Van alles mis met Toolsmart
Van alles mis met Toolsmart, wat je ook doet mailen of telefoon het lijkt wel of er niemand capabel is om dingen op te lossen. Als je al contact heb via telefoon dan zeggen ze we hebben niks te maken met Toolsmart want u belt met ThuisXL. Via mail al net zo maar als je de link van Toolsmart aan klikt dan linken ze door naar ThuisXL. Waardeloos en zo kom ik niks verder met het probleem Kolomboormachine besteld op 16 februari. Geannuleerd via mail 5 dagen later niks geen antwoord. Later nog eens 12 a 15 x mail en 7 x via telefoon.
Betaling via Klarna die is geactiveerd. 25 april moet er betaald zijn voor iets wat ik geannuleerd heb en dus ook niet afgestuurd is....service is waardeloos. Tip gezien de vele klachten. Denk goed na voor u gaat bestellen. Gaat veel tijd verloren om dingen goed voor elkaar te krijgen...Na nog vele mails die niet beantwoordt worden er maar heen gereden op 2 de paasdag naar Nieuwveen. Op de site vermeld dat ze open waren. Dicht waren de deuren en gingen ook niet open. Wat ik ook probeer de service is slecht of het nu via mail of telefoon gaat dat maakt niet uit. Er staan nu zo een beetje 25 mails uit, aantal naar Toolsmart, Scheppach shop, 2dekansje en New Returns ,allemaal op hetzelfde adres. Wij komen niet verder en de tip is koop niks want als er wat mee is dan doen ze weinig en retour sturen en beoordelen of je geld terug krijgt dat kan je vergeten want er is altijd wel wat. Wil je geen ergenis, koop hier niks.