Uwzorgalarm Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dhr Huseyin van uwzorgalarm is een zeer vriendelijke man geeft duidelijke en heldere uitleg over de diverse zorgalarm apparaten en de werking daarvan. Wij als familie raden de zorgalarm voor ouderen a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door zowel de verkoper als ook door het hoofdkantoor duidelijke uitleg gekregen. Op mijn vraag hoe men de woning inkomt (de meeste ongevallen vinden thuis plaats) kwamen we op een sleutelplaatje.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij vinden de senioren alarm een prettig product. Onze moeder heeft een veiliger gevoel, waardoor zij meer kan genieten van haar vrijheid. Wij zijn erg tevreden!! Prima en duidelijk uitleg van de adv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mr Remco was hier, van uwzorgalarm.nl. Ik had een fijne ervaring, lekker onspannen gesprek. Geen verkoop truckjes of aangesmeerd. Ik ben bewust geworden en realiseerde, dat het een goede keuz... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Ons alarmsysteem is een draagbare telefoon voorzien van een GPS tracker. Hierdoor kan ten alle tijden de locatie van het systeem worden opgevraagd. Kinderen, ouderen en organisaties kunnen nu op een gemakkelijke manier de historische locaties inzien, alarmeren en communiceren. Familieleden, vrienden en bekenden kunnen nu met een gerust en veilig gevoel kinderen of ouderen hun gang laten gaan. Met de druppel en de Altijd Veilig APP is het gemakkelijk om onderling te communiceren en in geval van nood te alarmeren. Zo kunt u uw dierbaren er met een gerust hart een dagje op uit sturen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meneer g jansen heeft het erg goed…

Meneer g jansen heeft het erg goed gedaan met de uitleg met de alarmering ik ben er zeer tevreden en het voelt voor ons weer wat veiliger helemaal toppie

19. September 2025

Beste Susan v/d Langenberg,

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent en zich weer veiliger voelt met onze alarmering. Fijn dat meneer Jansen u zo goed heeft kunnen helpen met de uitleg. Wij geven uw complimenten zeker aan hem door. Dank u wel voor deze mooie woorden!

Team Uw zorgalarm

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adviseur Denise was hier met 2…

Adviseur Denise was hier met 2 collega's en hebben een presentatie gehouden.
Duidelijke informatie, was gezellig en blij met de hulp en de antwoorden

10. September 2025

Beste B. van Rumt,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u de presentatie als duidelijk en prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed geïnformeerd voelt en dat er altijd ruimte is voor uw vragen. Uw vertrouwen in ons team waarderen we enorm!

Zeer vriendelijke verkoper goede uitleg

Zeer vriendelijke verkoper goede uitleg

26. August 2025

Beste Wilma Overeem,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onze adviseur als zeer vriendelijk hebt ervaren, de uitleg duidelijk was. Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd en met een prettig gevoel gebruik kan maken van onze dienstverlening.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke verkoper goede uitleg…

Zeer vriendelijke verkoper goede uitleg en het is makkelijk voor ons

26. August 2025

Beste Rob Lijst,

Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat het gebruik voor u makkelijk is.

Meneer wolfs

Meneer wolfs
Heel sympathiek komt betrouwbaar en eerlijk over bedankt voor de goede zorgen

4. August 2025

Beste Sonja Lekerkerker,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en onze service als betrouwbaar en eerlijk ervaart. Dat is precies waar wij als team naar streven. Bedankt voor uw vertrouwen in UwZorgAlarm!

team UwZorgAlarm

Hele positieve mensen.

Hele positieve mensen.
Ze hebben de zere plek geraakt die geraakt moest worden.
Helemaal enthousiast.
Wat een lieve mensen, Denise is erg vrolijk en heeft veel kennis van haar vak en haar mannelijke collega helpt ze goed op weg.

31. Juli 2025

Beste Sonny,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze service en ons team!
We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen op de manier die u nodig had, en het doet ons goed te horen dat zowel Denise als haar collega u zo goed op weg hebben geholpen. Uw waardering geeft ons extra motivatie om dit iedere dag weer te doen.

Nette heer goede uitleg

Er stond een nette heer bij mij aan de deur.
Binnengelaten, na een nette uitleg en goed gesprek met adviseur Ko.
Heb ik gekozen voor een systeem.
Bedankt

25. Juli 2025

Beste Alexandra van Noord,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!
Fijn om te horen dat u een prettige ervaring had met onze adviseur Ko en dat zijn uitleg u goed heeft geholpen bij het maken van uw keuze. We wensen u veel gemak en veiligheid met uw nieuwe systeem.

Lieve jonge man stond aan de deur

Lieve jonge man stond aan de deur
Van uwzorgalarm.nl

Ik liet hem binnen en met een fijn gesprek samen heeft hij mij geholpen aan een persoonsalarmering.
Daar stond ik nog niet bij stil, maar hebben gezellig gepraat en ik kreeg bewustwordingsproces over de gevaren wat er kon gebeuren.

Lieve jonge, zijn naam was Remco Steenis

Gr v huet

25. Juli 2025

Beste Mvr Huet-Marks,

Wat fijn om te lezen dat u zo’n prettig gesprek heeft gehad met onze collega Remco!
Mooi dat hij u heeft kunnen helpen met een persoonsalarmering, en dat dit in een gezellige sfeer kon gebeuren. Wij zijn blij dat we u van dienst mochten zijn.

Plezierig gesprek goede uitleg

Plezierig gesprek, zeer vriendelijk en duidelijk geholpen, door mvr Rachel. Ik heb het alarm gelukkig nog niet nodig gehad, maar al wel getest en werd netjes te woord gestaan door de meldkamer. Super dat je gewoon door het alarm kan communiceren, het is ook luid en duidelijk te verstaan, dat is voor mij erg belangrijk omdat ik wat slecht horend ben.

De service was erg snel had het binnen 2 dagen al in huis, beter als een alarm via de zorg hier daar moest ik 3 maanden op wachten echt belachelijk, had allang dood kunnen zijn!

Hopelijk heb ik het niet nodig maar ik ben blij met dit alarm, geeft me toch wat zekerheid.

Mvg Sieneke

28. Juli 2025

Beste Sieneke Lindenhof,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!
Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen door onze collega Rachel en dat het alarm goed bevalt. We zijn blij dat u het snel in huis had en dat het systeem, inclusief de meldkamer, duidelijk en goed verstaanbaar is. Het doet ons goed om te weten dat het u extra zekerheid geeft.

Val alarm prima alarm.

Dhr Janssen is bij me langs voor uw zorgalarm

Ben bij de organisatie voor de veiligheid en vind het een prima systeem . Het wordt tevens goed uitgelegd.
Hoop er geen gebruik van hoeven te maken. En anders gaat dit in vol vertrouwen.
Mag Dhr Gloudemans

28. Juli 2025

Beste F. Gloudemans,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden.
Fijn dat u zo tevreden bent over de uitleg en het systeem, en dat onze collega Dhr. Janssen u goed heeft kunnen helpen. We hopen natuurlijk dat u het alarm nooit nodig zult hebben, maar het is fijn dat het u extra veiligheid biedt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben erg benieuwd na dit product en ik…

Ben erg benieuwd na dit product en ik ga hem zeker buiten uit proberen
U bent een vriendelijke man Corne Wolfs
En u heeft mij alles goed uitgelegd

24. Juli 2025

Beste Peter Goudriaan,

Bedankt voor uw leuke reactie!
Fijn om te horen dat onze collega Corné u alles goed heeft kunnen uitleggen en dat u enthousiast bent om het product uit te proberen, ook buitenshuis. We wensen u veel gemak en veiligheid met uw persoonsalarmering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was top ervaring met Denise Arts fijn…

Was top ervaring met Denise Arts fijn dat ze aan de deur kwamen want me vader had er hart een nodig en ben blij dat we hem niet van de gemeente hebben genomen aangezien hij daar het dubbele kost en als je dan in de lift valt je als nog 112 moet bellen en als me vader nu onderweg is met de auto en er gebeurd wat word hij zelfs onderweg gewoon geholpen dus dit is top geregeld.

23. Juli 2025

Beste Shirley van't Hoenderdaal,

Wij danken u als eerste voor deze mooie woorden!
Fijn dat u hiervoor tijd heeft vrijgemaakt.

Wij zijn blij te zien dat u en uw vader een fijn en goed gesprek hebben gehad met onze adviseur.

Wij zijn van mening dat de veiligheid van een Alarm overal te gebruiken moet zijn en daarom ook de mobiele vorm van persoonsalarmering.
Waar er ook iets zou gebeuren (wat we uiteraard nooit hopen) de hulp zal altijd direct in gang gezet worden.

Daarnaast is het fijn om te zien dat de kosten hiervoor ook voor u weer positief uitkomen.

Wij zullen uw feedback delen met onze adviseur.
Met vriendelijke groet team UwZorgAlarm

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn dat het alarm werkt waar of je ook bent Veiligheid voor alles

Fijne kennismaking met Denise Duidelijke uitleg en niet opdringerig .Wij hebben er een goed gevoel bij .

9. Juni 2025

Beste Jacqueline Aertssen,
Bedankt voor deze mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat de kennismaking met Denise als prettig en duidelijk is ervaren. We vinden het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en goed geïnformeerd worden, zonder druk. Geweldig dat jullie er een goed gevoel bij hebben – daar doen we het voor! 💙

Het team Uw Zorg Alarm.

Vriendelijk en duidrlijk

Heel vriendelijk, duidelijke uitleg, goed op tijd. Je voelt de passie voor t werk

28. Mai 2025

Antwort von Uwzorgalarm

Beste Reggy van Oorschot, heel goed om te zien dat u een prettig bezoek heeft gehad van onze adviseur. Fijn om te zien dat u een goed gesprek heeft gehad en dat alles netjes en duidelijk was voor u. Fijn dat u dit heeft ervaren als Passie! Wij zullen uw feedback delen met uw adviseur.
Groeten team uw zorg alarm

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correcte uitleg van Denise.

21. Mai 2025

Antwort von Uwzorgalarm

Beste Annie Stolk Rietbergen, wat fijn om te zien dat u een correcte uitleg heeft gehad tijdens het bezoek van onze adviseur Denise. Wij zullen uw feedback delen met de adviseur.
Groeten team uw zorg alarm

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sandy was vriendelijk en ter zake…

Sandy was vriendelijk en ter zake kundig.

12. Mai 2025

Antwort von Uwzorgalarm

Beste Ed Blaak, wat fijn om te zien dat u een goed en kundig bezoek heeft gehad van onze adviseur Sandy. Wij zullen uw feedback delen met onze adviseur. Groeten team uw zorg alarm

Goed systeem. Fijne adviseur

Ik voelde mij overvallen maar ik vind het toch een zeer prettig gesprek en voelde mij enorm overtuigd dat het verstandig is.
Adviseur Denise leefde zich ook in mij in.

Prettig ervaren.

8. Mai 2025

Antwort von Uwzorgalarm

Beste Mevr. Fornara, wat fijn om te zien dat u ondanks uw eerste gevoel toch een zeer prettig bezoek heeft gehad van onze adviseur Denise. Wij wensen u veel veiligheid toe. Wij zullen uw feedback delen met de adviseur. Groet team uw zorg alarm

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga NIET in zee met dit bedrijf

Ga NIET in zee met dit bedrijf. Zijn bij mijn oma zomaar langs gekomen en na een lang verkooppraatje hebben ze mijn oma haar rekeningnummer en gegevens laten tekenen, dit heeft ze NIET zelf ingevuld omdat ze een gebroken schouder heeft en dus niet zelf kan schrijven. De man die langs kwam vroeg of mijn oma hart patiënt was en of hij een pilletje voor zijn hart mocht van haar???? Heel vreemd verhaal. Na lang onbereikbaar te zijn hebben wij (haar kleinkinderen) het abonnement gelukkig stop kunnen zetten. Hierna is deze verkoper nog 2(!!) keer langs de deur gegaan bij m’n oma. Ze woont in een flat en hij is op een of andere manier binnengekomen. Hij is naast mijn oma ook bij een hoop anderen in de flat langs gegaan. De manier van zaken doen is uiterst onprofessioneel. Je tekent een formulier waar in de aller aller aller kleinste lettertjes een hoop voorwaarden aanzitten, zoals een automatische incasso. Gelukkig waren wij zo alert, maar ik kan me voorstellen dat een hoop alleenstaanden hier intrappen. NIET DOEN!!!!

24. April 2025

Beste Vera van Nijnanten,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat u beschrijft, is absoluut niet de manier waarop wij te werk willen gaan.

Echter kloppen uw aantijgingen niet met de realiteit. Elke adviseur laat een welkomstmap achter, kopie overeenkomst en boekwerk met algemene voorwaarden. Nadat de adviseur weg is wordt elke klant opgebeld vanuit het hoofdkantoor en worden er controle vragen gesteld. Dit is een strenge controle waarbij wij ervan overtuigd moeten zijn dat alles duidelijk is voordat wij de klant aanmelden en een alarmsysteem toesturen. Dit gesprek wordt opgenomen voor geschillen, kwaliteit en trainingsdoeleinden. Na het versturen van het alarmsysteem heeft elke klant 14 dagen wettelijke proeftijd (dit wordt nogmaals tijdens de controle vragen aangegeven). Mocht de klant of omgeving om wat voor reden dan ook niet met ons in zee willen gaan ontbinden wij kosteloos de overeenkomst zoals u zelf heeft ervaren.

Wij nemen klachten over onprofessioneel of ongepast gedrag van onze medewerkers zeer serieus. Het is uiteraard nooit de bedoeling dat iemand zich onder druk gezet voelt of dat er misbruik wordt gemaakt van kwetsbare situaties.

Wilt u alstublieft contact met ons opnemen zodat we deze situatie grondig kunnen onderzoeken? Ook ontvangen we graag aanvullende informatie, zoals de datum van het bezoek en eventueel de naam van de betreffende vertegenwoordiger.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat uw oma en uw familie hebben ervaren.

Team Uwzorgalarm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meneer G.Janssen is bij me langs…

Meneer G.Janssen is bij me langs geweest .
Netjes en correct en doe mee aan deze alarmeringen (Hoop niet te hoeven gebruiken ) prima alarmering die ik iedereen aan raad.
Met vriendelijke Groet Mevr Hazeborg

22. April 2025

Antwort von Uwzorgalarm

Beste P. Timmerman, wat fijn om te zien dat u een prettig bezoek heeft gehad van onze adviseur G. Jansen. Mooi om te zien dat we u kunnen helpen met deze extra veiligheid. Ook wij hopen dat u het nooit nodig heeft, maar voorkomen is beter dan genezen! Wij geven uw feedback door aan onze adviseur. Met vriendelijke groet team uw zorg alarm

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was heel vriendelijk en behulpzaam…

Was heel vriendelijk en behulpzaam denkt met u en uw situatie mee.

Heel erg bedankt Corne wolfs.

17. April 2025

Antwort von Uwzorgalarm

Beste Riny Van Eldik, wat fijn om te zien dat u een vriendelijk en behulpzaam bezoek heeft gehad van onze adviseur. Wij bedanken u voor deze mooie review en geven uw feedback door aan de adviseur Corne Wolfs. Met vriendelijke groet team uw zorg alarm

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr