we dit structureel opgelost met de inzet van een professioneel callcenter dat iedere lead kwalificeert vóórdat deze wordt doorgestuurd.

Dat leads niet goed bereikbaar zijn of niet opdagen voor afspraken is frustrerend — dat begrijpen we. Tegelijkertijd zien we dat dit in veel gevallen te maken heeft met het opvolgproces. In jouw situatie viel het ons op dat de Google Sheet, waarin je per lead jouw opvolgacties kon noteren, grotendeels leeg bleef. Daardoor leek het voor ons alsof de leads überhaupt niet waren benaderd, wat het voor beide partijen lastig maakt om de campagne goed te evalueren.

We nemen deze ervaringen mee en verbeteren continu onze processen. Juist feedback zoals deze helpt ons daarbij. We wensen je veel succes in je verdere onderneming, en mocht je in de toekomst alsnog samen willen kijken naar een aangepaste aanpak, dan staan we daar uiteraard voor open.

Transparante communicatie, geweldige resultaten

Sinds we met Gigaleads zijn begonnen, hebben we een aanzienlijke verbetering gezien in de kwaliteit van onze leads en het aantal afspraken dat in onze agenda staat. Wat ik vooral waardeer is de duidelijke communicatie en de transparantie over de voortgang. We weten altijd precies waar we aan toe zijn en wat we kunnen verwacht.

2. September 2024

Positieve ervaring met Gigaleads

Omdat onze orderwaarden erg hoog zijn, wist ik niet zeker of sociale media-advertenties wel gepast zouden zijn. Al tijdens ons eerste gesprek merkte ik dat ze wisten wat ze deden. We hebben mijn aanbod aangepast om de conversies op sociale media te verhogen, en dat is gelukt. Momenteel breiden we dit uit naar ongeveer 5 leads per dag, van de 2-3 geïnteresseerde leads waarmee ik elke dag chat!

23. August 2024

Best Experience with Gigaleads

Gigaleads made it so much easier for me to launch my videography business. I received qualified lead almost immediately, which increase my earnings.

9. August 2024

Antwort von Gigaleads

Thanks for your good review, Mark!

Tevreden van hun werk

Tevreden van hun werk. Meer omzet zoals beloofd. Na enkele dagen zagen we meteen het verschil in omzet. Bedankt aan Levi voor de goede resultaten.

1. August 2024

Antwort von Gigaleads

Levi is erg blij met deze review, bedankt Bob!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer snelle en goede service.

Zeer snelle en goede service.
Eerlijk bedrijf dat zich inzet voor zijn klanten en altijd bereikbaar is!
Een echte aanrader om mee samen te werken. 💪😉

16. August 2024

Goed om te horen Pascal! Op een lange samenwerking 🙌

Helaas een slechte ervaring

Helaas een slechte ervaring. Doen de belofte van een X aantal leads en vragen een initiële betaling van €5000,- voor 3 maanden exclusief advertentiebudget met de belofte dat die wordt terugbetaald als na 3 maanden het aantal leads niet is behaald.

Na 2 maanden is gebleken dat ze met ieder onderdeel van de campagne achterlopen en wanneer wij aangeven zeer ontevreden te zijn wordt min of meer gezegd dat we dan "eerder aan de bel hadden moeten trekken". Ook worden er spelfouten gemaakt in de content en is het van zeer matige kwaliteit (een middelbare school student kan het ook). Wij zijn als klant niet verantwoordelijk voor het nakomen van de beloftes van Gigaleads.

Opeens werd verteld dat ze er van overtuigd zijn dat het beloofde aantal leads alnog behaald zal worden. Maar wanneer wij aangeven dat wij er geen vertouwen meer in hebben en liever stoppen met de samenwerking (m.a.w. (een deel van de) opstartkosten terug willen) wordt gezegd dat eerst de 3 maanden afgemaakt moeten worden.

Wij kunnen niet blijven investeren in een campagne die duidelijk niet werkt. Zeker niet omdat het nalaten van deadlines en het maken van fouten heeft meegeholpen aan het falen van de campagne.

Kortom, een nalatige partij die niet zijn verantwoordelijkheden na komt en het liever af schuift op de klant.

9. August 2024

Aanrader!

Ik werk nu inmiddels 4 maanden met Gigaleads en de services hebben me super erg geholpen. Wat ik fijn vindt is de persoonlijke aandacht maar ook dat ze je meenemen in wat ze doen en hoe ze het doen dat je er zelf van kunt leren! Zeker een aanrader voor iedereen die net start met marketing of advertenties!

8. August 2024

Antwort von Gigaleads

Bedankt voor je review, Niels!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enige kennis maar nul resultaat

Ze doen zeker moeite, maar slaagden er niet in om de beloofde cijfers te behalen. 180 qualified leads in 3 maanden werden er amper 11. Mooie beloftes: target niet halen is 100% geld terug, maar natuurlijk komt er een waslijst aan smoesjes om dat niet te moeten doen. Ze hadden eerst de verkeerde uitvluchten opgesomd maar dat bleek dan een andere klant te zijn, we waren dus niet de enige zo blijkt.

De resultaten na 3 maanden en €5500 aan kosten:
- 65 leads, waarvan amper 11 qualified
- 0 klanten uit voortgekomen
- 560% hogere kost per lead dan wat zij beweerden te kunnen halen.

Deze resultaten komen dus niet eens in de buurt van de gemaakte afspraken. Om dan ook nog de terugbetaling niet uit te voeren, spreekt boekdelen.

3. Juni 2024

Beste K.E.,

Het spijt ons te horen dat je ervaring met Gigaleads niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke resultaten en service te bieden, en we nemen feedback zoals deze zeer serieus.

Op basis van de informatie die je hebt gedeeld, kunnen we op dit moment helaas geen overeenkomstig klantprofiel vinden in ons systeem. Dit maakt het voor ons lastig om specifiek op je zorgen in te gaan en een passende oplossing te bieden.

We willen je dan ook vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via info@gigaleads.nl. We staan klaar om je situatie verder te onderzoeken en samen tot een oplossing te komen die voor beide partijen acceptabel is.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Echt resultaat!

We zijn nu een aantal maanden met Gigaleads onderweg en de resultaten spreken voor zich. We krijgen kwalitatieve offerte aanvragen welke ook echt in orders omzetten.

Interessant daarbij is dat we bij deze klanten ook vaak later andere diensten uit ons portfolio verkopen.

29. Juli 2024

Antwort von Gigaleads

Bedankt voor je review Siebren! We hopen nog vele leads voor jullie te mogen leveren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben met deze bedrijf in aanraking…

Ik ben met deze bedrijf in aanraking gekomen via Facebook en in het begin dacht ik dit is ook weer een van de marketing bedrijven die van alles beloven maar uiteindelijk niks. Maar ik werk nu sinds een jaar met ze en ik moet zegen dat ik echt een super tevreden bent met ze , ze denken met je mee ze delen hun ervaringen met en geven juiste adviezen waar het nodig is.

1. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Schedule an appointment with you but dont show up.

Called me to make an appointment and did not show up on the scheduled meeting.
i see many more people in the reviews who have had the same.

22. Mai 2024

Hi Delta Trader EA,

We are sorry to read about this experience. We can not find any requests from "The Delta Trader EA" in our systems, so we are not able to check what happened.

Would you please give us the necessary details as we requested via email through TrustPilot?

Looking forward to help you out.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr