Hairtec Haarkliniek Bewertungen 98

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Over mijn ervaring bij Hairtec ivm dhi haartransplantatie kan ik alleen maar tevreden zijn. Op alle gebied was alles perfect van vooraf begeleiding, communicatie en de uitvoering. Dank aan gans h... Mehr ansehen

1. Haartransplantationsklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Hierdoor onderscheiden wij ons als Haarkliniek: Wij gaan uit van uw persoonlijke wens en geven u een realistisch advies voor het best haalbare resultaat. Als uw wens niet realiseerbaar is, dan hoort u dat ook eerlijk van ons. Wij streven als team altijd naar betrouwbaarheid en transparantie, want wij vinden een tevreden cliënt het beste eindresultaat! Uw haarwens staat centraal bij Haarkliniek Hairtec en wij verzekeren u de beste kwaliteit met onze 3 Hairtec Haarkliniek garanties: 1. De beste kwaliteit met onze tevredenheidsgarantie: Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Een natuurlijk ogend kapsel, waarbij uw gezicht zijn esthetische uitstraling behoudt, is voor ons de graadmeter van kwaliteit. Daarbij schenken wij aandacht aan de haargroeirichting en de maximaal mogelijk haalbare haardichtheid die voor u van toepassing zijn. Omdat wij alleen met ons eigen team werken kunnen we deze kwaliteit altijd garanderen. Wij nemen tijdens de behandeling ruim de tijd voor u, want een basis van begrip en vertrouwen is essentieel om een goed gevoel te hebben. En stel, u bent alsnog niet volledig tevreden over het eindresultaat na het herstelproces? Dan bekijken we samen met u hoe we alsnog het positieve gevoel kunnen bereiken. Die garantie krijgt u ook van ons! 2. Levenslange groeigarantie: Een haartransplantatie is een bewezen methode om het gebied waar uw haren zijn uitgevallen blijvend te herstellen. Wij geloven in onze kwaliteit en geven u daarom een levenslange groeigarantie op de geplaatste haren. Dus bij eventuele tekortkomingen herstellen wij (indien dit medisch mogelijk en verantwoord is) volledig gratis de betreffende zone(s) en krijgt u hetzelfde nazorgtraject nogmaals door ons aangeboden. 3. Transparantie en één totaalprijs: Een haartransplantatie is een kostbare en blijvende ingreep. Wij beseffen goed dat het daarom best ingewikkeld is om de juiste keuze te maken; welke behandeling past het beste bij u en bij welke kliniek heeft u het fijnste gevoel? Om u daarbij te helpen garanderen wij u een transparant advies. Wij leggen u stapsgewijs uit hoe het behandeltraject verloopt en na het adviesgesprek kunt u thuis rustig nadenken of u akkoord bent met ons aanbod. U krijgt daarbij van ons altijd één totaalprijs voor het gehele traject dus u heeft achteraf geen verrassingen over bijkomende kosten.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fantastische kliniek is dit.

Wat een fantastische kliniek is dit.

Ik heb nadat ik 4 jaar geleden elders een eerste haartransplantatie had laten doen bij Hairtec mijn tweede en waarschijnlijk laatste laten doen. Op zich had ik op het eerste gezicht niet een kalend hoofd maar begon me te storen aan plekken die dunner en minder bedekt waren. Daarom een gratis consult ingepland. Meteen al onder de indruk van de professionaliteit van de kliniek bij aankomst, heel anders dan bij de vorige behandelaar waar ik letterlijk in een soort van kantoorkamer terecht kwam (ook voor de behandeling).

Werd erg vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd dat het eigenlijk nog niet nodig was.
Had echter zelf heel specifiek al de keuze gemaakt en wilde ook mijn wenkbrauwen die steeds smaller en lichter werden laten meenemen.

Uiteindelijk kreeg ik hier een prijsopgave voor die me ten opzichte van mijn vorige behandeling erg meeviel. Zeker ook omdat degene die mij destijds geholpen heeft nu zonder problemen 40-50.000,- blijkt te vragen!!!

Bij Hairtec zijn de prijzen goed en zeker in verhouding. Je krijgt hier echt waar voor je investering.

Het hele traject vooraf was super informatief en duidelijk. Nog eens op locatie geweest om gratis mijn wenkbrauwen in te laten tekenen, puur om te kunnen zien hoe dit zou gaan uitpakken.
Is namelijk wel een dingetje als die twee er niet goed op komen te staan.

Ze namen ook nu alle tijd voor me en we zijn samen tot de gewenste vormen gekomen.
De dag van de behandeling werd ik ontvangen door een heel erg vriendelijk team die er met zijn allen alles aan doen om je een prettige ervaring te geven. Iedereen heeft zijn of haar taken en alles verloopt heel gestructureerd en goed geolied.

Alles maar dan ook echt alles wordt constant uitgelegd en iedere stap met je doorgelopen. Je bent ook zeker niet alleen want het is een grote kliniek en op dezelfde dag worden er meerdere personen geholpen waar je ervaringen mee kunt delen.

Iedereen deelde dezelfde ervaring.
Ontzettend vriendelijke en lieve mensen die keihard werken om het je zo comfortabel mogelijk te maken, want het is natuurlijk niet echt een walk in the parc ;-).

Veel dankbaarheid vanuit mij voor Jagmur en haar team. Wat een lieve arts en ook haar verpleger en verpleegster zijn top.
Ze hebben keihard gewerkt van de vroege ochtend tot laat in de middag. Zowat non stop met een kleine pauze om het perfecte resultaat te kunnen verzorgen. Ook erg belangrijk natuurlijk omdat je met een verdoving in je hoofd ligt en de grafts tijdelijk daarbuiten. Al die tijd zijn ze vriendelijke en aardig en begaan met mij bezig geweest om te zorgen dat de behandeling zo prettig mogelijk verliep.

Ik kijk dan ook uit naar het uiteindelijke resultaat. ik heb een goed vergelijk vanuit mijn eerste keer elders en moet zeggen dat nu echt het hele gebied meer dan goed gevuld is en dat ook mijn wenkbrauwen er nu al erg goed uitzien.

Ook het nazorg traject is perfect geregeld en je komt meerdere keren terug voor professionele controles en belangrijke nabehandelingen.

Heel anders dan de vorige keer waar ik na betaling en behandeling alleen nog wat app contact had.

Dikke shout out dus voor Hairtec en team Jagmur !!

9. April 2026

Beste René,

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Natuurlijk waarderen we iedere positieve reactie, kort of lang. Maar jouw uitgebreide uitleg, met een eerdere behandeling als referentie, maakt je feedback voor ons extra waardevol.

Fijn om te horen dat je onze oprechtheid en persoonlijke benadering exact zo hebt ervaren. We doen er dagelijks alles aan om iedere patiënt goed te begeleiden en het traject zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Dan is het extra fijn om dat terug te lezen. We delen je complimenten uiteraard ook met Jagmur en haar team.

We zien je graag in de komende periode terug tijdens de nazorgmomenten en kijken uit naar het uiteindelijke resultaat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte professionele begeleiding en uitvoering van mijn haartransplantatie

Dank aan gans het team van Hairtec.
Toch wil ik nog 1 persoon specifiek bedanken namelijk Gul-Elif-Ceren. Wat een professionele dame die haar werk tot in de perfectie uitvoert en dat altijd met een glimlach.

1. April 2026

Beste Steven,

Veel dank voor het delen van je persoonlijke ervaringen met onze dienstverlening. We doen uiteraard altijd ons best en als dat ervaren wordt geeft dat een extra motivatie. Ik geef je speciale dank daarom graag door aan mijn collega.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hele goede ervaringen gehad!

Ik heb hele goede ervaringen gehad sinds ik bij Hair Tec in Delft mijn PRP doe. Bij Deria wordt ik altijd vrolijk ontvangen en ze werkt heel efficiënt en zorgvuldig. Ik kan altijd een praatje maken met haar tijdens de behandeling. Ik vind Hair Tec kliniek in Delft een hele goede kliniek waar je échte resultaten kan zien al na een paar behandelingen.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorige week haartranspantatie gehad…

Vorige week haartranspantatie gehad uitgevoerd door Gul, Elif en Ceren. Ging allemaal zeer professioneel. Veel en goede uitleg gehad te voren en ook alles op schrift om het nog eens door te kunnen lezen. Operatiedag zelf verliep ook boven verwachting. Verdoving was even vervelend, maar prima te doen en door meteen na de prikken te masseren waren de prikjes maar heel even vervelend. Tijdens de operatie geen pijn gehad en ook de dag er na geheel geen pijn. Tot op heden ook geen jeuk en het zag er 1 dag later al allemaal prima uit. Geen zwelling gehad, geen blauwe plekken. Het enige vervelende is het moeten slapen op zo'n nekkussen of in half zittende houding. Dat hoort er helaas even bij. Al met al een 10 voor Hairtec!

2. April 2026

Beste,

Dank voor de hoge waardering en het delen van je persoonlijke ervaringen.

We doen uiteraard ons best om onze patiënten zo goed mogelijk bij te staan. Dat betekent ook een zo comfortabel mogelijke behandeldag. Het is fijn te lezen dat dat ook zo ervaren is.

Aanstaande maanden volgen we graag het proces van groei en het eindresultaat. We zien je daarvoor graag terug bij de nazorg momenten.

6 maanden controle

Vandaag de 6 maanden controle gehad bij Hairtec en wat een mooi natuurlijk resultaat is er behaald. Ik ben er enorm blij mee en zal het iedereen adviseren om zijn haartransplantatie te laten uitvoeren door Hairtec.

25. September 2025

Beste,

Dank voor de moeite om uw eigen ervaring breed te delen en voor het aanraden van onze dienstverlening.

We zien u graag terug bij de eindcontrole over zes maanden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer vervelende communicatie vooraf aan…

Zeer vervelende communicatie vooraf aan de afspraak. Hierdoor hebben we het geannuleerd want het voelde niet goed

24. März 2026

Geachte mevrouw Codee-Bras,

Wij betreuren het dat de communicatie voor u als vervelend is overgekomen en lichten dit graag toe.

In aanloop naar een behandeling stellen onze artsen soms specifieke vragen die wij uitsluitend met de patiënt zelf mogen bespreken. Wanneer de telefoon door een derde wordt opgenomen, ongeacht de relatie tot de patiënt, mogen wij deze informatie niet delen of uitvragen. Dit is onderdeel van medisch beleid en is bedoeld om de privacy en veiligheid van de (toekomstig) patiënt te waarborgen.

Dit is door u als onprettig ervaren, hetgeen wij betreuren, aangezien het nooit onze intentie is om ongemak te veroorzaken.

Wij hebben herhaaldelijk getracht u te bereiken om dit toe te lichten, maar dit is helaas niet gelukt. Mocht u hierover alsnog verdere verduidelijking wensen, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Hairtec haarkliniek

Highly recommended

A 5 star review basically tells you what you need to know: I'd highly recommend getting a hair transplant at Hairtec.

The clinic is very professional, the personnel is very friendly, the procedures are well-executed.

I'm past the half-year point and I'm already very happy with the results. Around 3/4 months, the progress already became visible, and the hair growth has continued nicely since then. So now I'm excited about the results around 1 full year!

The experience has basically been positive every step of the way. The clinic informs you about the different steps, they take good care of you, they make sure you're doing OK during the procedure as well as the recuperation period, and they have a few more checkups along the way to make sure the hair growth is progressing as expected.

If there's one thing that could be improved upon, for me it would be the shaving of the head. In contrast to how it was described, it was quite rough, unpleasant.

Of course, there are some tough moments to get through: the anesthesia, the long procedure day (although it's great that the procedure only takes one day to be performed!), the recuperation period, which includes medication, sleeping a certain way, and so on. And after that, it mostly requires patience. But once you start seeing the results, you'll know it's all been worth it.

It's a long process, so my advice would be to make sure you're up for it and you feel good about the clinic of your choosing. If you're ready to take this step, it will definitely improve your looks, and more importantly your overall happiness.

1. März 2026

Dear PJ,

Thank you for taking the time to share such a detailed and thoughtful review.

We truly appreciate your trust in our team and are very pleased to hear that you are happy with your progress so far. We look forward to your continued results towards the one year mark.

Thank you as well for your honest feedback regarding the shaving experience. We are sorry to hear it did not fully meet your expectations and will evaluate this internally to improve where possible.

We wish you continued growth and enjoyment of your results.

With kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag ben ik behandeld bij Hairtec en…

Vandaag ben ik behandeld bij Hairtec en ik kan oprecht zeggen: wat een ongelooflijk professionele ervaring.

Vanaf het eerste moment voel je je welkom. Alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt rustig de tijd voor je genomen en je merkt aan alles dat ze enorm veel ervaring hebben. Geen haastwerk, maar pure focus op kwaliteit.

Ik ben geholpen door Team Hakan en echt… wat een vakmensen. Super secuur, professioneel en tegelijkertijd heel vriendelijk. Ze stellen je gerust, werken hygiënisch en nemen iedere graft serieus. Je merkt gewoon dat ze trots zijn op hun werk.

De hele dag verliep gestructureerd en ontspannen. Ik voelde me in veilige handen en had volledig vertrouwen in het team.

Als je een haartransplantatie overweegt, dan kan ik Hairtec absoluut aanbevelen. Topkwaliteit en echte professionals.

Dank jullie wel Team Hakan 🙌🔥

Mvg THEO REIJKE

27. Februar 2026

Beste Theo,

Dank voor je mooie woorden. Fijn om te lezen dat je onze werkwijze positief hebt ervaren.

Je complimenten geven we uiteraard door aan het team. We wensen je een voorspoedig herstel en veel plezier met het verdere groeiproces. Tot de volgende terugkeer momenten.

Topkliniek

Gisteren , 26/02, Haartransplantatie laten uitvoeren bij Hairtec. Bij aankomst wordt je direct voorgesteld aan het team van 3 personen die jouw Haartransplantatie zullen uitvoeren . Alles wordt eerst nog eens heel goed overlopen en uitgelegd. Daarna begint het team op een uiterst professionele manier aan de verdoving en transplantatie zelf. Enkel het lang op de buik liggen ervaar ik als eerder lastig . De rest van de transplantatie verloopt heel gemoedelijk en pijnloos.
Deze nacht redelijk kunnen slapen op het voorziene hoofd/nekkussen. Nog steeds geen pijn en enkel lichte zwelling voorhoofd. Ben ook al reeds opgebeld door de kliniek zelf om gewoon te informeren hoe ik mij vandaag voel. Dus op dit moment zeer tevreden over het verloop . En mijn oprechte speciale dank aan team Berkay , Ozge en Melisa. Jullie hebben gezorgd voor een nieuwe start van mijn haren !!!

26. Februar 2026

Beste Dieter,

Hartelijk dank voor je uitgebreide terugkoppeling.

We vinden het belangrijk dat een patiënt vooraf precies weet wat er gaat gebeuren en dat je je op je gemak voelt bij het team dat de behandeling uitvoert. Dus fijn om te lezen dat de haartransplantatie goed is verlopen.

Wij geven je complimenten uiteraard door aan het team. Dank voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring en we zien je graag de komende periode terug voor de nazorg momenten.

Met Ha(i)rtelijke groet,

Great Team 5

Great Team 5 , Hakan, Sena and Emirhan , and also the other staff

13. Februar 2026

Dear Ed,

Thank you for your positive feedback.

Kind regards from our team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am very satisfied with Hairtec

I am very satisfied with Hairtec. I explored my options extensively and ultimately chose them. The procedure went exactly as they had clearly described beforehand. My recovery went well, and I was able to work from home again after one week, which was very convenient.

I am now 8 months further along and very happy with my new hair. For me, it was a highly successful decision, and I would definitely recommend them.

12. Juni 2025

Dear Alex,

Thank you very much for taking the time to share your experience and for your kind words.

We truly appreciate your trust in us and are pleased to hear that the it met your expectations. It means a great deal to our team to know that you are happy with your results and feel confident in your decision.

We wish you continued enjoyment of your new hair and thank you again for your recommendation.

Hairtec

Fantastisch

Goede intake eerlijk advies zeer mooie schone ruimtes en op de dag van de behandeling zeer goed ontvangen top service en wat een fijne behandelaars een dikke 10!!

10. Februar 2026

Beste,

Dank voor de hoge waardering en complimenten. We doen ons best uiteraard, maar als dat gezien en gewaardeerd wordt, is dat heel fijn.

Veel plezier met de nieuwe haardos en tot ziens tijdens de nacontroles.

Haartransplantatie

Ik heb 6 maanden geleden een haartransplantatie gehad bij Hairtec en ben heel tevreden met het resultaat. De nazorg was uitstekend en ik voelde me goed begeleid tijdens het hele traject. Ik heb ook een PRP kuur gehad, die heel soepel verliep. Daarnaast is de locatie ook goed bereikbaar. Ik kan Hairtec zeker aanraden

31. Juli 2025

Beste Navien,

Dank voor het delen van je ervaringen. Het is fijn te vernemen als een patiënt tevreden is en dat breder deelt. We zien je graag bij de eindcontrole over zes maanden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben begeleid door het team van…yagmur

Ik ben begeleid door het team van Yagmur. Ik voelde mij vanaf het binnenkomen al op mijn gemak. Iedereen was super vriendelijk, behulpzaam en zorgzaam. En ze hebben mij top behandeld , het ziet er echt goed uit!
Echt een top team!!

27. Januar 2026

Beste Joppe,

Dank voor je waardering en ik het bijzonder aan het complete team van Yagmur. Dat zullen ze heel fijn vinden.

We wensen je veel plezier met je nieuwe look!

Haartransplantatie

Ik heb hier een jaar geleden een haartransplantatie gedaan met zo’n 2800 grafts. Het personeel is heel vriendelijk en vertellen netjes wat je ervan kunt verwachten. Ook tijdens de operatie waren ze heel rustig. Ze denken met je mee en gaan professioneel te werk. Ik heb mij altijd op m’n gemak gevoeld. Nu, een jaar later, ben ik super tevreden over de resultaten! Ik ben erg blij dat ik voor Hairtec heb gekozen.

13. Januar 2026

Beste Joris,

Fijn datje zo tevreden bent en de moeite hebt genomen dat breder te delen online.

We doen uiteraard ons best om een mooi resultaat te bieden en dat te doen in een fijne en kale sfeer. Het is motiverend terug tekeningen dat je dat zo ervaren hebt.

Heel veel plezier toegewenst met je nieuwe look!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer professioneel en kundig bedrijf

De behandeling van 1500-2000 grafts door Ali en zijn Team verliep super. Allereerst werd de nieuwe haarlijn opgetekend. Er werd gevraagd naar mijn idee daarover; Het was fijn dat dit een open dialoog is waarin patiënt en behandelaar beiden hun mening en kennis delen en waar je nog alle vragen kunt stellen die je eventueel hebt. De behandeling zelf werd in brandschone operatiekamer uitgevoerd, hygiëneregels werden strikt nageleefd en de sfeer in het behandelende team was zeer goed en professioneel. Ali en Hakan legden telkens precies uit wat de volgende stap in het proces was, waar ze allemaal rekening mee hielden, zoals bijvoorbeeld de hoek waarin ze de haren terugplaatsen, en of ik mij comfortabel voelde/geen pijn ervoer. Door dit team ging ik relaxed deze behandeling in, en kwam ik er ook relaxed weer uit. Absoluut een 10. Dank jullie wel!

7. Januar 2026

Beste Tom,

Dank voor het delen van jouw persoonlijke ervaringen. Als haarkliniek hechten wij veel waarde aan een professionele dienstverlening in een relaxte sfeer. Het is fijn dat je dat zo hebt gevoeld ook.

Wij wensen je een heel voorspoedig herstel en kijken met vertrouwen uit naar het verdere resultaat dat we samen gaan beoordelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alweer een jaar verder na de operatie

Ik heb een jaar geleden een dhi haartransplantatie laten doen. Het was bewust tijdens de kerstdagen zodat ik vrije dagen had en thuis kon werken.

Vanaf de intake tot en met de laatste controle ben ik goed begeleid door het team. De laatste controle en dus eindresultaat was 16-12.

Nu ben ik zeer tevreden met mij nieuwe (oude) haarlijn.

Hopelijk kan ik nog jaren ervan genieten. Mocht het nodig zijn dan kom ik zeker terug!

16. Dezember 2025

Beste,

Veel plezier met de nieuwe (oude) look! Het is voor ons uiteraard fijn om terug te lezen dat we hebben gebracht wat beloofd was. Dank dat u dat wilde delen met anderen.

Een sterk Team!

Een sterk Team, gisteren 27 November werd ik geholpen, als een geoliede machine werken ze met elkaar, Daniel, Elif en Hakan zorgen voor de telling de kwaliteit en het aangeven van de haarzakjes. Umron de haarspecialist, heeft elk graft eruit gehaald en met precisie en zorg alle 3300 grafts geimplanteerd met een natuurlijke aanzicht (ze heeft er een schilderij van gemaakt). Vandaag ben ik gebeld of het allemaal goed gaat. Deze mensen zijn erg aardig en werken met passie, Ik bedank het Hairtec Team voor deze goede zorg! Groet, Peter

27. November 2025

Beste Peter,

Ook via deze weg, hartelijk dank voor je vertrouwen in onze dienstverlening en professionaliteit.

We doen uiteraard altijd ons best en als dat opgemerkt wordt dan is dat heel fijn om te vernemen.

We zien je graag terug bij de nacontroles aankomende periode.

Met Ha(i)rtelijke groet, van het team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I had my hair transplant last year

I had my hair transplant last year. After several interaction, I can conclude that their customer care is so rude! Still not clear if I am even happy with the result.

Dario

29. Mai 2025

Dear Mr Bauso,

We sincerely regret that your experience did not meet the expectations you had.

We are sorry to hear your comment regarding our customer service. We always strive to treat everyone with respect, clarity and patience. If there was a moment when you felt this was not the case, we would have appreciated the opportunity to address it immediately so we could have resolved the issue.

We remain fully open to discussing the possibilities for a follow-up treatment with you, including what realistic expectations would look like.

——

Geachte heer Bauso,

Het spijt ons oprecht dat uw ervaring niet heeft voldaan aan wat u had gehoopt.

Uw opmerking over onze klantvriendelijkheid vinden wij jammer om te horen. Wij streven er altijd naar om iedereen met respect, duidelijkheid en geduld te woord te staan. Mocht u een moment hebben ervaren waarin dit anders was, dan hadden wij dit graag direct met u besproken, zodat wij het konden herstellen.

Wij staan uiteraard nog steeds open om samen met u te kijken wat mogelijk is voor een vervolgbehandeling en welke realistische verwachtingen daarbij horen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gelukkig nieuw haar!!!!!

Ben vandaag behandeld!!en wat een lieve mensen en alles was top geregeld ik ben geholpen door team Berkay inc zijn assistenten melissa,Özge en Hayda..
nu hopelijk t resultaat net zo goed als de behandeling

19. September 2025

Beste Louis,

Het is fijn om te lezen dat je de behandeling als prettig hebt ervaren. Onze teams doen elke dag hun uiterste best om iedereen met zorg en aandacht te begeleiden, en het is dan uiteraard motiverend om dat bevestigd te krijgen. Nu op na de nacontroles, zodat we over een jaar een nóg blijere patiënt hebben.

Met Ha(i)rtelijke groet,
Team Hairtec

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr