VARNING!!! Detta företag har tagit betalt 3400 kr för en byrå som aldrig levererats! De meddelade att leveranstiden skulle bli 6 månader efter att jag betalt min vara, på websidan vid beställning s... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Toppennöjd med mitt köp. Beställde en soffa, efter 10 dagar fick jag leveransinformation att den var på väg till terminalen, efter ytterligare en vecka fick jag sms från Bring om att boka utkörning, s... Mehr ansehen
Jag gjorde en beställning 4e januari. De bekräftade beställning och tog betalt. Fick sedan ett mail att min vara skulle komma mellan 14e till 21a januari. Varan har inte kommit och de svarar inte på m... Mehr ansehen
Superfina skåp och leveransen gick bra med bra info om när de skulle levereras. Det var lite svårt att få till dörrarna så de passar in. Lite besviken på extra innerväggen och hyllor jag beställde oc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Über Unoliving
Vom Unternehmen geschrieben
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Väldigt nöjd med deras kundbemötande
Väldigt nöjd med deras kundbemötande. Snabba svar och hjälpsamma.
Bra och stabil konstruktion
Bra och stabil konstruktion. Dock har jag aldrig varit med om att de runda metallplupparna som låser fast skruvarna varit så svåra att få dit bra, de sätter sig snett. Så sätt dit dem i efterhand, när skruven är på plats redan.
Jätte nöjd med bordet vi köpte
Jätte nöjd med bordet vi köpte, smidig att bygga ihop och super fint! Inget krångel med leveransen.
Bra leverans
Bra leverans, lite komplicerat att montera ihop. Tyvärr lite småskador men det ordnade sig.
Mycket nöjd med bordet och leverans enligt plan.
Köpet gick smidigt och leveranstiden stämde väl (3 mån). Var mycket nöjd med bordet jag fick.

Supersnabb återbetalning
Tyvärr var bordsskivan i terrazzo sprucken vid ankomst. Supersnabb återbetalning,
mycket nöjd med kundtjänst!

Antwort von Unoliving
Dåliga köpvillkor vad gäller…
Dåliga köpvillkor vad gäller leveransen. Fick sms om att leverans kunde ske följande dag men då vi har arbete kunde vi inte bara stanna hemma från arbetet och valde då en senare dag som föreslogs. Fick då betala 599 kr extra på grund av detta. Fick en extra faktura, som var ganska otydlig, med enbart några dagar på oss att betala.

Antwort von Unoliving
Rangligt när det kom har kontaktat…
Rangligt när det kom har kontaktat detta men inte hört va som sker här näst

Antwort von Unoliving
Att behöva betala 600 kr för att flytta…
Att behöva betala 600 kr för att flytta leveransdatum en dag känns inte 100
Kunde vara tydligar än att det står i det finstilta, borde framgå när man flyttar datumet

Gedigen och snygg produkt
Gedigen och snygg produkt, dock lång leveranstid. Bra och snabb kundsupport!

Fint och smidigt!
Det var en smidig och snabb process from att lägga order till leverans, och slutligen egen montering. Mycket bra kvalité!

Stort utbud
Stort utbud, enkelt att beställa, rimliga fraktkostnader, trevligt telefonbemötande.
Retur behandlades bra från Unoliving men DSV hämtade inte upp returen på utsatt dag, fick hålla mig hemma ytterligare en dag.

Rekommenderar EJ detta företag
Leveranstid stämde ej överens med angiven leveranstid på hemsidan. Leveransinfon stämmer inte heller. Enl info på hemsidan skulle ett leveransfönster på 4h erbjudas. Detta förekom inte utan leverans kunde ske närsomhelst mellan 8-16 och du behöver närvara för identifiering. Så när leveransen inte dök upp (bokat och bekräftat via fraktföretaget) och en hel arbetsdag går förlorad väntar man sig en tillmötesgående kontakt via kundservice för att lösa detta. Kontakten med kundservice har dock varit bristande. Långsam och nonchalant. Ger först en återkoppling om att ersättning ska erbjudas för utebliven leverans men tar sedan tillbaka detta. Jag har fått ligga på för att få information om ärendet då varje svar från kundservice har dröjt dagar upp till en vecka. Emballaget var ordentligt påverkat vid leverans och paketet såg ut att ha varit med om en hel del längs vägen. Varan (byrå) var i grunden av fin kvalitet men hade en defekt låda. Upplever det inte ens värt att reklamera med kännedom om hur de hanterar ärenden via kundservice. Kan inte rekommendera detta företag till andra. Upplevs oprofessionella och nonchalanta.

Värdelöst
Värdelöst. Köp inte från detta företag.
Levererade felaktig vara och kunde inte ersätta den när jag reklamerade. Drog upp detta till Allmänna reklamationsnämnden som avvisade ärendet på grund av att... företaget inte svarade när nämnden försökte få kontakt med dem! Otroligt oseriöst. Vänd er till ett annat ställe.

Antwort von Unoliving
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.