Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed. Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk... Mehr ansehen
Fantastische ervaring met dit bedrijf! Ze bieden vaak hele scherpe prijzen en de bezorging is super snel. Wat mij echt positief verraste is de gratis omruilservice bij levering, en zelfs toen ik mijn... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Maandag zou mijn fiets worden geleverd. Helaas kreeg ik bericht van het postbedrijf dat de fiets beschadigd is en niet meer geleverd kan worden. Vervelend maar kan gebeuren natuurlijk. Voor verdere afhandeling moet ik contact opnemen met de verzender.
Hetgeen wat dit een irritante ervaring maakt is dat ik sindsdien niets van Upway heb vernomen. Ik mail elke dag maar het blijft volledig stil. In het duister tasten na het betalen van een flink bedrag is zacht uitgedrukt onprettig.
Ik heb ergens nog wel vertrouwen in een oplossing maar het gevoel van bedonderd worden krijgt nu wel de overhand.

Antwort von Upway Netherland
Goede en mooie fiets , had alles wat ik er van had verwacht.
Alles goed afgeleverd op het afgesproken moment
Overall, very happy with the purchase. The e-bike was exactly as described. The delivery was good, and the customer service is responsive and helpful. I definitely recommend Upway!
Het bestelproces was makkelijk. Helaas ging er iets mis met de levering waardoor ik de klantenservice nodig had voor mijn fiets geleverd werd. Het werd snel opgelost. Het monteren van de pedalen en het rechtzetten van het stuur was erg makkelijk. De fiets rijdt heerlijk, ik ben blij dat ik bij Upway besteld heb.
Het bedrijf is goed in de pr en het herhaaldelijk sturen van aanbod. Helaas ook aanbod wat niet altijd past bij de wensen.
Het bedrijf reageert ook snel op vragen via de email.
Het heeft mij wel veel tijd gekost de juiste fiets te vinden. Pas na een door mij gestuurde email met specifiekere wensen kreeg ik - middels een bepaalde tool - meer gerichte opties en aanbod. Wat uiteindelijk tot een keuze leidde.
Persoonlijk zou ik liever een bedrijf willen en kunnen bellen.
Het afmelden voor verder aanbod is me nog niet gelukt, dat is helaas volstrekt onduidelijk.
De bezorging was goed en efficiënt geregeld, met duidelijke communicatie.
Fietsen beter nakijken en telefonisch bereikbaar zijn.
Product as written, arrived very fast.
Just hard to get in touch with customer service if needed.
Fiets geleverd conform bestelling en leverdatum. Fiets helaas geretourneerd na 14 dagen. Dit lag niet aan de fiets, een Gazelle Avignon, ook niet aan de upway serviceafdeling, maar puur op mijn persoonlijke rijervaring met de Gazelle Avignon. Fiets werd weer keurig opgehaald en het betaalde bedrag werd weer terug gestort op mijn rekening. Chapeau voor Upways. Grote klasse en service tot het laatste moment.

Antwort von Upway Netherland
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Upway. De fiets was zelfs beter dan ik had verwacht en verkeerde in volledig nieuwstaat. Als ik niet had geweten dat het een refurbished fiets was, had ik gedacht dat hij helemaal nieuw was. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de levering was snel en netjes. Ook de klantenservice was vriendelijk en reageerde snel op mijn vragen. Ik kan Upway van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve e-bike voor een goede prijs.
I bought my Cortina e-tide from them. Although, the bike has arrived with some minor problems, the company offered me an immediate solution. Great service. Thank you
De batterij heeft geen 92% vermogen, zoals in de beschrijving stond. Eerder 60%!
Ik vond het jammer dat je geen aankoop kon doen en direct een leverdatum kunt aangeven, in mijn geval een latere levering van een week. Verder een prima informatieverstrekking.
Helaas bleek de transporteur wat minder duidelijk in zijn afspraken waardoor het afleveren bijna verkeerd ging.
Dit is al weer de tweede fiets die ik via upway koop. En zoals bij de vorige is deze weer tiptop afgeleverd. Ook het inruilen van mijn oude fiets ging zoals werd vermeld in de voorwaarden.

Antwort von Upway Netherland
Goeie fiets gevonden. Duidelijke communicatie, vlotte bezorging en attente nazorg. Helemaal top!

Antwort von Upway Netherland
Het aanschaf- en leverproces was duidelijk, snel en transparant. De fiets was volledig zoals omschreven. Geen minpunten!

Antwort von Upway Netherland
We hebben een prachtige fiets online besteld bij upway. Nog nooit van gehoord en toch maar de gok gewaagd. We werden goed op de hoogte gehouden wb verzending van de fiets. Deze werd na 3 werkdagen geleverd door postNL en zat netjes in en grote doos. Zat en goede beschrijving en nodig gereedschap bij. De fiets zag er nog mooier uit dan we hadden verwacht. Onze dochter is ook lovende over de geleverde accu, zoveel km kan ze ermee rijden. Echt een aanrader dus!

Antwort von Upway Netherland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.