Toolab Verktyg AB Bewertungen 107

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De bad ens uppgifter som email och mobil innan de ens kollade upp om de hade varan i butiken. Efter beställning online stod det att "hör av er om paketet inte skickas inom rimlig tid" eller liknan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tycker detta företag förtjänar ett bra betyg. Dels för att de svarar på frågor i telefon. När jag gjorde en beställning som jag 24 timmar senare ångrade, skickade jag ett mail, vilket besvarades minut... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mitt förslag är att ni inte köper från Toolab. Efter att ha läst tidigare recensioner så verkar något har hänt efter årsskiftet 2025. Min beställning har varit försenad och blivit framflyttad då... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde ett Makita sågbord med stativ och två blad till ett multiverktyg igår söndag (online). Idag måndag hämtade jag alltsammans på förmiddagen i Fjärås!! Alla har varit sympatiska och hjälp... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Baustoffhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har stort sortiment av skruvdragare,kapsågar,klyvsågar,handverktyg & massvis med andra verktyg

3,2

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Leveranstiden var flera veckor

2. September 2024

Hej Daniel

Om jag fått fram rätt order här så verkar detta gälla en Stihl artikel där vi har som status att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan vi kan leverera ut denna och i detta fallet blev det tyvärr just det, ibland går det snabbare. Denna gången gjorde det dock inte detta. Så därav blev det ett par veckor leveranstid på den.

Varor som har statusen "I lager" skickas normalt inom 1-2 dagar beroende på när ordern kommer in till oss. Varor som behöver beställas ifrån leverantör har vi en status som varierar lite beroende på vilken leverantör det är men varan du beställde hade en status som var "Estimerad leveranstid från leverantör (ca 7-10 arbetsdagar)." Då har vi den tyvärr ej i lager utan måste beställa den ifrån leverantören.

Ber om ursäkt för att det dröjt, men vi försöker vara tydliga med att det kommer att ta lite tid innan vi kan skicka iväg varan åt ditt håll.

Toolab Verktyg

För lång leveranstid

Beställde en produkt med leveranstid 3-7 dagar, det tog tre veckor! Under denna tid var det ingen kommunikation eller uppdatering om min order, tre veckors tystnad och ovisshet!

5. August 2024

Hej Jon

Ber om ursäkt för att det dröjde längre än väntat. Kan tyvärr inte se någon order som verkar ha dröjt såpass länge med ditt namn. Men vi gör vårt bästa för att få så rättvisa leveransbesked och tider som möjligt. Men vi är medvetna om att det framförallt under sommartid när vi blir lite underbemannade kan bli något längre speciellt under sommartider även om vi för det mesta håller de utskrivna tiderna.

Hoppas att du ändå fått nytta och nöje med produkten du köpt.

Beställt trimmer 11 juni

Beställt trimmer 11 juni, stod 7-10 dagar att leverera. Jag har nu väntat i 41 dagar och inte ett ljud från företaget, känner tydligen ingen skam att inte kontakta kunder som ligger ute med pengar. Skulle jag vara VD på företaget så skulle jag skämmas, enligt andra recensioner så har dem hållt på med "sena leveranser" i 5 år så det är tydligt problem med ledningen på företaget. Skall ni handla här så se till att ta det på faktura så du har rätt till att avbryta order/bestrida faktura då dem ljuger om vad som finns i lager/leverans tid.

22. Juli 2024

Hej Robert

VI gör så gott vi kan med att få tag i leveransbesked ifrån våra leverantörer som vi sedan försöker förmedla. Men återkom gärna till oss via telefon eller mail med ordernummer så skall vi kolla upp vad som hänt med din order.

Våra intentioner är såklart inte att återge fel information, men vi hanterar ungefär 35000 artiklar varav vi har cirka 12000 i lager.

Tyvärr krävs det ifrån många av våra leverantörer att vi ringer dem för att få uppdaterade leveransbesked, detta gör vi så gott vi kan men tyvärr händer det ibland att en order faller mellan stolarna av olika anledningar då det är just manuell hantering som krävs.

Rätt att avbryta en order har du såklart oavsett vilket betalsätt du valt hos oss. Vi ligger belägna i Göteborg med en butik på lite drygt 1000kvm så är det så att man bor inärheten är man varmt välkommen in dit också för att kolla om vi eventuellt har något alternativ att erbjuda.

Men börja med att återkoppla till oss så att vi får möjligtheten att försöka hjälpa dig för vi har gjort eftersökning i systemet på den dagen och kan ej hitta något olevererat som verkar passa med ditt namn.

MVH
Toolab Verktyg

Leveranstid värdelös

+Bra pris

- står att varan finns i lager, sen får man vänta 2 veckor får att få sakerna för dom inte alls fanns i lager utan väntar på varor från Dewalt, värka vara satt i system för detta företag att lura att de finns i lager fast de inte finns för man ska handla där och inte beställa från nån annan hemsida istället, uselt att hålla på lura kunder när varorna oftast inte finns i lager. Läst massor
Av liknande händelser från detta företag , skulle läst här innan jag beställde.!

20. März 2024

Hej Tobias,

Tack för att du berättade om din upplevelse. Vi förstår att det var frustrerande att vänta längre på din skruvdragare än du hade tänkt. Ibland säljer vissa produkter slut snabbare än vi förväntar oss, och det hände med den skruvdragaren du beställde.

När vi fick in skruvdragaren från DeWalt i lager igen skickade vi den direkt till dig. Vi jobbar hårt för att undvika sådana här förseningar och vill be om ursäkt för att det tog längre tid än vanligt den här gången.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp med något annat, tveka inte att höra av dig till oss.

Om du har några fler frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 010-1990000 eller info@toolab.se

Tack för din förståelse,

Daniel

Positivt!

Beställde en torsdag och fick varan på måndagen därefter - mycket snabbt! Trevlig respons från kundtjänst vid en fundering via mejl och varan var precis som väntat! En positiv helhetsupplevelse!

11. März 2024

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans. Leveranstid kortare är 3 dygn från beställning på helg. Bra att man kunde beställa valfritt antal. Andra kräver beställning av tex minst 12 st.

17. Januar 2024

Återbetalad 2 månader efter leverans

Beställde en tapetlinjal. Paketet kom hem men jag öppnade det inte förrän två månader senare. När jag väl öppnade så visade det sig att linjalen var skev. Antog att jag inte skulle kunna reklamera två månader efter att jag fått hem paketet men skickade ändå iväg ett mail. Morgonen efter fick jag till svar att jag skulle bli återbetalad och fick en vänlig rekommendation om att köpa en ny i fysisk butik istället så inte samma sak händer igen. En stund senare kom en återbetalning via swish. Snacka om service!

11. Januar 2024

Sluthandlat för mig hos Toolab

Beställde två varor av märket DeWalt, som enl. hemsida skulle levereras inom 3-7 dagar. På dag 7 ringer jag och får beskedet att varorna jag beställt inte finns på lager och i ett av fallen ska det dröja 6 veckor innan DeWalt kan leverera till Toolab😧
Ingen information har gått ut till mig från Toolab överhuvudtaget om denna försening! Skitdåligt helt enkelt. Sluthandlat för mig på Toolab!

12. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

longer delivery time than communicated

ordered some things, where one of the items were not in stock, and would lead to a delivery time of 3-7 work days, after i've placed the order i called in and informed the representative that it was very important to me that the delivery was made within at least the 7 work days.
the items i ordered were delivered after 16 days (12 work days)

31. August 2023

Outstanding Service

Beställde ett Stihlverktyg hos ovannämnda, 3 dygn efter lå den hos min köpman, Det kallar jag mycket fin service. Jag har tidigare handlat hos Toolab och än har jag aldrig varit besviken

2. August 2023

Lång leveranstid

9. Juli 2023

Hej

Hittade tyvärr ingen order med något som liknar ditt namn, men vi försöker vara så ärliga vi bara kan med leveranstider och när man beställt en vara som en finns i lager så finns det en estimerad leveranstid som oftast är 3-7 arbetsdagar lite beroende på leverantörens hantering och orderbelastning.

Detta håller vi oftast, men det kan ibland tyvärr ske förseningar i leveransen till oss, vi ber om ursäkt för om det dröjde med din leverans, men hoppas att du ändå fått dina varor nu och att dem är till belåtenhet.

Toolab Verktyg AB

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr