Betaler ikke sine regninger ... Jeg vil ikke anbefale at handle her
Som ny kunde blev jeg mødt med imødekommenhed og interesse for det projekt jeg havde med. Da vi gik i gang var den givne support professionel med indlevelse i vores problemer. Erfaringen fra det f... Mehr ansehen
Fint arbejde.
Unternehmen hat geantwortet
Trods mit venskabelige kendskab til virksomheden, har jeg aldrig følt at jeg blev anderledes behandlet. Og servicen har netop været helt i top og ikke mindst venlig, hvilket jeg fornemmer at alle and... Mehr ansehen
- Druckereibetrieb
- Grafikdesigner
- Laserschneidservice
- Druck- und Schildergeschäft
- Werbeartikelanbieter
- Schildergeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Vores motto er ’Kort fortalt: Vi trykker på alt’. Selv om vi siger det med et smil, er det meget tæt på sandheden. Udover at trykke på pap og papir, plastikkort og stof, kan vi også trykke på fx legoklodser og brosten, powerbanks, krus og igen meget meget mere.
Egeskovvej 21B, 3490, Kvistgård, Dänemark
- 82 82 82 40
- info@trykkeriloftet.dk
- trykkeriloftet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

En stærk partner
Igennem en årrække har vi brugt Trykkeriloftet som samarbejdspartner på en masse forskellige lette og tunge opgaver, og de performer hvergang.
Høj service, fantastisk support og kreative ideer og tiltag.
Vi fortsætter samarbejdet

Antwort von Trykkeriloftet
Fantastisk trykkeri at arbejde sammen…
Fantastisk trykkeri at arbejde sammen med. Prof, hurtig, kvalitet, søde, hjælpsomme.
Elsker dem!

Antwort von Trykkeriloftet
Rigtigt godt arbejde på rollup-bannere…
Rigtigt godt arbejde på rollup-bannere fra Trykkeriloftet - der i øvrigt har helt rimelige priser. Også god og hurtig levering og en enkelt fejlretning, som blev håndteret med smil og virkeligt effektivt. Fuld respekt herfra!

Både hurtige og dygtige!
Altid hurtig og professionel håndtering af vores opgaver. Kan varmt anbefales.

Antwort von Trykkeriloftet
Har kun haft gode oplevelser med…
Har kun haft gode oplevelser med Trykkeriloftet, og har nu efterhånden benyttet mig af dem (og kun dem) i 5 år. Priserne er altid gode og de leverer lyn hurtigt. Oven i det, så er de også gode til at komme med løsningsforslag, og har fundet flere super gode og alternative løsninger til mig. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger og de skal selvfølgelig have 5 stjerner herfra.

Antwort von Trykkeriloftet
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering, jeg kan varmt anbefale Trykkeriloftet.

Antwort von Trykkeriloftet
God service og top kvalitet 🏆

Yderst kompetente
Kompetent rådgivning, gode ideer til optimering og fremragende kvalitet.

Klasse service
Klasse service, enorm hurtig levering, - ynglings trykkeri

Antwort von Trykkeriloftet
Vistikort med guld - spot on!
Jeg fik trykket mine visitkort af Kasper, og der var super god service hele vejen igennem. Han var meget informativ, og ringede og fortalte om forskellige muligheder, da jeg skulle have guldtryk på.
Mine visitkort lever op til mere end mine forventninger!
Priser: Super billigt, men uden at kvaliteten har taget skade.

Antwort von Trykkeriloftet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.