Landbouwwinkel.nl Bewertungen 8

TrustScore 3 von 5

3,0

1. Baumaschinenhandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Landbouwwinkel.nl is specialist in landbouwmechanisatie, quadwerktuigen, minitractor werktuigen, dierbenodigdheden, stalinrichting, weidetechniek, schuilstallen. kalverhutten, kalverhokken en kalvertaxi's, afrasteringen, schrikdraad, scheermachines vo...

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte ervaring met dit bedrijf

Hele slechte ervaring met dit bedrijf.
23-12 iets besteld en wil het graag afhalen.
Gelijk gemaild met de vraag of ik het, in verband met de feestdagen, 2 weken later kan ophalen. Krijg mail dat het wellicht gaat lukken en ik nog reactie krijg.
2 weken later nog niks gehoord. Dus gebeld. Wordt terug gebeld.
Volgende dag gebeld en wordt ronduit onbeschoft behandeld aan de telefoon. Meneer is zo denigrerend en praat door je heen, wil alleen zijn verhaal horen, luistert niet naar de klant. Bied geen excuses aan voor geen reactie. Ik ben zo onbeschoft behandeld!

Meneer denkt hieronder te kunnen liegen over dat hij heeft aangegeven dat ze met feestdagen dicht zijn. Hier is bewijs van dat meneer liegt, inclusief meneer zijn verbaal agressieve gedrag aan de telefoon. Het staat in de mail en de telefoon gesprekken zijn opgenomen. Meneer vind het normaal iemand zo af te maken aan de telefoon en dan online nog te liegen. Meneer vind zichzelf en zijn verhaal beter dan de klant zijn verhaal.

Lees ook de andere reviews, ze zijn vergelijkbaar!

Slecht bedrijf! Mijn bestelling is geannuleerd. Bedrag, zoals meneer aangeeft, nog niet terug ontvangen.

3. Januar 2026

Antwort von Landbouwwinkel.nl

Wij herkennen ons op geen enkele wijze in deze review en vinden het belangrijk de feiten correct weer te geven.

Mevrouw Terpstra heeft op 23 december, één dag vóór Kerst, een bestelling geplaatst met het verzoek deze begin januari af te halen. Vanaf het eerste contact is door ons uitdrukkelijk en meerdere malen aangegeven dat vanwege de feestdagensluiting rond Kerst en Oud & Nieuw zowel onze externe magazijnen als vervoerders gesloten zijn. In die periode kunnen wij geen goederen gereed laten maken en dus geen afhaalafspraken bevestigen.

Mevrouw is hierover telefonisch duidelijk geïnformeerd:

Zij ontvangt automatisch bericht zodra de bestelling gereed staat voor afhaling.

De magazijnen zijn gesloten tot 5 januari.

Afhalen op zaterdag is niet mogelijk.

Afhalen op zaterdag 3 januari was expliciet uitgesloten.

Desondanks nam mevrouw op zaterdag telefonisch contact op en eiste onmiddellijke afhaling. Dit gesprek verliep helaas uiterst verbaal agressief. Er werd geschreeuwd en gescholden, minutenlang achter elkaar, zonder ruimte voor een normaal gesprek. Tot tweemaal toe werd de verbinding door mevrouw zelf verbroken. Dit alles gebeurde hoorbaar voor meerdere medewerkers én aanwezige klanten, die zichtbaar verbaasd waren over haar gedrag.

Wij zijn gedurende alle contactmomenten rustig, beleefd en zakelijk gebleven en hebben uitsluitend feitelijke uitleg gegeven. Er is geen sprake geweest van onbeschoft, denigrerend of onprofessioneel gedrag van onze kant.

Na dit gesprek ontvingen wij een dreigende e-mail met een ultimatum, gevolgd door de eis dat wij niet meer mochten reageren. Enkele uren later werd deze één-ster-review geplaatst, waarin de feiten worden omgedraaid.

Mevrouw heeft haar review inmiddels geüpdatet met de beschuldiging dat wij zouden liegen. Dat is onjuist. Deze aantijging wordt bovendien weersproken door meerdere onafhankelijke getuigen. Mevrouw mag alle e-mails en eventuele opnames gerust volledig en integraal delen; dat zal bevestigen dat wij correct en consistent hebben gecommuniceerd en geen toezeggingen hebben gedaan die niet waargemaakt konden worden.

De bestelling is op verzoek van mevrouw geannuleerd. De terugbetaling wordt verwerkt via de betaalprovider en kan enkele werkdagen duren; dit ligt buiten onze directe invloed.

Wij staan altijd open voor redelijke vragen en oplossingen. Verbaal agressief gedrag, schelden en het verdraaien van feiten accepteren wij echter niet. Deze review geeft dan ook geen realistisch beeld van onze dienstverlening, die dagelijks door vele klanten als correct en professioneel wordt ervaren.

Landbouwwinkel.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb een hoekmodel pacefeeder…

Ik heb een hoekmodel pacefeeder aangeschaft met slowfeeder deksel van plastic met ronde gaten erin voor mijn paard op stal.
En ik heb de instructies opgevolgd dus het hooi er wat uitgetrokken en dan zou het paard door aan het hooi te trekken de rest ook door de gaten moeten kunnen
trekken.maar helaas werd mijn paard er erg gefrustreerd van en het laatste stuk van onderen en dat is veel 10 a12 cm kreeg hij er sowieso niet uit.daarop heb ik contact met jullie gezocht via email met dit probleem en jullie antwoord
daarop was nogmaals de instructies doorsturen.daarna heb ik weer contact
met jullie opgenomen om te vragen of
jullie een slowfeeder deksel voor deze bak hebben maar dan met net erin.tot op de dag van vandaag nooit meer een
antwoord of reactie daarop gehad.nu is
mijn man gelukkig handig en lief geweest om zelf zon slowfeeder deksel met net erin te hebben gemaakt.maar ook hierin werd mijn paard erg gefrustreerd omdat de bak heel erg licht is en door het trekken de hele stal door gaat.dus nu gebruik ik de bak maar zonder iets erin helaas.op deze manier is het wel een hele hele dure hooibak helaas.als ik dit geweten had had ik niet zon duur ding aangeschaft en naar een simpelere goedkopere optie gekeken.
Dus ik ben tot de conclussie gekomen dat een pacefeeder niet werkt en als je landbouwwinkel mailt en vraag of ze een net verkopen krijg je dus de instructies hoe de pecefeeder werkt en geen antwoord op je vraag.

15. November 2024

Antwort von Landbouwwinkel.nl

Hallo Bianca, jammer dat je hiervoor een negatieve review moet schrijven. Beter had je de mail kunnen checken. Want we hebben je meteen de eerste werkdag na je laatste mail al een heel uitvoerig en duidelijk antwoord gestuurd op je vragen. Zelfs nog met praktische tips hoe je net zoals alle andere klanten je Pacefeeder naar volle tevredenheid kunt gebruiken. Zelfs stuurden we je nog als toelichting foto's erbij en zoals je had gevraagd een aanbieding voor een netgrid voor je Pacefeeder. De Pacefeeders werken overigens uitstekend, mits correct gebruikt en aangepast aan de karakteristieken van het voer dat je gebruikt. En we helpen je altijd graag persoonlijk verder. Ik vermoed dan ook dat ons uitvoerige antwoord met foto's wellicht in je spambox terecht is gekomen. Tip: je mag ons ook altijd gewoon bellen, want wij staan je als webshop ook altijd graag persoonlijk te woord als je met vragen worstelt of gebruiksadvies nodig hebt. Dan hoef je het niet als resultaat van frustratie via een negatieve review af te doen, want je getrokken conclusies kloppen dus ook in het geheel niet.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf

Mijn pakket ligt nu al twee dagen bij hun te wachten zeggen ze
DpD weet van niks….
Haalt de te versturen pakketjes iedere dag op
Het was op voorraad……
Maar volgens mij doen ze gewoon dropshipping
Mijn pakket volgen via de gegeven link komen er geen gegevens!!

Kom hier nooit weer iets bestellen!!

Geen aanrader

5. Juni 2024

Antwort von Landbouwwinkel.nl

Beste A. Elzinga uit Twijzelerheide. Jammer dat je ons wilt belonen met een 1 sterrenreview. Maar het was eigenlijk ook wel te verwachten.

Vrijdagavond, net voor het weekend, heb je namelijk twee werklampen besteld, die ook op voorraad lagen. Dus er is geen sprake van dropshipment. Die bestelling is dus ook meteen maandag verwerkt en in uitlevering gegaan.

Maar we kregen alleen direct op maandag maarliefst 14(!) ongeduldige appjes van jou. Daarin beschreef je ons dat het niet normaal was dat de levering zo lang duurde. Dat was dus notabene op de eerste werkdag na jouw bestelling.

We hebben je toen direct, zelfs ook tot ruim na de openingsuren, uitgelegd dat we nog net niet kunnen toveren, het onmogelijk is om een bestelling die in het weekend wordt geplaatst al op maandag geleverd te krijgen, dat bij dit artikel ook vermeld staat dat het enkele dagen duurt en je bestelling bovendien zelfs al in uitlevering was.

Sneller dan dat kunnen wij natuurlijk niet werken. En we gaven je ook aan dat het momenteel erg druk is bij de vervoerders en dat je de status van je bestelling ook gewoon kon gaan volgen via de DPD tracking e-mail die je hebt ontvangen.

Het pakket is onderweg en wordt volgens de laatste statusupdate naar verwachting morgen al geleverd.

We zijn best wat ongeduld gewend, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je pakketje ontvangen als je iets hebt besteld.

Maar dit is niet redelijk en de beoordeling ook zeker niet terecht. Maar als deze 1 sterrenreview jou een beter gevoel geeft, vooruit dan maar...

Update per 7 juni 2024: Wij kregen bericht van DPD dat het adres dat A. Elzinga heeft opgegeven in de webshop onjuist is. Daardoor kan DPD de bestelling niet bezorgen en is deze terug gegaan naar het sorteercentrum.

Wij hebben A. Elzinga uit Twijzelerheide hierop meteen gebeld en kopie van het bericht van DPD gemaild. Nu blijkt dat hij zelf een verkeerd huisnummer heeft opgegeven bij het invullen van zijn eigen adres.

De vertraging die deze zending heeft opgelopen blijkt dus door hemzelf te zijn veroorzaakt en niet door ons. Maar het is blijkbaar fijner om ons meteen te belonen met talloze appjes, een portie boosheid en 1 ster.

En tenslotte ontvangen we zojuist een melding van A. Elzinga dat het pakket bovendien retour wordt gestuurd, omdat 'de levering te lang duurde' (...door zijn adrestypefout).

Deze retour doen wij natuurlijk echt niet moeilijk over, maar wel heel erg jammer dat dit zo onredelijk is verlopen. Een betreurenswaardige gang van zaken, maar ook dan doen wij er alles aan, dat het - zoals altijd - toch keurig netjes wordt afgehandeld door ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kalverhokken gekocht bij dit bedrijf

Kalverhokken gekocht bij dit bedrijf, groene kunsstof uitvoering. Uitermate geschikt ook voor kippen, eenden en andere kleindieren. Geen kieren etc. dus geen ongedierte zoals bloedluis. Door relatief lichte gewicht goed te hanteren maar staan toch stevig ook bij harde wind. Gemakkelijk te reinigen, ventilatie- , voer- en kijkluik is ideaal. Bericht gestuurd voor nadere info werd binnen 2 uren keurig beantwoord. Werd door mij besteld weekend voor Pinksteren en meteen dinsdag erna al geleverd. Vlotte levering dus. Prima bedrijf en klantvriendelijke behandeling.
Bedrijf verdient uitstekende review!

2. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een heel slechte ervaringen met…

ik heb een heel slechte ervaringen met de landbouwwinkel,

als je zakelijk besteld mag je de weborder niet terugsturen,
dat zou in zijn leveringsvoorwaarden staan heeft Rene mij uitgelegd,

Ik twijfel of deze voorwaarden rechtmatig zijn. Ik denk het niet.

24. September 2019

Antwort von Landbouwwinkel.nl

Hallo Markus, zoals je weet ligt dit een stuk genuanceerder. Natuurlijk mogen artikelen teruggestuurd worden, maar daar zijn uiteraard ook voorwaarden aan verbonden. Die hebben we je ook gestuurd voor en na aankoop.

Meteen nadat we je vraag via Gallagher binnen kregen, hebben we je gebeld, om je zo snel mogelijk te helpen. Volgens jou kon het apparaat dat geschikt is voor max 4km afrastering, nog geen enkele tientallen meters op spanning krijgen. Helaas viel je ons meteen aan, en weigerde je elke tip en technische oplossing van zowel ons als van leverancier Gallagher. Er is sprake van een verkeerd gebruik (je wilde met het zonnepaneel een alkaline batterij gaan opladen, wat niet kan en je wilde zelfs zelf gaten in het nieuwe schrikdraadapparaat gaan boren). Helaas was niet mogelijk je in het gesprek iets te verduidelijken of uit te leggen. We probeerden telefonisch met je na te gaan waarom je geen stroom op het raster krijgt, want in 99% van dit soort gevallen is er een aansluit- of gebruikersfout. Dat kan verschillende oorzaken hebben (geleider, aansluiting polen of apparaat, aarding, lekkage, isolatoren, aangroei, technisch probleem in het toestel, etc,etc).

Helaas was je niet voor rede vatbaar en begon je meteen met schreeuwen en schelden en zelfs met dreigementen dat als we niet akkoord gingen, je anders nog wel andere wegen ging bewandelen (zoals blijkbaar deze review en je rondje langs alle andere review sites, die je blijkbaar af gaat, om je onvrede wereldkundig te maken). We hebben het probleem meteen teruggekoppeld naar Gallagher en ook zij hebben je gebeld.

Je hebt je zakelijke aankoop bij ons niet binnen 14 dagen retour gemeld en het toestel ook al 14 dagen gebruikt. Dan kan zo een toestel ook niet retour genomen worden voor volledige restitutie, dat klopt. Wel zullen wij er alles aan doen samen met jou en Gallagher, om jou een goed werkend toestel te leveren. En dat moet geen probleem zijn met dit toestel. Maar dan moet het wel mogelijk zijn om een gesprek met je te kunnen voeren. En dat lukt helaas niet. Je gooide zelfs scheldend de hoorn op de haak.

En als er wel een technische probleem met het toestel is (maar daar komen we niet achter, omdat je elk antwoord weigert te geven) dan wordt dat uiteraard opgelost en hersteld. We hebben je zelfs aangeboden dat het toestel teruggestuurd kan worden om dit na te kijken. Maar ook dat wordt geweigerd.

Hopelijk kom je binnen enkele dagen weer een beetje tot rust en is normale communicatie en een goede passende oplossing dan wel mogelijk. Je rondje reviews zal daarbij echt geen andere oplossing afdwingen. Jammer dat het zo moet. We horen graag van je als we het samen met Gallagher voor je kunnen oplossen op een normale en vriendelijke manier.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik heb een elektrische quad…

ik heb een elektrische quad onkruidspuit gekocht bij de landbouwwinkel. Ik kan wel stellen dat dit apparaat zeer goed voldoet aan de eisen, en dat voor 200e. Ik ben ook zeer vriendelijk geholpen door Rene Kortom de 5 sterren zijn ruimschoots verdiend. Ik moet er wel bij zeggen dat je de gebruiksaanwijzing goed moet nalezen en je aan deze regels moet houden anders gaat het NATUURLIJK wel kapot he.
Ik ben zeer content met de werkwijze van de landbouwwinkel en het gesprek wat ik gehad heb voor ik de spuit kocht
met vriendelijke groet
john

nog een kleine opmerking
jan drink alsjeblieft niet zoveel azijn je gaat er zo zuur van zei…….

21. Juli 2019

Afrastering

Bij de aanschaf van afrastering en een schrikdraadapparaat zijn we goed geholpen. Later nog een hooiruif gekocht voor onze paarden. René bedankt voor het advies.

29. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr