Chciałabym podzielić się swoją bardzo pozytywną opinią na temat Smartney. Korzystam u nich z dwóch pożyczek i każda z nich realnie pomogła mi w ważnych momentach życia. Dzięki pierwszej mogłam spe... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Za wysokie oprocentowanie raz od kapitału drugi prowizja mogło by być lepiej Ja przy swojej pożyczę miałem razem ponad 40% co moim zdaniem jest chore jako stały klient 😔
Jedyna godna polecenia firma pożyczkowa. Prosty interfejs, łatwość nadpłacania pożyczki. Jedynie brak aplikacji mobilnej, ale generalnie to chyba nikt nie ma z małych firm.
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Polecam wszystkim ten super.
KREDYT BEZ ODSETEK
SMARTNEY to nowoczesna, otwarta firma finansowa, której można zaufać.
Chciałabym podzielić się swoją bardzo pozytywną opinią na temat Smartney.
Korzystam u nich z dwóch pożyczek i każda z nich realnie pomogła mi w ważnych momentach życia. Dzięki pierwszej mogłam spełnić marzenia mojej córki, a druga pozwoliła mi uporządkować domowy budżet i poczuć większy spokój finansowy.
Proces wnioskowania był bardzo szybki i wygodny – wszystko załatwiłam przez internet, bez zbędnych formalności. Od początku czułam się bezpiecznie – warunki były jasno przedstawione, bez ukrytych kosztów czy niejasnych zapisów.
Raty są przystępne i dobrze dopasowane do możliwości klienta. Jako samotna mama szczególnie doceniam taką formę wsparcia – elastyczną, przejrzystą i dostępną.
Dla mnie to nowoczesna, otwarta firma finansowa, której można zaufać. Z czystym sumieniem polecam.
Szybko sprawie bez problemów gotowka na…
Szybko sprawie bez problemów gotowka na koncie w parę minut.polecam
cwaniactwo i lichwa
Lichwiarze. Pomimo rozwiązania umowy z tymi naciągaczami, oni dalej raportowali "opóźnienia" w BIK, których nie było. Na prośbę o wycofanie tych opóźnień - które są niezgodne z prawdą - otrzymałem odpowiedź, że nie mają takiej możliwości. A ja zostaję z negatywnym BIK, bo Smartney jest nieprofesjonalny. Na wiadomość zwrotną od nich czekałem 2 miesiące.
Firma w swoim logo załącza tekst "grupa Oney Bank" - jednak w rzeczywistości są kolejnym Bocianem, a jak sami mi napisali w mailu - z bankiem nie mają nic wspólnego. Celowe wprowadzanie w błąd.
I znów uczciwy człowiek pomimo terminowych spłat jest poszkodowany przez cwaniactwo.
Szybko i sprawnie za każdym razem
Szybko i sprawnie za każdym razem. Gorąco polecam
Jedyna firma
Jedyna firma, która pomogła mi w bardzo trudnej sytuacji, dzięki czemu wyszłam na prostą
Polecam 100%
Drakońskie procenty !
Zawsze mogę liczyć na pozytywne decyzje…
Zawsze mogę liczyć na pozytywne decyzje kredytowe.
Jasne zasady
Smartney oferuje przejrzyste zasady i łatwość obsługi.
Za wysokie oprocentowanie raz od…
Solidna firma
Firma która mnie nie zawodzi.Wszystko jasne i czytelne .Polecam serdecznie
Nie można odzyskać hasła do logowania…
Nie można odzyskać hasła do logowania dramat
Bardzo drogie usługi.
Wszystko sprawnie dobrze i przejrzyście
Wszystko sprawnie dobrze i przejrzyście
Jedyna godna polecenia firma…
Bardzo wolna wypłata / odradzam
Chwalą się natychmiastową wypłatą do 5 min. Guzik prawda, wziąłem rano kredyt, mija cały dzień, nadal nic, wysłali zwykłym przelewem i sobie licz, że będzie może jutro/pojutrze.... Jak się bierze na takich tragicznych warunkach chwilówkę, to oczekuje się chociaż terminowości ze strony pożyczkodawcy, bo w drugą stronę to wiadomo, telefony, wezwania i inne wymysły. Żałosne, nie polecam.
Absolutnie nie polecam.
Absolutnie nie polecam.
O ile przy regularnej spłacie współpraca układa się pomyślnie (co oczywiste bo nie wymaga zaangażowania pośrednika), o tyle przy wcześniejszej spłacie zaciągniętego zobowiązania i oczekiwaniu zwrotu nadpłaty pojawiają się przeszkody typowe dla niechlujnej i niekompetentnej obsługi klienta.
Po pierwsze komunikacja mailowa jest poprostu ignorowana, po drugie, pośrednik oczekuje przelewu identyfikacyjnego w kwocie 1,00 PLN w celu potwierdzenie rachunku bankowego do zwrotu. Kuriozum, ponieważ numer konta bankowego jest przypisany do konta klienta, za którego aktualność odpowiada klient! Pośrednik nie ma problemu, żeby wypłacać pożyczki bez przelewów autoryzacyjnych, ale kiedy sprawa dotyczy należnego klientowi zwrotu, wymyśli każdą niewytłumaczalną okoliczność, żeby tę sytuację utrudnić. Pracownik infolinii również nie potrafi wyjaśnić tego wymogu poza sztampowym "takie procedury".
Będę omijać szerokim łukiem co również innym polecam.
Umowa kredytu kwota 30000 złotych
Umowa kredytu kwota 30000 złotych , oczywiście kwota calkowita kredytu to ponad 62 tyś złotych, przestrzegam przed umowami kredytu z takimi firmami
Odsetki prowizja oprocentowanie wręcz wyczerpujące znamiona oszustwa finansowego wobec klientów
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.