Unoliving Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING!!! Detta företag har tagit betalt 3400 kr för en byrå som aldrig levererats! De meddelade att leveranstiden skulle bli 6 månader efter att jag betalt min vara, på websidan vid beställning s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppennöjd med mitt köp. Beställde en soffa, efter 10 dagar fick jag leveransinformation att den var på väg till terminalen, efter ytterligare en vecka fick jag sms från Bring om att boka utkörning, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag gjorde en beställning 4e januari. De bekräftade beställning och tog betalt. Fick sedan ett mail att min vara skulle komma mellan 14e till 21a januari. Varan har inte kommit och de svarar inte på m... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Superfina skåp och leveransen gick bra med bra info om när de skulle levereras. Det var lite svårt att få till dörrarna så de passar in. Lite besviken på extra innerväggen och hyllor jag beställde oc... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Möbelgeschäft

Über Unoliving

Vom Unternehmen geschrieben

Unoliving grundades 2012 och arbetar utifrån 3 enkla principer: 1) Det ska vara lätt 2) Det ska vara bekvämt 3) Det ska vara ett stort och unikt sortiment.

Vad betyder det för dig?

- Du får ett stort utbud av möbler och heminredning att välja mellan.

- Du kan köpa produkter som du inte hittar i andra butiker.

- Du får alltid en trevlig kundservice medarbetare i telefon när du ringer till oss, som gör allt för att hjälpa dig.

Kontaktinformationen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång leverans tid

Leveransen skulle ta 2-3 veckor enligt hemsidan när jag beställde. Tog nästan 3 månader o få bäddsoffan. Produkten va som annoserat och Leverans va som utlovat.

29. Februar 2024

Kära Ivica,

Tack för din feedback och för att du förstår situationen med förseningen. Vi beklagar djupt den extra väntetiden. Det är glädjande att höra att produkten ändå levde upp till dina förväntningar när den väl kom fram.

Vi tar din feedback på allvar och kommer att fortsätta arbeta för att förbättra våra leveranstider och kommunicera tydligare med våra kunder.

Tack för din förståelse och tålamod.

Unoliving Kundservice

Bra!

Bra leverans!

16. Februar 2024

Hej Lena
Tack för feedbacken! 😊 Vi är glada att höra att leveransen gick bra. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att kontakta oss. Ha en fantastisk dag!
Med vänliga hälsningar
Rasmus
Unoliving.se - kundservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paketen trasiga och innehållet lika så

Paketen trasiga och innehållet lika så. Väntat i över en vecka på återkoppling.

19. Januar 2024

Hi Robert,
Jag är mycket ledsen för det besvär du har upplevt med dina trasiga paket och deras innehåll. Att vänta över en vecka på återkoppling är inte acceptabelt och jag förstår din frustration. Jag kan se att vår kundtjänst har hittat en lösning för dig, och vi hoppas att den nya produkten kommer att komma fram oskadad. Tack för din förståelse och tålamod.

Skada på bokhylla…

Just tagit emot en bokhylla levererat av Bring. Tyvärr en skada på en långsida. Kartongen var skadad utvändigt in mot gaveln. Vad föreslår ni för lösning?
Marianne Karlberg
Danderydsgatan 23
11426 Stockholm

7. Februar 2024

Hi Marianne,
Jag beklagar verkligen för skadan på bokhyllan som du mottagit. Vänligen kontakta oss på https://unoliving.se/kundservice för ytterligare assistans.
Vi beklagar återigen för obehaget detta har orsakat dig och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till med en lösning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Exempel på en smidig hantering

Jag beställde två gula klaffstolar. När jag fick dem från leverantören så visade det sig att de var neongröna, inte gula. Jag kontaktade Unoliving, som var återförsäljaren, och de tog kontakt med leverantören. Jag fick löpande besked om att de inväntade besked från leverantören. Fick sedan besked på att detta var det som leverantören kallade gult. Unoliving höll med mig om att dessa stolarna var inte gula. De ordnade en kostnadsfri retur med Bring, som hämtade stolarna. Kort därefter fick jag mejl om att betalningen var returnerad. Allt var väldigt smidigt och proffsigt hanterat av Unoliving. Jag kommer definitivt att handla av dem igen om jag ser något i deras sortiment som passar mitt behov.

18. Dezember 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket trevlig och tillmötesgående…

Mycket trevlig och tillmötesgående kundservice. Värre var det med Bring som skulle leverera hem. Första gången kom de inte alls. Andra gången kom de kl 22:45, lite väl sent och jag hade somnat. Tredje gången körde chauffören till fel gata, men det löste sig till slut. Jättenöjd med stolarna från Rowico.

17. November 2023

Hej Lily,

Tack så mycket för din recension 🙏

Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och att du fick den hjälp du behövde från vår kundservice. Tack för feedbacken på leveransen med Bring, som vi tar vidare och förbättrar till en annan gång.

Jag önskar dig en fin torsdag och varmt välkommen tillbaka till oss! :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Groteska leveranstider

Varning!
Beställde en soffa och en bänk i början av november, leveranstid angavs till 2-3 veckor. Fick en månad senare besked att soffan skulle dröja ytterligare en månad och bänken ytterligare två månader.
Mao en leveranstid på tre månader för en liten bänk och ett julfirande utan soffa.
Svåra att få tag på också, telefontid vardagar kl 11-14...

1. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Patrick,

Tack så mycket för din recension 🙏

Jag är verkligen ledsen över att höra att leveransen tar längre tid än förväntat. Det är självklart otroligt tråkigt när det händer, men vi gör alltid allt vi kan för att kunna leverera så snabbt som möjligt från våra leverantörer. Det är dock svårt att påverka när det sker förseningar på fabrikerna. Jag hoppas att du trots förseningen blir nöjd med din nya soffa och att julfirandet ändå blir trevligt.

Jag önskar dig en fin dag.

Good product and Bad delivery

Beautiful and unique design. It is great!
Not a super good quality but better than okay level. It is good.
Not a cheap price, but okay range. It is reasonable.
But really suck the delivery. I still can not believe how can it be arrived to me. There is only my name and address on the packages, no contact information about me. Is it for the security? Therefore, the packages were appeared in front of my door suddenly, eventually, separately, and without any notification. I am pretty sure that, no one expects this kind of thing when ordering.
It is not a surprise gift.

3. November 2023

Hi.

Thanks for the love on the design! 😊 Apologies for the delivery hiccup – we're on it! Your feedback helps us improve. 🚚 If you have more questions or need assistance, drop us a message anytime! 👍

// Laila

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I'm still waiting for my bed

I'm still waiting for my bed, it was supposed to be delivered on Friday

14. November 2023

Hej Julia.

We sincerely apologize for the delay and understand your frustration. Despite our best efforts, we acknowledge that the bed delivery did not meet your expectations on Friday.

We are committed to resolving this matter promptly. Please reach out to us directly with any additional questions or concerns. 🚚

//Frederikke

Hej Sandra,

Tack så mycket för din recension 🙏

Härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss och att du fick den information du behövde omkring leveransen.

Jag önskar dig en fin torsdag och varmt välkommen tillbaka till oss! :)

Alltid uppdaterad om leverans

Alltid uppdaterad om leverans! Snyggt bord!

8. September 2023

Hej Elisabet,

Tack för din feedback! Det gläder oss att höra att du alltid hålls uppdaterad om leveransen och att du gillar det snygga bordet. Kundetillfredsställelse är vår högsta prioritet, och det är fantastiskt att veta att vi har uppfyllt dina förväntningar.

Om det är något annat vi kan hjälpa dig med eller om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Tack igen för din positiva återkoppling!

//Jing

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fina byråer i gedigen ek

Fina byråer i gedigen ek. Ganska lätt att montera, men tog tre gånger så lång tid som i anvisningen. Någon fläck i ytan på en av byråerna. Väldigt dyr transport med tanke på totalkostnaden

27. Juli 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr