Twisto Bewertungen 162

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pierwszy raz spotkałem się z firmą, która na siłę utrudnia rozwiązanie umowy i zamknięcie konta. Konto założyłem w 2021 roku do jakiejś promocji Allegro i o Twisto zupełnie zapomniałem. Teraz chci... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uważajcie na TWISTO. To bardzo podstępnie stworzony system. Nic nie działa tak jak napisane. Spłacić trzeba w 15 dni a nie 45 i to całość bo nagłe rozłożenie na raty okazuje się niemożliwe. Witamy Cię... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kolejny raz niepotrzebna akcja z wymianą kart płatniczych, fizycznej i wirtualnej, chociaż dotychczasowe mają ważność do 2029. Do tego informacja, że dotychczasowe karty stracą ważność "wkrótce", bez... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam , Z karty Twisto zostały dokonane transakcje bez mojej wiedzy i autoryzacji 10 transakcji wszystkie w Niemczech czego wynikiem jest utrata wszystkich środków na karcie . Zgłosiłam spraw... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

Twisto to jeden z najszybciej rosnących fintechów w Europie i lider płatności odroczonych w regionie CEE. Oferuje odroczone płatności omnichannel - bezpośrednio w sklepach internetowych oraz w aplikacji, dzięki której klient może przesunąć lub rozłożyć na raty płatność za zakup dokonany online i offline. Aplikacja Twisto jest połączona z kartą wielowalutową z kursem wymiany walut Mastercard bez opłat i prowizji.

Kontaktinformationen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Zadowolona

Dzień dobry, a ja nie mam zastrzeżeń.
Robiłam zakupy nie raz i nie miałam żadnych problemów.
Opłacalam jak i zwracałam.

29. Dezember 2022

Antwort von Twisto

Bardzo się cieszymy i dziękujemy!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

lepiej uciekajcie z twisto :)

4 lata współpracy a twisto ma mnie w totalnym poważaniu, gdy pisze do nich wiadomości odczytują i odpisują na następny dzień lub wcale, co roku zwiekszają stawki, co pare miesięcy zmieniają umowe i sami ją przedłużają bez pytania konsumenta a do tego usuwają z dnia na dzień kolejne możliwosci portalu co zwiastuje koniec tego serwisu. Radzę ewakuować się jak najszybciej ;)

18. Januar 2023

Antwort von Twisto

Panie Kamilu, rozumiemy Pana stanowisko. Niemniej jednak obecna sytuacja makroekonomiczna oraz rosnąca inflacja sprawiły, że musieliśmy zrewidować nasz model działania. Również mogę zapewnić, że staramy się odpisywać naszym klientom jak najszybciej, jednak z powodu dużego ruchu możliwe są opóźnienia.

Pozdrawiamy!

Jeden raz kupiłam

Jeden raz kupiłam. Towar został zwrócony. Potwierdzenie zwrócenia otrzymałam ponad tydzień temu i natychmiast przesłałam do Twisto. A w piątek otrzymuję informację z Czech/?/ że jestem im winna pieniądze. Korzystam z zakupów w ten sposób z innej firmy, i nigdy nie miałam takich problemów. NIGDY więcej Twisto. Proszę nie korzystać z nich.

15. Januar 2023

Antwort von Twisto

Pani Ewo, zapewne powodem otrzymania informacji o zadłużenie było zbyt późne przesłanie informacji o zwrocie. Rekomendujemy, aby skontaktowała się Pani z nami, gdy tylko odeśle produkt, a my wydłużymy czas ewentualnej spłaty.

Pozdrawiamy!

OSZUŚCI

OSZUŚCI
Nie znam twisto nigdy nic nie kupowałam, nie wchodziłam nawet na ich stronę a oni wysyłają mi dziwne maile. Ze podobno kupiłam jakiś inovice item, co jest nie prawdą. Zgłosiłam ich do swojego banku, jak dalej będą mnie nagabywać zgłoszę próbę wyłudzenia. Uważajcie na nich.

8. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

U mnie póki co wszystko bez kłopotów i…

U mnie póki co wszystko bez kłopotów i działa, jak należy. Nie mam problemów, które opisują użytkownicy wcześniej. Mogę więc Twisto polecić

1. November 2022

Antwort von Twisto

Bardzo się cieszymy i dziękujemy!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety jest problem z akceptacją…

Niestety jest problem z akceptacją płatności twisto. Brak jakiego kolwiek e-maila.

25. November 2022

Antwort von Twisto

Pani Anno, czy możemy prosić o kontakt pod adresem kontakt@twisto.pl? Chętnie rozwiążemy problem! :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam. Może i pieniądze są dostępne i można coś kupić i zapłacić za jakiś czas lub rozłożyć na raty.
Problem zaczyna się w momencie dokonania spłaty rat wcześniej na podane rachunki gdyż dla każdego zakupu jest inne subkonto.
Przelew wysłany szybkim przelewem w sobotę, dziś mamy środę a dalej nie widać żadnej wpłaty. Dodatkowo spalacone raty nie pomniejszają należnej miesięcznej opłaty z tytułu rat. Załatwić coś przez Czat... Nie realne Ci ludzie którzy tam pracują to jakieś bezmózgie pawiany umiejące powatarzac wyklejane regułk. Na infolinii znowu pracują jacyś Ukraińsko rumuńsko nie wiadomo jakie ludzie słabo znający Polski. I masz tu taki twór nie wiadomo co

16. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

co chwilę Zmieniają regulamin i funkcje

Kompletnie niepoważna Firma- co chwilę zmienia regulamin, co chwilę zmienia dostępne usługi i funkcje. Od nowego roku zwiększają opłaty co było do przewidzenia bo przecież muszą zarabiać na czymś więc będą zarabiać na stałych opłatach

3. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybka rejestracja i minimum formalności. Cały proces odbywa się szybko. Płatności wygodne i w pełni bezpieczne

12. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie polecam. Samo Twisto raz działa raz nie. Za to osoby z administracji, księgowości i infolini to jakieś tłuki są. Oddają do windykacji spłacone zobowiązanie. Gdy żądam wyjaśnienie i rzucam dowodami o splacie tego to "Nie wiedzą co się dzieje, a sprawę trzeba wyjaśnić z firmą windykacyjna". Z ich strony zero wyjasnien, zero dowodów, zero pomocy w zrozumieniu, zero wiadomosci i kontaktu na ktiry sie umawiają. Wyłudzacze pieniędzy!!! Nic od tych zlodzieji nie bierzcie!

1. Juli 2022

Dramat

Dramat , brak automatycznej korekty bądź zatrzymania płatności gdy zwracasz do sklepu towar . Brak komunikacji z BOK . Czekam na zwrot nadpłaconej kwoty bo musiałam wpłacić cała sumę mimo wysłania faktury korygującej ze sklepu. Odradzam

30. September 2022

w porządku

Wszystko działa zgodnie z opisem na stronie. Łatwa i szybka rejestracja. Zakupy bezproblemowe. Jestem zadowolona.

14. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oferta w sam raz na moje potrzeby

Oferta w sam raz na moje potrzeby. Nie miałem żadnych problemów przy akceptacji wniosku. Decyzja bardzo szybko minimum formalności. Pierwsze zakupy już za mną, na pewno będą następne

5. September 2022

Warto korzystać

Szybka rejestracja. Płatności bez problemów. Dobry kontakt z obsługą Twisto. Warunki przejrzyste bez głupkowatych zapisów

31. August 2022

Banda oszustów

Banda oszustów. Nie polecam. Omijać z daleka. Zamawiałam rzeczy, które zostały zwrócone do sklepu. Sklep zgłosił zwrot w Twisto ale oni maja taki bałagan że zarejestrowali go dopiero praktycznie po 2 miesiącach! I to po wielkich awanturach. Oczywiście doliczyli sobie wszystkie prowizje i opłaty za przedłużenie płatności. To już kolejna taka sytuacja z Twisto. OSZUSCI!!

24. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nie powiodła się płatność podczas…

Nie powiodła się płatność podczas zakupów w sklepie online ale Twisto rozliczyło tą płatność mimo iż sprzedający nie otrzymał płatności za zakupy... Twisto odsyła do sklepu podając numery płatności itd ale sprzedający nie może odnaleźć tej płatności, ponieważ nie ma nawet potwierdzenia o złożeniu zamówienia. Twisto nie raczy się w tej sprawie pomóc tłumacząc się że u nich płatność przeszła i koniec. Oszukują ludzi i oczekują aby teraz zapłacić mimo iż płatność u sprzedawcy nie powiodła się.

2. August 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr