Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week een transplantatie gedaan. Rond de 2000 grafts. Voorgesprek, aankomst, de dag zelf, de behandeling en nazorg tot nu toe precies zoals je zou kunnen verwachten van een professioneel bedri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ging erin met een haarlijn die langzaam met pensioen was, en ik kwam eruit met hoop. En korstjes. Veel korstjes. De arts zei “dit komt goed”, mijn spiegel zei “sterkte”. De ingreep zelf was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Haartransplantationsklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Dankzij een haartransplantatie van Transhair geniet u weer van het leven! Met de modernste technieken behalen ervaren chirurgen een fantastisch resultaat.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De behandeling was het waard!

Vooraf en na de behandelingen voldoende informatie gekregen. De behandelend arts dr. Statius Muller heeft het zeer goed uitgevoerd en hij had een goed team om hem heen. Het verdoven van de huid is pijnlijk en duurt gelukkig kort. Daarna is het vooral rustig ondergaan en je wordt goed begeleidt. De eerste dagen thuis waren ongemakkelijk door de houding waar je in moet slapen. Ik heb met opzet een jaar gewacht met het schrijven van deze review en kan gerust zeggen dat ik zeker tevreden ben met het eindresultaat. Het was het waard.

21. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zelfvertrouwen groeit bijna net zo hard als mijn haarlijn!

De ingreep zelf was bizar chill: ik lag daar terwijl een team mijn hoofd behandelde alsof het een zeldzaam museumstuk was. De eerste week leek ik op iemand die een persoonlijk conflict had met een grasmaaier op standje turbo, maar inmiddels poppen de haartjes eruit alsof ze te laat zijn voor een sollicitatiegesprek. Magisch gewoon!

Zou ik het aanraden? Absoluut! Mijn zelfvertrouwen groeit bijna net zo hard als mijn haarlijn. Geef me nog even en ik loop deze zomer weer met haar in de wind alsof ik nooit kaal ben geweest.

Grote dank aan de specialisten die hebben bewezen dat zelfs mijn hoofd nog te redden was :)

3. Februar 2026

Antwort von Transhair

Beste Mark, Wat een geweldige review! Heel veel dank hiervoor! Wat heerlijk om te lezen hoe je jouw ervaring beschrijft, inclusief hoop, korstjes en een spiegel met een mening. Fantastisch dat je de ingreep als zo ontspannen hebt ervaren en dat ons team je hoofd met de zorg van een museumstuk heeft behandeld. En nóg mooier: dat de eerste haartjes zich al melden alsof ze iets te bewijzen hebben. Dat belooft veel goeds! We zijn enorm blij dat niet alleen je haarlijn, maar ook je zelfvertrouwen weer groeit. Dank je wel voor je vertrouwen, je humor en je mooie woorden richting ons team. Op naar een zomer met haar in de wind!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week een transplantatie gedaan

Vorige week een transplantatie gedaan. Rond de 2000 grafts. Voorgesprek, aankomst, de dag zelf, de behandeling en nazorg tot nu toe precies zoals je zou kunnen verwachten van een professioneel bedrijf.

Ik zal deze review in de komende maanden updaten met het resultaat 😁

30. Januar 2026

Zeer goede kliniek

Nu drie keer behandeld door Transhair. Er zat bijna 10 jaar tussen en ik ben geholpen door dezelfde mensen. Dat zegt voor mij al genoeg! Zeer mooi en natuurlijk resultaat! Eerlijk advies, nette mensen (en lief) zeer deskundige artsen en mooi resutaal. Aanrader!

22. August 2025

Antwort von Transhair

Beste Frits Diederik, bedankt voor je prachtige review! Wat bijzonder om te horen dat je na bijna tien jaar opnieuw door hetzelfde team geholpen bent, dat vertrouwen waarderen we enorm. Fijn dat je het resultaat als mooi en natuurlijk ervaart en dat je onze eerlijkheid, deskundigheid en vriendelijke benadering zo waardeert.

Het doet ons goed dat je Transhair na drie behandelingen nog steeds als aanrader ziet. Dank je wel voor je trouwe vertrouwen en je warme woorden!

Top Kliniek

ik zag er als een berg tegenop maar 1 maal aangekomen in de kliniek ging alles vanzelf, je word goed opgevangen en de begeleiding is erg fijn, het is echt een team van specialisten en alles is tot in de puntjes geregeld, van mij krijgen ze een dikke 11!
ik zou het iedereen Transhair aanraden

18. Oktober 2025

Antwort von Transhair

Beste Peter, Wat een fantastische review, dankjewel! Het is heel begrijpelijk dat je er vooraf tegenop zag, maar des te mooier om te horen dat je ervaring zo positief is verlopen. We zijn blij dat je je goed opgevangen voelde en dat ons team je het vertrouwen heeft gegeven dat alles in goede handen was. Een dikke 11 van jou — dat waarderen we enorm! Bedankt voor je warme aanbeveling en je vertrouwen in ons.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Haartransplantatie

Goede uitleg en behandeling, nazorg en advies is prima. Wel adviseer ik om een intake in te plannen bij Cor!

1. Februar 2025

Antwort von Transhair

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de uitleg, behandeling, nazorg en het advies.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele prettige ervaring gehad bij…

Hele prettige ervaring gehad bij Transhair! Leuk team van doktoren en assistenten die jou tijdens de behandeling je op je gemak laten voelen.

19. März 2025

Antwort von Transhair

Super fijn om te horen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad. We vinden het erg belangrijk dat je je tijdens de behandeling op je gemak voelt. Hartelijk dank voor je mooie review!

Beter haar door PRP

Na een stressvolle periode werd mijn haar erg dun,
ik heb toen 3 prp-behandelingen laten doen en al na de tweede zag ik (en mijn kapper ook) dat mijn haar beter werd en ook sneller ging groeien. Het is ook weer lang. Superblij mee!

12. März 2025

Antwort von Transhair

Wat fijn om te horen dat je zo’n mooi resultaat hebt ervaren na de PRP behandelingen! Het is geweldig dat niet alleen jij, maar ook je kapper verschil zag. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.
Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Transhair transplantatie

In januari 2025 heb ik een haartransplantatie laten uitvoeren bij Transhair in Vlijmen. We zijn nu halverwege juli en ik ben nu al ontzettend blij met het resultaat. Het aanzicht voor- en na-behandeling zegt eigenlijk alles: mijn haarlijn is weer natuurlijk, vol en past perfect bij mijn gezicht. Zelfs terwijl ik weet dat het eindresultaat pas rond de 12 maanden zichtbaar is, ben ik nu, na ruim 5 maanden, al meer dan tevreden.

De behandeling is professioneel verlopen en het team heeft me uitstekend begeleid, zowel vooraf als tijdens en na de ingreep. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. De zorg en deskundigheid straalden vertrouwen uit.

Voor iedereen die twijfelt of overweegt om een haartransplantatie te laten doen: ik kan Transhair Vlijmen van harte aanbevelen. Het is een investering in zelfvertrouwen en uitstraling waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Dank aan het hele team!

11. Juli 2025

Antwort von Transhair

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met het resultaat van je haartransplantatie, en dat al na iets meer dan vijf maanden! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid en positief te delen en voor je mooie aanbeveling.

We zijn blij dat je je gedurende het hele traject, van de intake tot de nazorg, goed begeleid en gehoord hebt gevoeld. Een natuurlijk ogend resultaat dat past bij jouw wensen en uitstraling is precies waar we naar streven.

We wensen je een prachtig eindresultaat toe!

de kwaliteit van Transhair is TOP

Vanaf het eerste moment had ik het gevoel bij een zeer proffesionele kliniek te zijn. De aanvraag, het consult, de behandeling en de nazorg. Het klopte. Het medische team was zeer goed. Alles bij elkaar een mooie ervaring

12. Juni 2025

Beste Karel,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je je vanaf het eerste moment in goede en professionele handen voelde.

We zijn blij dat je het hele traject van aanvraag tot nazorg als positief hebt ervaren.
Dank je wel voor je vertrouwen en voor je positieve woorden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het resultaat was conform verwachting

Het resultaat was conform verwachting, een duidelijke uitleg hoe het er na de transplantatie uit zou zien.
De informatie op de website is erg goed en kun je raadplegen voor de stappen na de transplantatie.
Het hele proces van intake, uitvoering en nazorg heb ik als erg prettig ervaren. Ook als je vragen hebt zijn ze prima bereikbaar en zeer service gericht.
Ik kan deze kliniek dan ook van harte aanbevelen.

20. Juni 2025

Antwort von Transhair

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat het resultaat aan je verwachtingen voldeed en dat je onze uitleg en informatie als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren.

We zijn blij dat je het gehele proces van intake tot nazorg als prettig hebt ervaren. Goede bereikbaarheid en service zijn voor ons erg belangrijk, dus het is fijn om te lezen dat dit ook zo is overgekomen.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en je positieve woorden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 behandelingen, geen haar.

Na 3 (dure) behandelingen matig tot vrijwel geen resultaat. De 2 laatste behandelingen waren bovenop de kruin waar het nu vrijwel kaal is. Kortom, teleurgesteld in dit bedrijf. Halverwege vorig jaar terug langs geweest met mijn klacht waar tot nu toe niks mee gedaan is.

15. Mai 2024

Goedemiddag Ronald,

Wat vervelend om te horen dat je na drie behandelingen niet tevreden bent met het resultaat. We begrijpen heel goed dat dit enorm teleurstellend is, zeker gezien de investering die je hebt gedaan — zowel financieel als persoonlijk.

We willen je klacht serieus nemen en samen kijken of we alsnog iets voor je kunnen betekenen. Omdat we op basis van alleen je voornaam niet kunnen achterhalen wie je bent of wie jouw haartransplanatie adviseur is geweest, vragen we je om rechtstreeks contact op te nemen met onze directie.

Je kunt ons bereiken via info@transhair.nl of telefonisch via 073 684 73 11. We luisteren graag naar je verhaal en denken met je mee over een passende oplossing voor jouw haarsituatie.

Team Transhair

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een FUE behandeling laten…

Ik heb een FUE behandeling laten uitvoeren bij Transhair deze dinsdag.

Alles was tot in de puntjes in orde ! Voor mij voelde dit echt aan als een relaxte dag.

De grafts waren ook allemaal netjes getransplanteerd naar de voorkant van mijn hoofd. Echt vakmanschap.

Ook allemaal heel vriendelijke en behulpzame mensen. Van mij krijgen ze een dikke 5 sterren.

Glenn Goossens

7. Januar 2025

Antwort von Transhair

Hartelijk dank voor je prachtige review, Glenn! Wat fijn om te horen dat je FUE-behandeling als zo relaxed en professioneel is verlopen. Het doet ons goed dat je het vakmanschap en de zorgvuldigheid van het team waardeert, evenals de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van iedereen die je heeft begeleid. Een dikke 5 sterren van jou betekent veel! heel erg bedankt voor je vertrouwen!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Fijn consult gehad en op de dag zelf was het ontvangst erg fijn het operatieteam is deskundig en doet er alles aan om me op mijn gemak te stellen. Goede nazorg en ik kan altijd bellen als ik vragen heb. Ik zou Transhair zeker aanbevelen.

4. Januar 2025

Beste L.,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring bij ons. Het is geweldig dat je het consult en de ontvangst als prettig hebt ervaren en dat ons team je goed op je gemak heeft kunnen stellen.

Ook jouw waardering voor de nazorg en de mogelijkheid om contact met ons op te nemen, betekent veel voor ons.

een geweldig team!

Onlangs heb ik bij Transhair een haartransplantatie ondergaan, en ik kan niet anders zeggen dan dat het een ontzettend positieve ervaring was. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak.

Het hele team – van de receptioniste tot de adviseur, de arts en de assistentes – was ontzettend kundig en professioneel. Ze namen uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en zorgden ervoor dat ik me tijdens de hele behandeling ontspannen voelde. Hun persoonlijke benadering en oog voor detail maakten echt het verschil.

De behandeling zelf verliep soepel, en ik voelde me in goede handen bij dit deskundige team. Ook na de behandeling werd ik goed begeleid, wat voor mij een groot pluspunt was.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en zou Transhair zeker aanraden aan iedereen die overweegt een haartransplantatie te doen. Een dikke pluim voor dit geweldige team!

3. Januar 2025

Beste Mark,

Wat een fantastisch review, ontzettend bedankt voor je mooie woorden! Het doet ons goed om te lezen dat je je zo welkom en op je gemak voelde vanaf het eerste moment. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons gehoord en goed begeleid voelt, en het is geweldig om te horen dat dit ook jouw ervaring was.

Een dikke pluim terug voor jouw vertrouwen in ons! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het resultaat en dat je onze persoonlijke benadering en nazorg hebt gewaardeerd. Dankjewel dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm!

Prettige ervaring

Heel tevreden over de behandeling.
Er hangt een fijne sfeer de dames zorgen ervoor dat je de dag goed door komt en zijn erg vakbekwaam!
Ik zou Transhair zeker aanbevelen.

3. Januar 2025

Beste A.,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de behandeling en de sfeer bij ons in de kliniek! Het is geweldig om te horen dat onze dames je een prettige ervaring hebben bezorgd en dat je hun vakbekwaamheid hebt gewaardeerd.

Dankjewel voor je aanbeveling en het delen van je ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het resultaat is beter dan dat ik had…

Het resultaat is beter dan dat ik had verwacht! Mijn onzekerheid is weg en ik durf weer de deur uit. Ongelooflijk dat je met zo’n kleine en snelle ingreep zo blij kan zijn.

30. Dezember 2024

Beste Bram,
Wat een mooie review, dankjewel! We zijn ontzettend blij om te horen dat het resultaat je verwachtingen heeft overtroffen en dat je nu vol zelfvertrouwen de deur uit durft. Dat is precies waar we het voor doen!

Het is geweldig dat zo’n relatief kleine ingreep zo’n groot verschil voor je heeft gemaakt. Bedankt voor het delen van je ervaring en je positieve woorden!

Top kliniek

Top kliniek! Professionele hulp, begeleiding van A T/M Z.

Na eerdere negatieve ervaringen bij andere klinieken ben ik hier wel echt goed geholpen. Zelfs toen er wat miscommunicatie (vanuit mij) was, is alles netjes opgelost.

Ik kan alleen maar zeggen dat Transhair echt een aanrader is!

20. Dezember 2024

Beste Game Hoek,

Wat een fantastisch compliment, dankjewel! Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je onze hulp en begeleiding van begin tot eind als professioneel hebt ervaren. We zijn blij dat we je na eerdere minder goede ervaringen bij andere klinieken wel naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Ook fijn dat we samen de miscommunicatie goed hebben kunnen oplossen. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Nummer 1 haar kliniek

Al twee keer mijn haren laten transplanteren.
Je kan de artsen die daar werken niet vergelijken met Turkije of andere lage lonen landen.
Hier weten ze echt waar ze het over hebben.
Ook de na-zorg is fantastisch.

30. Dezember 2024

Beste Joh Joh,
Wat een geweldige review, dankjewel! Het doet ons goed om te lezen dat je ons ziet als de nummer 1 haarkliniek en dat je vertrouwen hebt in onze expertise. We zijn er trots op dat we je naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen en dat ook de nazorg aan je verwachtingen voldoet.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, dat waarderen we enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was eerst bij een andere kliniek…

Ik was eerst bij een andere kliniek geweest voor een intakegesprek, na het intakegesprek zat ik toch nog met vragen. Op aanraden van een vriend die ook bij Transhair was geweest, heb ik ook een intakegesprek met Cor gehad. De verschillen tussen beide klinieken waren groot, met name over het aantal te transplanteren grafts. Transhair heeft me verteld dat veiligheid het aller belangrijke is en dat het donorgebied niet onuitputtelijk is. Na een uitgebreid advies en volledig gerustgesteld, heb ik besloten om mijn haartransplantatie door Transhair uit te laten voeren. Op de dag van de transplantatie wordt nogmaals uitgelegd wat de procedures is ,en dat ze in de ochtend de grafts verzamelen uit het donor gebied en in de middag na de heerlijke lunch worden de grafts teruggeplaatst. Na de behandeling wordt verteld hoe de behandeling is verlopen en dat er wordt uitgelegd wat je de aankomende dagen wel en niet mag doen. Nu een jaar verder ben ik extreem tevreden over mijn nieuwe haar. Ik kanTranshair absoluut aanraden voor hun deskundig advies en professionele behandeling. Maarten

17. Dezember 2024

Beste Maarten,

Wat een mooie en uitgebreide review, dankjewel! Het doet ons goed om te horen dat je bij ons duidelijkheid hebt gekregen en met een gerust hart de beslissing hebt genomen. Veiligheid en zorgvuldigheid staan bij ons altijd voorop, en we zijn blij dat je dit zo hebt ervaren.

Geweldig dat je nu, een jaar later, zo tevreden bent met het resultaat. Het is prachtig om te zien dat onze deskundigheid en aanpak hebben bijgedragen aan jouw tevredenheid.

Bedankt voor je vertrouwen en warme aanbeveling!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr